המחזור החמישי בפרמיירליג: גלוית שנה טובה משוש המתאבדת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏14/9/17.

1. oranfu Member

אני קונה ועוד איך את הביקורת שלי. אם אתה רוצה אתה מוזמן ללכת אחורה (הרבה אחורה) ולראות שאין לי כלום נגד הנדרסון, אני אפילו חשבתי שתחת רודג'רס הוא היה מקשרי ה50\50 הטובים בליגה. אני גם מאוד מעריך את ההשקעה והמקצוענות שלו, אין לי ספק שהוא מתאמן מאוד קשה ונותן הכל. אבל הפציעות גמרו אותו מבחינת 50\50 והוא בחיים בחיים לא מנהל משחק. אם הוא לא יכול לשחק את מה שהכי מתאים לו (מבחינה פיזית) אז לא צריך להתעקש עליו. אסור להשלים עם זה. יש איזה חוק שאומר שחייבים שהוא ישחק? לא.
    אני חד משמעית חושב שהוא מזעזע. הוא לא קורא נכון את המשחק (אבל גם לא מספיק אתלטי בשביל לכפות על זה), הוא בפאניקה מוחלטת תחת לחץ וסתם מעיף כדורים, הוא מתחבא ולא עוזר להנעת הכדור, הוא לא מסוגל לקבל את הכדור עם הגב ולהסתובב. מה הוא נותן כקשר אחורי מנהל משחק? כלום. אין שום פרמטר במשחק שלו שרומז שיש לו מה להציע ברמות האלה.
    אני לא יודע איך זה שהוא משחק משחרר את הקשרים שמעליו לצאת להתקפה בראש שקט. הוא אחד השחקנים שהכי מכניסים את שאר הקבוצה ללחץ כי הוא כל הזמן מעיף כדורים בפאניקה.

המועדון הזה לא יתקדם אם הוא ימשיך לקבל בהבנה שחקנים שפשוט לא מספקים את הסחורה בגלל שהם בחורים על הכיפאק. אני מדבר על לוקאס, מיניולה, הנדרסון, מילנר...

2. סולשאאאר Member

הוא לא יתאים לשיטה של קלופ, ואני לא חושב שהרננדז, או מישהו אחר בעל אותו פרופיל (חלוץ מוגבל יחסית אבל בעל חוש מיקום מדהים ובעל אחוז ניצול מצבים טוב בסך הכל) היה הופך לבאנקר בהרכב שלהם ומצעיד אותם לגדולות...

אבל היה עוזר להם אם הייתה להם אופציה כזאת בסגל, גם אם על הספסל.
    היה ברור החל מדקה 60 שהם הולכים להגיע לרחבה של ברנלי שוב ושוב עד השריקה האחרונה, והולך להיות שם צפוף לאללה,
    ובסיטואציות כאלה, כמו שטוב אם יש לך על המגרש קשר שיכול להבקיע בבעיטות מרחוק, כך גם טוב אם יש לך חלוץ שיודע באופן אינסטינקטיבי איפה הכי כדאי להתמקם לקראת כדור רוחב או ריבאונד שמגיע מהדיפה לא טובה של השוער... אין להם שחקן כזה מאז שסוארז עזב.

3. Andrei Kanchelskis Member

אין ספק שיורגן קלופ הוא המאמן הנוצץ והבכיר ביותר שמאמן את ליברפול ב-26 השנים האחרונות אבל דווקא בשל היותו כזה יש לי הרגשה שהוא סובל מעודף ביטחון עצמי וממין גישה כזו שמה שהוא מחליט זה בטוח מה שנכון לליברפול. אין לי ספק שקלופ יכול היה למצוא בלם אחר ברמה גבוהה שאינו ואן דייק שהיה משתלב היטב בקבוצה אבל הגישה הזו של "או הוא או כלום" פוגעת עכשיו קשות בליברפול וגם בקלופ עצמו. וכך גם לגבי החלקים האחרים בקבוצה שלא חוזקו בגלל האובר ביטחון הזה שעם החומר הדי בינוני אשר קיים לרשותו אפשר לחולל ניסים ונפלאות.

