הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רוברט מיורן? לא לא לא אומר מוטי...רונלאדו, רונאלדו, רונאלדו !

2. c_web Member

מדהים מה שהבנאדם הזה עושה.
    הוא אנטי כדורגל מובהק לטעמי ובקושי שיחק בעונה שעברה... אין לי מושג מה הולך איתו אבל נכון לעכשיו הוא כבש את כל חמשת השערים האחרונים של הקבוצה.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אל גאזי נענש בחודש בקבוצת המילואים אחרי שבוס העיף אותו מהאימון.
    אל גאזי באימון לבוס: "תביא עוד חברים שלך להרכב" (הכוונה לטראורה מצ'לסי..). אאוץ'.

4. Ajax Amsterdam Member

בוס הוא לא מספיק דמות אבל אני זוכר את הבלאגן שהוא עשה לדה בור, אל גאזי עדיין לא קרע רשתות מבחינתי והעונש הזה מגיע לו השתן עלה לו לראש

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל גאזי (כנראה) דחף את בוס באימון לכן העונש כל כך קשה. אם יש לשחקן שכל הוא ישתמש בעונש הזה בשביל להראות לכולם מה הוא שווה בחודש הקרוב. אם ישחק כמו נגד קוזאקן בויס אל גאזי אז חבל על הזמן. מבחינתי די מדהים כמה באייאקס נטוורק יורדים על בוס בגלל טראורה. מה אל גאזי הראה מאז העונה האחרונה בכדי לקבל יותר דקות? הבחור התחיל לפני עונה מצוין ומאז נעלמו עקבותיו. טראורה לא מצטיין בשבועות האחרונים, אבל אל גאזי פשוט צריך סבלנות. מה לעשות, הוא לא רונאלדו...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו גם פה אולי חבריי יכולים להודות בזה שלפני שנה פ.ס.וו נהנו מהגרלה מאד טובה. נכון, הם עברו שלב בזכות, אבל בבית עם ביירן ואתלטיקו הכל למעשה נגמר שני משחקים לפני תום הבית. זה מה שקורה כשמדורגים בדרג השלישי...אין לנו סיכוי מול ביירן, אתלטיקו, ריאל, ברצלונה, פ.ס.ז' או אפילו דורטמונד. היי, לפחות העפנו פעם את הסיטי מאירופה... כן, אייאקס עשו את זה מבית באמת בלתי אפשרי.

מה שנותר עכשיו זה לקחת את המקום השלישי, ואני מקווה שהם יצליחו בזה. קוקו העלה היום 5 שחקני הגנה, אבל גם זה לא הצליח לעצור אצ הקטר הגרמני. נכון, התוצאה יותר מכובדת, אבל מבחינת כדורגל נטו כולם ראו שזה לא כוחות. באמת, בסוף היום אולי יותר כדאי לשחק ככה מאשר לתקוף כמו שקרויף ז"ל כל כך רצה, אבל פ.ס.וו מראה העונה שמה שקרה לפני שנה היתה יותר מזל מאשר משהו אחר.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס ובאזור נמצאים בהליכי התנגשות. הקשר מעוניין לעזוב בינואר בגלל שהוא לא מקבל דקות. לפי אחיו (סוכנו) לפחות 4 קבוצות מעוניינות בריצ'דלי. אחת מהן היא מילאן שלפי הדיווחים מעוניינת לשלם 13 מיליון אירו. אייאקס רוצה לפחות לראות 22 מיליון. בכל מקרה אוברמרס אמר היום שאייאקס לא ממש מעוניינת לשחרר את השחקן.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למחוק...

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/16
  9. ארז כהן Piet van Reenen

איזה שחקן הקספר דולברג הזה !!! הילד הוא פשוט ענק, אין ספק שמתפתח פה חלוץ מעולה. דווקא לאמין יונס פחות הולך היום.

10. Ajax Amsterdam Member

יש לו כל מה שצריך להיות לחלוץ, רק שאוברמרס יתן לנו להנות ממנו עוד קצת.

