שיא גינס! אירוע חריג, אפילו היסטורי, התרחש הערב (שני), בליגה א` דרום, כאשר מ.ס. דימונה גברה על שמשון תל אביב בתוצאה המשוגעת 22:23 בדו קרב פנדלים, אחרי 2:2 בתום הזמן החוקי. שתי הקבוצות בעטו 56 בעיטות מהנקודה הלבנה, בדו קרב שהיה נראה ויכול להימשך עמוק לתוך הלילה. עד כמה מדובר באירוע נדיר, לא רק בכדורגל הישראלי אלא בכדורגל העולמי כולו? השיא המתועד של גינס הוא 48 פנדלים במשחק אחד, שיא שהושג ב-2005 במסגרת משחק גביע בנמיביה. השיא העולמי המוכר אגב, נקבע לפני כשנתיים כשוושינגטון ניצחה את בדלינגטון 24:25 במשחק בין שתי קבוצות חובבים בצפון מזרח אנגליה ב"ממוריאל קאפ". נבעטו 54 פנדלים.
חבל רק שאתרי הספורט החובבנים מציגים את רשימת המשחקים כולל משחקים ממדינות שאף אחד לא מכיר או משחק עם 22 בעיטות בלבד מבלי להזכיר את המשחק הזה.
היה תקציר בראשון לשער, אל תשאל אותי למה אני זוכר. חושב שזו גם הייתה הפעם האחרונה ששיחקו את שמינית הגמר ביום שבת. זה קרה עונה לפני שערוץ הספורט השתלטו על הזכויות של הגביע וחירבנו את המפעל.
אני רק יכול לספר ששי ביטון מכר אותנו עם צהוב שני ואדום. דיוויס עם אדום ישיר במהלך המשחק, מעבירה ללא כדור שלפחות מהיציע לא ראיתי מה קרה. איסיאקו ואבו לאבן כבשו לנו, קלדיירה וטועמה למכבי פ"ת. אבו לאבן יכל לסיים דו קרב פנדלים מהיר אבל במקום להכניס את השוער לשער עם הכדור ניסה להתחכם ופגע בקורה.
שלחו שופטים בכירים למשחקים בלאומית כאילו השופטים האלה שווים משהו בלי VAR (ולפעמים גם עם הם לא שווים) . הבחורים בשחור יכולים להכריע את העולה/יורדת