לשם השוואה אפשר להיזכר כיצד הצליח ז'רארו הוייה האפור והדי מושמץ לשלוף מ-ווילם וו הפצפונת את סמי הופייה האלמוני ולהפוך אותו לאחד הבלמים הגדולים בתולדות ליברפול והפרמיירליג בכלל, ואפשר לציין גם את הרכישה של ארנה ריסה (שהיה שחקן ספסל אלמוני במונאקו) לעמדת המגן השמאלי שהתגלתה כהחתמה גאונית, אם קלופ היה יותר יצירתי ופחות ראש בקיר הוא בהחלט היה יכול אולי למצוא שניים דומים לאלה פחות מוכרים מואן דייק אבל בדיעבד החתמות גאוניות שאולי היו לטווח רחוק.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריסה היה בינוני מאוד. יושב יפה בהיסטוריית המגנים השמאליים שלנו, ערימה של אפסים כבר כמעט 30 שנה.
    הופייה לעומת זאת...עם כל זה שהוא צב ואיטי להחריד, אי אפשר להגיד בכלל שהוא בסקאלה שדומה לקלאבן ולוברן, ענק באוויר, מתקל מעולה, מיקום מצוין. כמובן שעזר לו שהוא שיחק בליברפול בונקריסטית ובליצנים של היום פוגע שהם בליברפול מאוד התקפית אבל עדיין יש פערים ברורים באיכות. חולם על בלם שדומה ברמה להופייה.
    רוצה לדעת עוד משהו? אפילו לפאקינג סקרטל אני מתגעגע עם הבלמים האלה שסידרו לנו עכשיו. לכל בלם עבר חוץ מפיל באב וביורן טורה קווארמה בחייאת.

5. Raulito Madridista

היום צ'לסי נגד ארסנל ואני מבסוט על השעה בצהריים(15:30). קשה שלא להיזכר במשחקים אשתקד ששינו את פני העונה. ארסנל נתנה קונצרט ואז הלכה ודעכה וצ'לסי עם שינוי המערך החלה לדרוס. גם גמר הגביע או מגן הקהילה נראה כבר לא רלוונטי. צ'לסי בטוחה בעצמה וכבשה הרבה בצ'מפיונס והיא במומנטום, בעוד ארסנל עם חולשות עצומות והעונה גם עם אלכסיס חצי קלאץ'. זו הזדמנות של האזר שכבש גולאסו נגדם בליגה אז - להיכנס לעניינים. הקישור הטוב בליגה מול המרגרינה של הליגה - לא כוחות. רק ניצול מצבים מושלם של לאקאזט או ז'ירו(הייתי עולה עם שניהם לצד קישור דפנסיבי) אולי ישנה משהו.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוזיל לא ישחק היום. אולי יש לנו סיכוי.

oranfu ו-golding אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/DJ7B8p4XoAAyi8u.Xxx:large

https://pbs.twimg.com/media/DJ7D_Y5XkAARCRe.Xxx:large

8. Roma מנהלים

אלעד,

איך איובי החסר מוח מקבל קרדיט בהרכב במשחק כזה? אני רואה בספסל כל כך הרבה אופציות הרבה יותר טובות.
    - אלנני במקומו וראמזי הולך עמדה קדימה ולמעשה מחזיקים את הקישור הרפוי הזה.
    - וולקט שידוע שהוא אוהב להבקיע מול צ'לסי.
    - ג'ירו כמובן ולאק יורד אחורה.

ויש עוד שחקן אבל אני לא יודע אם זה יצליח, סאנצ'ס.

9. Henry_T Member

דווקא איובי מפריע לך?
    לי יותר מפריע וולבק..נכון שמחזור קודם הוא כבש צמד אבל מדובר בשחקן הכי עקום בפלנטה.

10. Sturridge Member

וקייהיל פותח, אז בכלל אתם בעמדה טובה.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי ונגר.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזשהו שלב הפכנו למאצ'-אפ מאוד נוח עבור ארסנל.

לירן אוהב/ת את זה.
  13. cmon city Member

למה במקום לקאזט? למה לא ביחד עם אלכסיס?

Henry_T אוהב/ת את זה.
  14. golding מנהלים

באמת לא מבין את זה. וגם את בחירת ההרכב של קונטה.

15. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/DJ7lghRX0AAwBPQ.Xxx