הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים פותחת AZ את רגליה לפיינורד באלקמאר. 3-0 במחצית. מתנה של הקבוצה שלך עידו לחובבי ציון?

בוא ארכך טיפה את התגובה שלי. AZ בזבזה ביום חמישי המון כוחות ופיינורד ותרה כבר מהר על המשחק מול הטורקים. רציתי לראות איבוד נקודות היום לחובבי ציון, אבל זה מה יש. עכשיו לקוות שאנחנו ננצח...

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/16
  2. DRORIKO Member

ממה שראיתי מאלקמאר בליגה האירופית,ולא רק נגד מכבי, ההגנה שלה מגוחכת. לא חושב שזה פתיחת רגליים,זאת כנראה הרמה האמיתית שלה. חבל שלא ניצחתם אותם(למרות שגם ממכם הם ספגו 2 גולים,לא יודע כמה מצבים היו)

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים אייאקס יורה בעצמה ברגל. הפסד 1-0 בדקה ה-90 אחרי שוירחייפר עושה יד ברחבה. לטוונטה לא הגיע שום דבר, קבוצה פחדנית ועלובה, אבל כשרואים עד כמה וירחייפר בלרינה אז בכלל מגיע לנו. מבחינתי הסתבכנו וקשה. בשבוע הבא פ.ס.וו בארינה, משחק ראשון אחרי הפגרה אצל הנאצים של אוטרכט. אני רק יכול לקוות שזה לא יסתיים בהפסד של שש נק' נוספות. וזה לדעתי אפשרי. סים דה יונג ישמח להרוס לנו את העונה. אני מקווה שהארינה תראה למסכן הזה את הדלת. אין לי שום סימפטיה יותר לבחור הזה.

4. ארז כהן Piet van Reenen

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים על טראורה אבל בלעדיו זה פשוט לא אותו דבר. אפשר למכור את אל גאזי בינואר הבנאדם לא שווה כלום. לא מוסיף שום תחכום ,יצירתיות,סתם מעיף כדורים לרחבה, בקיצור אפס. החוצפן הזה עוד בא בטענות לבוס שהוא מעדיף את טראורה. היום אל גאזי הוכיח שבוס צדק. אפילו ההחלטה של בוס לשים את סינקגראבן כמגן מתבררת כנכונה כי דייקס פשוט עילג בהתקפה. לגבי וירחייבר הבלם הזה כל כך מגושם ומרושל שזה לא להאמין(הצליח להסתבך עם כדור פשוט). בוס טעה בחילוף של קסיירה במקום דולברח(לא הורגש כי הכדורים לא הגיעו אליו בכלל). המאמן היה חייב להכניס עוד קשר יצירתי שינסה לספק לדני את הכדורים.

5. c_web Member

פיינורד היא הקבוצה הטובה בהולנד וזה ברור כשמש. אני מצטער לומר אבל זה נראה שאין לה מתחרים העונה, הקבוצה היום פשוט שיתקה אותנו והיה צריך להיגמר 0-8 בערך.
    הם כמעט ולא טועים, ראשונים לכל כדור ומגיעים למצבים בקלות. המעבר שלהם מהגנה להתקפה הוא קטלני.
    זה לא היה כוחות היום והרגיש לי כמו בוגרים נגד נוער. סחוייטנס הוצא מההרכב וואן אוברם לא טוב העונה, זה לא עבד. לוקאסן בתור בלם זה לא זה ומה שעבד בחמישי נגד זניט האנימית לא עובד נגד קבוצה שדוהרת לאליפות והפעילה לחץ על כל המגרש בחצי השעה הראשונה. לא חיברנו 10 מסירות כמו שצריך.

אייאקס בבעיה כי אני לא רואה איך בכושר הזה פיינורד מאבדת גובה...
    וכל זה היה היום בלי דירק קויט!!!

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@c_web
    עידו, בסוף השבוע הזה פיינורד הכי טובה. ואני מדגיש, בסוף השבוע הזה. לפני שבועיים כשהחבר'ה ניצלו בדקה התשעים באוטרכט הם נראו על הפנים. פ.ס.וו נראו עד לפני חודש כקבוצה הכי טובה. כן, היו להם בעיות בניצול מצבים, אבל הם שיחקו בסדר גמור. פיינורד כבר ניצלו פעמיים בדקות התשעים.

הייתי מאד נזהר להכתיר את פיינורד כאלופים. אנחנו עוד מעט בחצי הדרך ושלושת הגדולות הראו פעם זו או אחר את יכולתם.

הכל פתוח וכל השלישייה הראשונה עוד תפסיד נקודות יקרות.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@ארז כהן
    אין לי הרבה מה להתווכח איתך. דייקס פשוט נורא. אני מאד מאד מקווה שאוברמרס תחתים בינואר את הפס. לגבי אל גאזי אני גם נוטה להסכים. הוא לא היה הכי גרוע היום, אבל כולם רואים עכשיו שטראורה גם הביא דברים טובים. יותר מזה, האם למושאל של צ'לסי יש הבנה יותר טובה עם דולברג? החלוץ הצעיר היה חלש מאד. אגב קאסיירה לא תורם לנו דבר. או שהוא לא התאקלם עדיין או שפשוט הוא שחקן בינוני. לא יודע, אבל כשרואים את 'החיה' בהגנה אז אני שמח שלפחות הצלחנו עם קולומביאני אחד.

