שלושתם אכן היו מוצדקים, תוראם שכבש בקושי את פנדל הניצחון בתוספת הזמן גם החמיץ את הראשון ששלח אותו מעל השער. הנתון המעניין הוא שהעונה קבוצה שהיא לא פריז תיקח תואר מקומי, ב-5 השנים האחרונות חולקו בצרפת 20 תארים מקומיים ופ.ס.ז' זכתה ב-18 מתוכם(!) כאשר רק מונאקו ב16/17 עם האליפות היוצאת דופן שלה וגנגאן שהניפה את הגביע הצרפתי ב13/14 הצליחו לגעת בהצלחה. ויוצא שגנגאן ומונאקו(שהעיפה את ראן אחרי 22 פנדלים בבעיטות הכרעה) תפגשנה בחצי הגמר בסוף החודש, בחצי השני בורדו המתחדשת תפגוש את שטרסבורג שבשלבים הקודמים העיפה את מרסיי בולודרום ואת ליון השבוע בפארק OL.
נאלדו, ואנקר, פברגאס..המגמה ברורה שחקנים עם ניסיון שישאירו את הקבוצה בליגה וימנעו חרפה במונחים ספורטיביים. מלבד הותיקים מונאקו צירפה גם את פודה באלו-טורה, מגן שמאלי מליל שגדל בפ.ס.ז' ועבר לקבוצה מצפון-מזרח צרפת כחלק ממהפכת הצעירים של ביאלסה שנחלה כישלון חרוץ אבל היה מנקודות האור והעונה תחת גאלטייה נתן חצי ראשון טוב ומגיע לתפוס את עמדת המגן השמאלי הבעייתית במונאקו מאז העזיבה של מנדי.
כתבתי לאחרונה טור על 10 שחקנים שפרצו בחצי העונה האחרונה - הוא אחד מהם ויהיה מעניין מאוד לראות איך יהיה במונאקו Sent from my SM-N950F using Tapatalk
9:0. איזו ליגה בדיחה... אפילו קבוצות גדולות כמו מארסיי וניס נהיו מביכות, מונאקו עלובה. אם הייתי צרפתי הייתי עוקב רק אחרי ליגת הכדורסל שם.
מבחינת התוצאות שלה לאורך ה - 20 שנים אחרונות נגיד. כל העידן הזה מאז שטאפי כבר לא בעלים שם. כן עברו שם מלא שחקנים נהדרים, אבל בתוצאות הם קבוצה בינונית לכל דבר.
מונאקו חוטפת עוד השפלת ענק אחרי תבוסה 5:1 בבית לשטרסבורג. מה יהיה, מה? 3 נצחונות ב-21 משחקים. מקום לפני אחרון בליגה וכבר אין אירופה. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ושהנרי היה מוותר על התענוג וז'ארדים היה ממשיך? אולי לקיץ שלקחו החלטות לא נכונות? אולי שססק ייבחר בקבוצה אחרת? הרי גם עם מכת פציעות לא שגרתית מה שקורה זה הזוי. מעניין אם פלקאו היה בורח לריאל מדריד עכשיו אם היה אפשר, אני לחלוטין בעד. למה אמבפה קורץ לריאל מדריד? נמאס לו מהליגה העלובה הזו? כל משחק שפאריס לא נותנת לפחות שלישייה הוא בגדר הפתעה.