המבורג 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏4/12/05.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא תלוי במשחק נגד הנובר,זה תלוי במומומנטום שצרכים ליצבור,הניצחון נגד לברקוזן עוד לא אומר כלום,למבורג יש עוד הרבה עבודה לעשות.
    אני לא הייתי מהמר להסיק מסקנות,אני מקווה שהמבורג ימישכו את הניצחון הזה לרצף של ניצחונות.
    אני מקווה שהמבורג ינצחו את הנובר,דבר שיוסיף לביטחון העצמי.
    בכול אופן שיהיה בהצלחה,הרי כולם בסה"כ רוצים ליראות את המבורג של העונה שעברה,הקבוצה שלדעתי הייתה הכי אטרקטיבית ומעניינת.

בנושא אחר,ראיתי בדיון החדשות,שהמבורג רוצה את טימו הילדברנד,שוער שטוטגארט וניבחרת גרמניה.
    אני מאוד מקוה שהעיסקה הזו תיצא לפועל,לפי מה שהבנתי הוא אמור להגיע בחינם,מאחר שהחוזה שלו מיסתיים בסוף העונה.
    הוא היה חיזוק אדיר להמבורג,להמבורג יש בעיה עם השוער הראשון שלה קירשייטן,עם כל הכבוד הוא לא מספיק טוב.
    לדעתי המעבר של הילדברנד (אם אכן יקרה..) יהיה אחד הרכישות הבאמת יותר טובות של המבורג בשנים האחרונות,אני תמיד טענתי שהוא זה שצריך לעמוד בשער של הניבחרת,הוא יוסיף המון להמבורג,ומה עוד שהוא מגיע בחינם ככה שזו יכולה להיות עיסקה מצויינת.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סשה קירשטיין הוא באמת החולייה החלשה ביותר של המבורג העונה. שוער טוב יותר ודאי היה ממקם את המבורג קצת יותר גבוה בטבלה מאשר מה שהיא נמצאת בו עכשיו.
    אני לא מכיר את השוער שציינת, אבל אני מקווה מאוד שהוא יגיע להמבורג, אם הוא באמת טוב. רק יש דבר אחד שלא הבנתי, מתי בדיוק הוא אמור להגיע?

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה הבאה.
    בהעברה חופשית..

וטוימו הילדברנד,הוא השוער של שטוטגארט.
    בן 26
    לדעתי השוער הטוב בגרמניה,אבל זו דעתי..

http://www.dw-world.de/image/0,,1656437_4,00.Xxx
    לירן יוכל להרחיב עליו יותר קצת מימני..

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא הביע רצון לעבור להמבורג בזמן האחרון? כי אם המבורג לא תסיים מעל שטוטגרט (לפחות זה), אני בספק אם הוא יראה במעבר להמבורג אתגר מקצועי ששווה להיכנס אליו.
    אני אתחיל לעקוב אחריו. תודה רבה לך על המידע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה אתם רוצה מסשה קירשטיין. שוער מצויין. הוא בטח לא הבעיה של המבורג ושוער טוב לא היה פותר להמבורג שום בעיה. ראיתי את כל הגולים שהמבורג ספגה (כולל בגביע ובליגת האלופות וגם תקצירים נרחבים מכל המשחקים כמעט) וגם אם אוליבר קאן היה עומד בשער של המבורג זה לא היה משנה דבר. דרך אגב גם השוער המחליף של המבורג ואכה הוא שוער טוב מאוד. ואם זה יקרה אז המבורג שוב משקיעה מאמצים ומשאבים במקומות הלא נכונים.

לגבי הילדברנד. אני חושב שהוא לא יותר טוב מקרשטיין או מואכה, בטח לא בכושרו הנוכחי. וראו גם הדיון על השוערים הגרמנייםם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/06
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שההגעה של הילדברנד לא תיפתור את כל הבעיות בקבוצה,אבל עדיין הוא יהיה חיזוק גדול מאוד להמבורג.
    ברור שעוד חסרים עוד כמה עמדות לחזק (קשר ימני,יארולים לא אחד כזה..,וגם קשר אחורי)
    והילדברנד שוער הראה אבל הרבה יותר טו מקירשטיין (שהוא פשוט שוער בינוני לא יותר מיזה) וגם יותר טוב מווכטר שדרך אגב לא רוצה להאריך את החוזה שלו בקבוצה וכרגע הוא בקבוצה השנייה,ביגלל שהוא אמר שהוא כבר מת לעזוב את המבורג או משו כזה.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מה נותר להגיד על המבורג עוד ?
    כל כך חבל לראות את הקבוצה במצב הזה,נקווה בשביל הכדורגל הגרמני שזאת באמת נפילה זמנית.
    המבורג נראית רע מאוד.
    רפאל ואן דר וארט יעשה טעות במידה וישאר שם בשנה הבאה אלה עם כן הצוות המקצועי יקבל קצת שכל ויביא שחקנים ברמה קצת יותר גבוהה מסנוגו וליובויה.