הקור רוח שלו הכי מרשים אותי

11. DRORIKO Member

ולחשוב שרק לפני חודשיים איאקס חטפה רביעיה משפילה מרוסטוב והכסא של בוס רעד כמו כסא חשמלי. איזה כברת דרך היא עברה מאז.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מי שגרם לפיק ברכיים בסוף היה פטר בוס עם החילופים שלו. הוא הוציא את הרוח מהמפרשים. עזבו את ההתנהגות הילדותית של ג'ון גווידטי. אליו עוד אחזור. אייאקס שיחקה טוב, אבל להוציא את דולברג ובעיקר זייך היה יותר מדי. בסה"כ סלטה שיחקה טוב ואולי גם יכלה לחזור הביתה עם נקודה, אבל ללא ספק שאנחנו משתפרים. הגנתית יש עוד בעיות, הכנפיים (טראורה ויונס) לרב יותר הורסים מאשר מועלים, אבל הקישור עובד. זייח, שיונה ודולברג היו בעיניי המצטיינים. לגבי האחרון אני כבר משוכנע שבינואר נקרא שקבוצה עשירה X או Y מוכנה לשלם מעל לעשרים מיליון אירו בשביל הדני הצעיר. בשבוע שאל גאזי ובאזור מאיימים/רוצים לעזוב אני רואה את דולברג ו'החיה' מכניסים לנו הרבה מיליונים. אגב @idans10 , דאבינסון בשביל גילו פשוט בלם אדיר. הוא טעה היום פה ושם, אבל אני מקבל את זה. הוא עוד צעיר, תוך 5 שנים הוא יהיה אחד הבלמים הכי טובים בכדורגל האירופאי. חבל שלא פיצץ את גווידטי...

כן, ג'ון גווידטי. האיש שבשנת 2012 כבש שלושער לרשת אייאקס במדי פיינורד. כן, הוא. כבר מספר שנים שהוא מדגיש כמה הוא אוהב את פיינורד וכמה שונא אותנו. ילד מגודל וטיפש שגם היום פשוט עשה מעצמו צחוק. הארינה קיללה אותו דקות ארוכות והוא החזיר בקללות משלו. השיא היה כשכבש. במקום לקחת מהר את הכדור ולחדש את המשחק המטומטם רץ לאורך המגרש והתגרה בקהל. עם המלים 'פיינורד, פיינורד' הוא רצה להראות כמה שהוא גבר. ועכשיו? אחרי שאייאקס לקחה באותה שנה אליפות, אנחנו עלינו הערב לשלב הבא. גווידטי? יש כאלה שאמרו שהוא בכה אחרי המשחק לא לפני שהלך להתגרות באף סייד. בסוף היום השבדי חמום המוח מראה שאין לו הרבה שכל ושהוא לא התבגר. צוחק מי שצוחק אחרון. אנחנו בשלב הבא ואם צריך אני בעד שנפסיד בכוונה בשני המשחקים האחרונים כדי שסלטה לא יעלו איתנו...'פיינורד, פיינורד'? הם עשו תיקו באוקראיניה, אבל צריכים שתי תוצאות טובות אחרת יש סיכוי שיעופו. נו טוב, גווידטי שמח שהבקיע מולנו...

13. ארז כהן Piet van Reenen

אני מתחיל להבין עכשיו למה כל כך רציתם את זייח. אין ספק שבמשחקים האחרונים זייח הוא מהמצטינים שלנו, והוא משדרג את הקישור שלנו ביחד עם שיונה בכמה דרגות. אין מה להגיד אתם צדקתם לגביו ואני טעיתי. שפטתי אותו מוקדם מידי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/16
    Ajax Amsterdam, de Middenweg ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  14. c_web Member

בין לבין AZ מסיימת בתיקו ללא שערים עם מכבי תל אביב ומחסלת באופן לא רשמי את סיכויה להעפיל לשלב הבא.
    אני מתנחם בזה ששוב יצא לי לפגוש את השחקנים והצוות בנתב''ג ולהיות במשחק של קבוצתי.

http://www.interload.co.il/upload/1511956.Xxx

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עידו שלנו, נציג הדיון והפורום, בערוץ הספורט.