הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. עומר1 Member

פשוט לא להאמין כמה חוסר כישרון יש באייאקס
    קבוצה מוגבלת ברמות
    ברובי זה החלוץ הכי מוגבל שראיתי אי פעם
    לא מסוגל להחזיק כדור לשניה רק מקבל את הכדור נופל ומאבד
    מי ישלם 20 מיליון על חלוץ כזה מוגבל???
    20 ביסקוויטים לא הייתי נותן עליו

2. עומר1 Member

לא סתם פאריולי נמנע מלדבר על אליפות
    הוא יודע שיש לו שחקנים מוגבלים
    וגם יריבות חלשות כמו וילם, אלמרה עבור השחקים של אייאקס אלה יריבות קשות
    באמת זה בושה ששחקנים כאלה חלשים לובשים את החולצה של אייאקס

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היות שיש אצלנו ערב סדר שני ראיתי רק חלק מהמשחק. אתייחס רק לחצי הראשון. נכון, לא משחק גדול שלנו, אבל יכולנו לקבל 3 פנדלים. לצערי ספגנו מהזדמנות אחת שלהם, אבל לא הייתי מרוצה ממשחק ההתקפה. מה שקרה אחרי ההפסקה כבר לא ממש ראיתי.

@עומר1
    לא תראה יותר כדורגל טוב העונה, בטח לא מול קבוצות קטנות. ללא ספק שהסגל שלנו מאד בינוני, אבל בסופו של דבר שוב הצלחנו לחזור הביתה עם שלוש נקודות. ברור לי שאוהדי פ.ס.וו מאד מתוסכלים...

בשבוע הבא משחק חוץ באוטרכט. עד אז חג שמח לכולם.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  4. עומר1 Member

פאריולי מניס לאייאקס היא העברת העשור של אייאקס ללא צל של ספק
    פרנצסקו הוא פנומנלי
    לא קיים המאמן שהיה מצליח לעשות דבר כזה
    להגיע כזר למועדון שעבר את העונה הגרועה בהיסטוריה שלו, למועדון שאין לו כסף לקנות שחקנים שחייב למכור.
    עם אותו סגל שחקנים חלש
    כל חילוף שלו היום בינגו
    פשוט מדהים שאפו ענק
    פאריולי אנחנו אוהבים אותך

5. Ajax Amsterdam Member

ראיתי אצל ההורים שלי עד דקה 70 את המשחק ואמרתי שאם אלך הביתה זה יביא את המזל, באר שבעי כמוני יודע מה הוא עושה

6. עומר1 Member

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את התקציר. מה אני אגיד, לא מבריקים. בעיניי הגיע לווילם טוויי בדקה ה-92 כדור עונשין. פיץ' ג'ים עושה שם עבירה. בהילוך האיטי רואים את זה מצוין. העניין הוא שאחרי החצי הראשון היה קשה להגיד לווילם טוויי שגנבו להם נקודות יקרות.

במבחינתי שופט וואר חלשים. הקטע הוא שלי יש הרגשה שבתקופה האחרונה יותר מדי פעמים השופטים כאילו הלכו איתנו כך שהיום נאחטלאר החליט פשוט לא לשרוק בשום מקרה. לא מן הנמנע שבהפסקה שמע שההחלטות לא ממש נכונות ואולי זה מה שבסוף הכריע כשגם ווילם טוויי לא קיבלו כדור עונשין.

@עומר1
    אני לא הולך להגן על ברובי, אבל לפני עונה הוא כן כבש כמעט עשרים שערי ליגה. האם התחרות שלו עם ווחהורסט פוגע בו? כנראה שכן, אבל זה לא אומר שהוא צריך לתת הרבה יותר. אם הוא באמת רוצה לעזוב אז שיהיה לו רק טוב. אייאקס צריכה חלוץ כובש ולא אחד שרק טוב כשהוא משחק כמו פיבוט בכדורסל. ווחהורסט כבש היום שער שלדעתי ברובי לא היה כובש. אם זה תלוו בי אני מוכר את ברובי ומשאיר את ווחהורסט כחלוץ שני. אגב, טראורה וחודטס גם היו נורא חלשים.

מה שאני כן מקווה זה שבשבוע הבא השחקנים יגיעו מוכנים מנטלית למשחק. באוטרכט אתה לא בא בשביל טיול. ניצחנו כבר בדרום רוטרדם ואיינדהובן. אנחנו לא נפרק את אוטרכט בביתה, אבל אני רוצה מינימום נקודה.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וולנדהם חוזרת אחרי עונה לליגה הבכירה. הקבוצה הקטנה מעיר הדייג מנצחת בחוץ את צעירי AZ בתוצאה של 1-0. הקרב על המקום השני בעיצומו, הסגנית של וולנדהם גם תעלה ליגה. כרגע מובילה אקסלסיור על אדו דן האח בשתי נקודות.