הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ זכתה בכרטיס האחרון לאירופה. אחרי שכבר פיגרה בבית בשני שערים מול טוונטה הקבוצה מאלקמאר החזירה עם שלושער. היא תשחק במוקדמות הקונפדרציות.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדי יאנסן, עיתונאי של ה-Eindhovens Dagblad (גם ריק אלפרינק עובד שם) מפרסם שמרק ואן בומל נמצא ברשימת המועמדים לאימון אייאקס...

מה אני אגיד, זה בחיים לא יקרה. את האמת שאני גם לא רוצה. הוא סמל פ.ס.וו ושישאר אחד שכזה. זאת באמת תהיה סנסציה אם ואן בומל יאמן אותנו.

שם אחר שעלה היום הוא של כריסטיאן קיבו. זה כבר נשמע יותר מציאותי. כרגע לא ברור אם הבלם הרומני לשעבר רוצה להמשיך בפארמה.

AFCA אוהב/ת את זה.
  3. TheQatariAgent Member

Sam stejin is a good player???

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, לפני השינה ידיעה נחמדה. ג'ון הייטינחה יהיה ככל הנראה המאמן הבא שלנו. פאבריצו רומנו פרסם שיש כבר שיחות בין הצדדים. לפי הדיווחים שחקני ליברפול מאד אהבו לעבוד העונה עם עוזר המאמן של ארנה סלוט.

מה אני אגיד, לזה לא ציפיתי, אבל כנראה אין מועמדים אחרים שרוצים להגיע לקבוצה עם חוסר ודאות מאד גדולה. העתיד נראה מאד לא מבטיח בצורה הזאת. לא מן הנמנע שאם לא נתחזק כמו שצריך שבעונה הבאה שוב נאבק על כרטיס לליגה האירופאית/קונפדרציות....

מאד מתסכל הידיעה הזאת, אבל זה כנראה מה יש.

5. alexshw Member

דני בלינד 2?

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיזו בחינה "דני בלינד2"?
    עכשיו קראתי שגם מרסל קייזר עומד לחזור. ככל הנראה המאמן יעבוד ביחד עם הייטינחה. להגנת קייזר רק אציין שהוא נקלע בזמנו לסיטואציה מאד לא פשוטה עם ההתמוטטות של נורי. היום הייתי מוסיף לסגל פסיכולוג כי ברור שהקבוצה הושפעה אז קשות מהדרמה של השחקן שמצבו הבריאותי עד היום עדיין לא פשוט.

באמת אין לי מושג מה הולך לקרות בעונה הקרובה, אבל לדעתי כל תסריט אפשרי. שוב אדגיש שהרבה גם תלוי איזה סגל המאמן הבא של אייאקס יקבל.

7. Andrei Kanchelskis Member

זה יכול גם להיות גם פרנק דה בור2 ואולי אפילו טאן האח2 שטרם הגעתו לאייאקס לא אימן באיזושהי קבוצת צמרת.

להערכתי עונה אחת בצ'מפיונסליג לא תספיק לאייאקס כדי להשיג הון גדול לצורך רכישה משמעותית של שחקנים ויש צורך בשתי עונות רצופות שם כדי להגיע לאיזושהי פריחה כלכלית.

8. alexshw Member

שחקן עבר במעודון, שעבד כעוזר ומקבל צ'אנס כמאמן ראשי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווילם טוויי מצליחה לעבור את המשחק הראשון מול טלסטאר בשלום. הקבוצה מהארדיוויסי נקלעת לפיגור בחצי השני, אבל מצליחה לקראת סוף המשחק להשוות. אחרי 2-2 במשחק החוץ באיימוידן ה"טריקולור" מטילבורח תנסה ביום ראשון לסגור עניין. הערכה שלי, יש עוד אפשרות להפתעה.