תומאס דול לך הביתה בשביל המבורג.

8. SeRgInHo Member

נפילה זמנית? הנפילה הזאת כבר נמשכת כמה שנים טובות. לא זכור לי מתי המבורג הייתה בצמרת לאורך מספר עונות.
    אז כל הכבוד לתומאס דול על כך שהצעיד את המבורג לעונה באמת נהדרת, אבל מה עם קצת יציבות? פתיחת עונה מזעזעת, וכנראה הקבוצה תחזור להיאבק על מקום באינטרטוטו.
    לא ציפיתי שקבוצה גרמנית תעשה בליגת האלופות כאלב בושות... כמה שהייתי רוצה לראות במקומה את דורטמונד או לברקוזן...

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שאלקה!

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת אכזה ענקית מהמבורג...
    עדיין לא אף ניצחון בליגת האלופות(לא שיעזור לה במשו אבל עדיין..),וגם בליגה עדיין מגמגמים.

החזרה של ואן דר וארט כמו שחשבתי לא ממש עוזרת,הוא את שלו עושה ובאמת אין תלונות ליכולת הטובה שהוא מציג,ועוד אחרי פציעה ארוכה,אבל הוא לבד לא יכול !

בהמבורג צרכים לעשות בדק בית טוב טוב,ולדעתי דול חייב ללכת הבייתה (וגם לא מעט שחקנים),אני הייתי רוצה ליראות את היצפלד מגיע,אבל זו כבר פנטזיה שלי..

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

תאמין לי שהייתי עושה בשביל זה הרבה.
    אבל את האמת,בורוסיה דורטמונד לא הייתה מצליחה יותר מהמבורג כמובן שהיא הייתה מוציאה כמה נקודות ולפחות נאבקת על מקום 3 שזה בעצם כן יותר ממה שהמבורג מצליחה.
    לדעתי הטוב ביותר בשביל הקבוצה הוא שיחרור מיידי של המאמן הכושל של המבורג.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/06
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מי יודע מה להתפלא על ה"הישגים" של המבורג בליגת האלופות. רק תראו את השמות שפתחו בהרכב. יש אולי שחקן וחצי שניים וחצי שמות שראויים לשחק בליגת האלופות ואן דר וארט, טרוכו וסורין. וגם זר רק אם מערבבים את היכולת שלהם ביחד אפשר להוציא שחקן וחצי שניים.
    תראו גם את הציונים שהם קיבלו בבילד הבוקר. http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktu...o/hg-noten.html

דול לך הביתה. בבקשה.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבסיס עצמו של הקבוצה,הוא טוב.
    ואן דר וארט,קומפני,אטובה,דה יונג,גררו וסורין.
    אבל הבעיה שיש הרבה מאוד שחקנים שלא מבן מה הם עושים בהמבורג.

המבורג אם היא באמת רוצה להישתייך לליגה של הגדולות צריכה: שוער,מגן ימני (או שדה יונג יעבור לשחק שם,זו העמדה הטיבעית שלו !),בלם לצד קומפאני,קשר אחורי זה בעדיפות ראשונה,ואולי חלוץ אם יחליטו לשחרר את לאוט' ולויובויה בסיום העונה.

אבל ליפני הכול צריך להחליף את המאמן,דול לך הבייתה !

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הציונים, אפשר לחשוב שהמבורג הייתה טובה יותר מפורטו. שתי הקבוצות עם ציונים גרועים.

זה בדיוק מה שאני חושב, הבסיס הוא לא כזה רע ויש לה שחקנים טובים. ולמרות זאת, משהו שם לא עובד.
    אפשר לדעת את השמות של אלה שעזבו את המבורג העונה? בינתיים אני יודע שיש את בולארוז, שאפשר לראות בצל'סי מה הוא שווה. אני עוד לא יודע על הקבוצה הכל, אבל אני רוצה לדעת עליה הכל. מדי יום אני משתדל לקרוא עוד ועוד באתר שהביאו כאן בתחילת האשכול.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, כנראה שהתיאוריה שלך נכונה, טרוכו וואן דר ווארט ביחד בהרכב זה פשוט לא טוב להמבורג.
    טרוכו היה אתמול חושך, פשוט חושך. לעומת ואן דר ווארט שהיה בין היותר טובים בהמבורג.
    ד"א סנוגו אתמול חלש מאד, פיילהבר לא ממש סייע לקישור, סורין חלש, אטובה פשוט לא אותו שחקן מהעונה שעברה אפילו הוחלך בהמשך, קירשטיין לא מקרין ביטחון על ההגנה, דול עצבני מתמיד, המבורג פשוט בעונה קטסטרופאלית, כל הטענות הם לדעתי בעיקר להנהלה, שחקנים כמו בולארוז וברבארז היו חייבים להישאר.