ראיתם פעם מקרה שגול שהקבוצה כובשת עולה לה מליונים? לא? טוב לכו לראיולה, רק אל תפריעו לו באמצע הספירה של הכסף..
Check out @scot_munroe's Tweet: ספאלטי לא שם זין על ההמון הזועם ומשאיר את טוטי על הספסל כדי לסיים במקום השני. בדיוק המאמן להצליח בבית משוגעים שלנו.
לא אוהד רומא אבל שמח על הניצחון והמקום השני,הכי מגיע לרומא שיש,לא כי נאפולי פחות טובה אלא כי אני חושב שקבוצה שנמצאת במקום השני ממחזור 8 זה יהיה אכזרי אם תאבד אותו דווקא במחזור הסיום. רומא בעצם משתיקה את כל אלה שמדברים על דליים למיניהם, ועבדכם הנאמן ביניהם. ריספקט ענק.
בלידת עכוז ועינוים כראוי לרומא. PROUD OF THEM עכשיו יש קיץ שקט לתכנן את מהפכת מונצי די פרנסצ'קו. GRAZIE TOTTI GRAZIE ROMA
כל הכבוד לג'נואה שעשו חיים קשים לרומא וגרמו למשחק להיות מעניין, למרות שהקבוצה הביתית הייתה חסרת מרץ ודי רעה בהגנה. תודה לך אר פופונה שגם ברגעים האחרונים שבקושי רצת בהופעה השבע-מאות ומשהו, חילצת כדורים, מסרת מרחוק, מסרת קרוב, היית קרוב אפילו להבקיע (ג'נטילטי המנוול הזה...). בקיצור ארגנטינאי אחר היה אחראי על הפיצוי. http://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/2017/05/28/Calcio/Foto Gallery - Trattate/cb70788365fcd3009ac16661647dc72f-017-U12096383830e1D--750x458@Gazzetta-Web_mediagallery-page.Xxx אני לא מתכוון לבכות איתכם עכשיו בסצנת הטלנובלה הזאת, אבל תעשו טובה, תחזקו את ההגנה לקראת העונה הבאה.
לא יודע איך זה אצלכם, בצרפת רק עכשיו סיימו את השידור מרומא. תודה להם על כך. תודה לך טוטי! שחקן הכדורגל הראשון שאי פעם אהבתי. עברו 20 שנה!
הסופקאסט סידר לי שידור של כל האירוע לאחר המשחק. הייתה פרידה נפלאה. מאד מרגש. כיף שעדיין יש דברים כאלה.