ידיעה מפתיעה. האם פאריולי יהיה המאמן החדש של הריינג'רס? בסקוטלנד טוענים למו"מ בין הצדדים. מבחינתי מוזר שבמשך חצי שנה קיבלנו בתקשורת ידיעות שמקשרות את האיטלקי לקבוצות צמרת באיטליה והנה עכשיו הוא יחתום בסקוטלנד? אני באמת שואל את עצמי מה קורה כאן? האם קרוס וחבריו פשוט החליטו שפאריולי לא מתאים יותר בגלל משחקו ההגנתי? ברור שבחודשים הבאים נקבל לראות אם פיטורי המאמן האיטלקי היה מעשה חכם...

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/25
  10. עומר1 Member

אני בהחלט מבין שאין הרבה מאמנים שיסכימו לבוא לאייאקס במצבה.
    אבל הייטינחה וקייזר זה באמת מינוי הכי לא מקצועי שיש.
    מה קייזר עשה מאז שפוטר מאייאקס ב2018.
    הייטיניחה החליף את שרודר ובחצי עונה שהוא היה הוא לא הצליח לנצח אף משחק מול קבוצת צמרת. והיה לו סגל הרבה יותר איכותי ממה שהוא מקבל היום
    החלטות של אייאקס לא מקצועיות
    כמו גם קראתי שאייאקס תחזיר בלינד וטאדיץ
    עם כל הכבוד להם הם כבר אחרי השיא הם לא יכולים לתרום לאייאקס כלום
    תראו איך ברחהאוס נראה..
    אז להוסיף עוד שחקנים סטטים ואיטיים
    אייאקס הפכה לבית אבות
    אני לא אופטימי בכלל...
    אולי יהיה אפשרי בעונה הבאה להגיע למקום החמישי
    אי אפשר לאפות עוגה מחרא

11. עומר1 Member

ראיתי שלטאדיץ היו מספרים לא רעים בפנרבחצה
    אבל אסור לשכוח שבפנרבחצה הכוח המסייע הרבה יותר איכותי וטוב מאשר באייאקס

12. עומר1 Member

נקווה שהייטנחה למד משהו מארנה סלוט בליברפול

13. עומר1 Member

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות על מוקיו. הצעיר בן ה-17 עומד להאריך את חוזהו בשנה. בגלל גילו אסור לו להיות תחת חוזה יותר משלוש שנים. כרגע הוא חתום עד 2027, אם הכל יעבור בשלום השחקן המוכשר יחתום עד 2028.

אייאקס לא האריכה את החוזה עם מתייהוס. השוער שהושאל מבראגה יחזור אליה. בנתיים יש כל מיני שמועות על שוערים. אחד מהם הוא של שוערה של NEC, רובין רופס. לפי מה שהבנתי הקבוצה מניימייכן רוצה שישה מיליון אירו, סכום שאייאקס לא מוכנה לשלם. כבר קראתי על ניסיון לצרף את לינסון לדיל.

@עומר1
    אם אגיד את דעתי על וולנטיין דריסן אני חושב שאצטרך לתת לעצמי הרחקה מהפורום...הבן אדם פשוט בלתי נסבל. אחרי שנה שהוא ירד על פאריולי הבן אדם מכין את הקרקע כדי שהאיטלקי יהיה אשם בכישלון הייטינחה וקייזר. ביחד עם מייק וורוויי הצמד פשוט ממשיך להסית נגד אנשים. שלא לדבר שעל קרוס הם לא מעבירים שום ביקורת. בשביל הטלחראף האשמים היום הם שני אנשים. מיסלינטאט ופאריולי. כן, הזרים אשמים ואת המקומיים חוסכים מביקורת בגלל שהעיתון צריך מקורות במועדון ובחדר ההלבשה. זה פשוט גועל נפש, אבל ככה זה לדעתי הולך בכל מקום. פוליטיקה זולה.

ידיעה אחרת. פולהאם מתעניינת בריקארדו פפי. באנגליה מדווחים שיש התעניינות בחלוץ פ.ס.וו שהיה מושבת בחודשים האחרונים (לא יודע אם הוא כרגע כשיר).

AFCA אוהב/ת את זה.
  15. עומר1 Member

מסכים איתך בכל מילה
    אבל בשורה התחתונה הוא צודק אייאקס באמת תהיה בשר תותחים בליגת האלופות