הרכב משוער של המבורג למשחק היום נגד מינשנגלדבאך: Sascha Kirschstein, 3. Timothee Atouba, 4. Bastian Reinhardt, 21. Khalid Boulahrouz, 14. David Jarolim, 20. Guy Demel, 23. Rafael van der Vaart, 7. Mehdi Mahdavikia, 10. Sergej Barbarez, 11. Benjamin Lauth, 24. Goncalves Ailton דה-יונג מושעה וואן-בויטן פצוע.
תודה אחי.. מוזר דול פותח עם 3 חלוצים (?!) גם לאוט גם האילטון וגם ברברז.. נקווה לניצחון היום שיקטין את הפער מבאיירן.
מקווה שהמבורג תנצח, ותצמצם את הפער מבאיירן. זה יהיה מאוד מעניין במידה ותנצח. תגידו, יש שידור למשחק באיזשהו ערוץ?
ב-TV לא. אבל תוכנות וכו' יש. בכול מקרה, אלירן, זה יוצא בקרב שלנו נגדכם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אהה אז אין מצב שאני יראה את זה. חשבתי לראות את זה בתכונות, אבל עכשיו שאמרת שזה בשעה של ה-משחק, אין מצב שאני יראה את זה.
איזה נצחון ענק על גלאדבך :aaa021: בפנדל של ואן דר וארט קירשטיין השוער שלנו לא היה מסוגל להסתכל על הבעיטה. טקאהרה סוף סוף כובש,אולי עכשיו הוא קצת יכנס לעניינים. 4 נקודות הפרש מבאיירן ולמרות זאת אני פסימי. מבחינתי זוהי עוד הבטחה לעונה הבאה בצ'מפיון ליג. אני מקווה שפרנסי ערוץ הספורט ישכילו ויביאו בשבת את המשחק שלנו מול דואיסבורג,נמאס כבר לראות את באיירן ולי נמאס לראות במחשב.
10 שערים... אל תשכח שהוא היה פצוע גם במשך העונה לא מעט. הטבלה המלאה (עוד לא עידכנו את המחזור הזה): http://www.bundesliga.de/liga/statistik/
למרות שהפער הוא רק 4 נקודות, אני לא רואה שום דרך שהמבורג תצליח לעבור את באיירן. האליפות לדעתי של באיירן, ואין מי שייקח אותה. לפחות שיהיה קצת מתח, אבל בכל אופן, שנה הבאה אני מאמין שנראה את האליפות אצל קבוצה אחרת.
באיירן כמוך מבינים שהמצב לא טוב ויתחזקו ברכש. אולי הונס וחבריו לא פראיירים, וידעו להתחזק בכמה שחקנים בעמדות שונות שיחזירו את באיירן לימים טובים יותר. לבאיירן יש הרבה כסף בקופות שנחסך בידיוק למצבים כאלה. לזלזל בבאיירן ולהגיד שהיא לא תזכה באליפות לדעתי זה לא משהו שאפשר להגיד בלי לראות איך הקבוצה מתכננת להתחזק לעונה הבאה - מה שלנוכח היכולת האחרונה וההדחה המוקדמת מהצ'מפיונס בטוח שיקרה.
נכון, אבל באיירו לא תהיה הקבוצה היחידה שתתחזק. גם המבורג וגם ורדר ברמן יתחזקו, ואני מאמין שעוד קבוצות שיוכלו להתחרות על האליפות. אוקיי, אבל תסכים איתי ששנה הבאה אנחנו נראה הרבה יותר תחרותיות בליגה מאשר בשנה הזו. בכל אופן, למרות התחרותיות שאני מאמין שנראה שנה הבאה, אני חושב שהאליפות לא תהיה אצל באיירן אלא אצל קבוצה אחרת.
תוך שנתיים המבורג זוכים באליפות............. קבוצה שבה משחקים כשרונות גדולים כמו VDV ודה-יונג חייבת לקחת אליפות, אם לא בשנה הזאת אז שנה הבאה!!
השנה הזאת זה כבר לא יהיה, אין מצב. שנה הבאה, אולי. יש עוד כמה קבוצות שיתחרו איתה על האליפות. היא לא תהיה הקבוצה היחידה. יש באיירן, ברמן ועוד. אני מאמין ששנה הבאה, כמו שאמרתי, נראה תחרות בליגה, ולא בטוח שדווקא המבורג תיצא האלופה.