נראה מה יהיה בשבוע הבא. אני פשוט רוצה לראות אש בארינה. לא משנה מה יקרה, פ.ס.וו לא יחזור הביתה עם הניצחון. אם צריך סים דה יונג יקבל פיצוץ...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  8. Andrei Kanchelskis Member

אני יותר ממקווה שבשני המחזורים הבאים אייאקס לא תמצא עצמה בפיגור של 9 נקודות מהפסגה כי מפער כזה כבר יהיה כמעט בלתי אפשרי לחזור. בכל מקרה אני מודה שאם חלילה אייאקס תצא מוקדם מן המאבק על התואר העונה ושתי הקבוצות היחידות שיוותרו במאבק יהיו פיינורד ואיינדהובן אני אהיה בעד פיינורד. נכון שיש להם קבל אנטישמי שמעורר חלחלה ונכון שמבחינת יריבות שהיא מעבר לכדורגל אז מדובר ביריבה המרה ביותר של אייאקס אבל בכל זאת העובדה שלאחר המון זמן האלופה ההולנדית לא תהיה אייאקס או פסוו ופיינורד תקח אליפות ראשונה מזה 18 שנה היא בעיני משב רוח מרענן לליגה שהתחרותיות מאז ומעולם חסרה לה, גם ג׳ובאני ואן ברונקהוסט יכול אחרי השנה הזו לפרוץ קדימה לצמרת המאמנים ההולנדים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/16
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. Ajax Amsterdam Member

אליפות של פיינורד פשוט תהיה נוראית, אני לא מבין מה מצאו בדייקס, ומגן נחוץ בדחיפות, גם אם יהיה פער 9 כולנו מספיק מבינים ומכירים את הליגה ההולנדית על שלל המהפכים לא יהיה תמיד לפיינורד קל ומי יודע אולי בכלל פ.ס.וו כמו תמיד תקום כמו עוף החול

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, מבחינתי אין שום אלופה ראויה חוץ מהקבוצה שאני אוהב... לשתי היריבות שלנו יש מספיק סיבות למה אני לא מאחל להם דבר. בשביל הכדורגל ההולנדי טוב אולי אם פיינורד תזכה. הלב שלי לא מוצא שום סיבה בשביל לקבל את זה. לא הקהל המסומם והאלים שלהם, לא האוננות של התקשורת שבכח רוצה לראות אליפות לפיינורד. לא לקאוט הצדיק. הקטע הוא שאני גם לא מאחל לסים דה יונג אליפות. אז מה אם אייאקס לא רצו אותו? מישהו הכריח אותו לחתום בפ.ס.וו? אני מבין את השיקולים שלו, אחיו גם משחק שם, אבל בעיניי סמל לא משחק שם. וכן, סים היה מעין סמל בארינה. לא שחקן ענק, אבל בחור טוב שכולם אהבו. בשבוע הבא אני לא מאחל לו פציעה, אבל אם צריך אני מקווה שיכנסו בו, וחזק. לאור ההפסד אתמול המחזור הבא הוא קריטי. יש לנו ביום ה' עוד מחזור גביע מול קמבור בחוץ, אבל זה לא מזיז לי. שהמחליפים ישחקו שם. הם הראו מול פנתינאייקוס וליאז' שהם מספיק טובים בשביל לנצח קבוצה מהליגה השנייה בהולנד...ביום א' הבא אני דורש ניצחון, יהי מה.

11. Ajax Amsterdam Member

זה הולך להיות עוד אחד מהמשחקי מפתח של בוס שהפעם הוא צריך לנצח

12. ארז כהן Piet van Reenen

בהנחה שכולם כשירים זה ההרכב שצריך לעלות מול איינדהובן: אוננה ,סינקחראבן ,סאנצס, דה ליכט, ולטמן, שיונה, קלאסן, זייח, טראורה, דולברג, יונס.
    יש אפשרות גם לשים את נורי או דוני ון דר בייק ( השתפר לאחרונה) במקום קלאסן. אבל ניתן לקלאסן בגלל הניסיון.

13. Andrei Kanchelskis Member

הגרלה נוחה לאייאקס בסיבוב השלישי של הליגה האירופית מול לגיה ורשה הפולנית. אם אייאקס תמשיך בכושר המצויין משלב הבתים אין סיבה שהיא לא תתקדם לשמינית הגמר אבל כידוע עד פברואר דברים עוד יכולים להשתנות ולאור ההדחות המביכות של אייאקס בעונות קודמות בשלבי הנוק אאוט של הליגה האירופית צריך לקחת הכל בערבון מוגבל.

14. c_web Member

AZ תפגוש למפגש כפול את ליון החזקה, הרבה סיכוי להמשיך קדימה אין לנו.

משחקי שמינית גמר הגביע יחלו מחר כאשר וולנדהאם (ליגה שנייה) תארח את VVSB (ליגה שלישית) ואייסלמירווחלס (ליגה רביעית) תארח את הירנביין.

שאר המשחקים:

Wed 14/12/16
    PEC Zwolle - Utrecht
    Vitesse - Jodan Boys
    AZ - ASWH
    Feyenoord - ADO Den Haag

Thu 15/12/16
    Cambuur - Ajax
    Heracles - Sparta

15. alexshw Member

ראיתי דיווח ששמה של אמסטרדם ארנה יוסב לקרויף ארנה. זה יהיה בהחלט מהלך ראוי.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 3)

1. AFCA