המחזור החמישי בפרמיירליג-תיקו מפתיע לסטוק באנפילד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/9/08.

1. THE STRETFORD END Member

ברידג'

איך הוא אירגן את המשחק כל-כך טוב כמו שאתה אומר כשרוב ההתקפות שלכם היו עם הגבהות לא הכי חכמות לרחבה?
    בפעמים שכן הגעתם להזדמנויות זה מהצדדים וזה לא הגיע ממיקל.
    במה,איך הוא תרם להתקפה?ואל תחפש לי איזה כדור אחד ארוך ובודד במשך 90 דקות.
    שלט במרכז השדה...לאמפארד ובאלאק נשמרו ותוסכלו מצויין ע'י פלטצר והארגריבס,זה השאיר הרבה מקום וזמן פנוי למיקל,אם היה שם שחקן חכם יותר,טוב יותר ממנו אז הוא היה מנצל את החופש הזה לדברים מועילים באמת שהיו מנצחים את המשחק.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חבל שהטופיס לא המשיכו את המאזן שלהם מתחילת העונה, נצחונות במשחקי חוץ, טוב נו, מתישהו זה היה צריך להיפסק.

אני יכול להיות מעודד מהסיבה שאברטון פיגרה בשני שערים אבל קאהיל ואוסמן כבשו רבע שעה לסיום המשחק ...

אמנם המאזן של נצחונות החוץ נעצר אך לקחת נקודה מול האל העונה, כמה שזה ישמע מצחיק, זה לא קל.

נ.ב. השער השני של האל הוא למעשה שער עצמי של פיל נוויל, הפסקנו מאזן אחד ועברנו למאזן אחר? שער עצמי בכל משחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם נתון שראיתי עכשיו שאני מסתכל על תוצאות באירופה...
    בשישה משחקים(!) בספרד, ארץ הכדורגל הסקסי, ארץ המשחק ההתקפי, נכבשו אותם מספר שערים שנכבש במשחק אחד היום באנגליה.

4. Jack Wilshere Member

בהחלט נתון מעניין.

איפה נדב? איפה נדב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

5. Red Left Winger Member

צריך לשלוח את מייק ריילי לשפוט באחת מליגות הקונפרנס, איזה אוויל בחיי.

איש המשחק שלי בשורותינו- פטריס אברה. פשוט מדהים היום. הדאבל פאס שלו ואיך שהוא ניער את בוסינגווה בגול כשקיבל את הכדור, איזה יופי....בהגנה כרגיל, כל פעם שהכדור בצד שמאל אני נרגע. פורץ להתקפה כמו קשר שמאלי של ממש, תענוג של כדורגלן.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/08
  6. AW forever Member

ראיתי עכשיו את התצוגה של סיטי, הפרשן והשדרן דיברו כל הזמן רוביניו רוביניו, אבל MOTM לדעתי הוא רייט-פיליפס. כמו דג שפרפר מחוץ למים ואז החזירו אותו לאקווריום. הבישול שלו לגול החמישי בעקב, priceless.

7. ManUtd Fan Member

ראיתי רק את המחצית השנייה בפומפי שיטי, ומה שהלך שם זה מדהים. אני בספק אם פומפי הגיע בכלל למצבים, הכל ברגליים של שיטי. הם היו מאוד תכליתיים עם הכדור, עשו הכל בצורה נכונה, והתוצאה הייתה יכולה אפילו להיות גדולה יותר. רוביניו נהדר, איירלנד ענק (איזה מסירה לג'ו בשער של רוביניו), אבל שון רייט פיליפס הוא הסיפור. נראה כי הוא חוזר לתקופה היפה שלו (היה מהלך בדקה ה-90 שלא היה מבייש את מראדונה בשיאו) והבקיע שער מזווית כמעט בלתי אפשרית (בעיטה אדירה, אם כי ג'יימס הוא האשם הישיר בשער הזה).

האמת, עם איך שזה נראה כרגע, שיטי יהיו אלה שיאיימו לתפוס מקום בטופ 4.

8. W.Rooney Member

סתם נתון מעניין שנתקלתי בו:

יונייטד עומדת כרגע על מספר דומה של שערי זכות וחובה, וכך גם פולהאם. שנינו בטבלה עם הספרה 0 בעמודת השערים. כמו כן, לשתי הקבוצות משחק חסר, וכידוע, בחודש הבא הוא יושלם כשהקבוצות ישחקו אחת נגד השניה.

9. Strawberry Fields Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

http://i33.tinypic.com/16j58b7.Xxx

10. Bridge Member

מספיק בזה שהוא דחף את הקבוצה קדימה והשתלט על המשחק (כמו שכבר אמרתי אחוזי השליטה בכדור היו 60-40 לצ'לסי) זה תרומה להתקפה. לא לשכוח את זה שהוא זה שסיפק את הבישול.

ומבחינה סטיסטית הוא היה המצטיין במשחק.

בין כול הקשרים במרגש לו היו הכי הרבה מסירות מוצלחות (60 מתוך 73). לפלטצ'ר וסקולס היו אחוזים יותר גבוהים (משהו בסביבות ה88 לעומת 82 של מיקל) אבל ביחד מסרו פחות כדורים ממיקל.

11. THE STRETFORD END Member

ברידג'

מה הבאת,סטטיסטיקה יבשה,נו אז?פסים מדוייקים על מטר וחצי ללאמפארד או באלאק ושהם ישברו את הראש,יופי של תרומה.

כתבתי לך כבר אתמול,התרומה הכי גדולה של מיקל אתמול זו השמירה הדי צמודה על בארבטוב ואת זה הוא עשה טוב,מעבר לזה שום דבר מיוחד,
    עוד כתבתי לך אתמול שהמצבים הטובים של צ'לסי הגיעו מהצדדים ולא דרכו ומה זה אומר?
    שכל החזקת הכדור של צ'לסי לא תורגמה לת'כלס מהכיוון שלו ולכן הסטטיסטיקה היבשה שהבאת לגביו נשארת יבשה.
    ועוד כתבתי לך אתמול,
    לאמפארד ובאלאק נאבקו בסקולס ופלטצר ולאחר מכן הארגריבס,
    איפה היה מיקל לקחת את החופש הזה ולמוטט את יונייטד כשחקן חופשי?

12. קינג לדלי Member

לא ראיתי את מיקל,אבל טענתי כבר מזמן שיש לו את כל הכלים להיות קשר אחורי אדיר.
    תיקול חזק(חייב לתזמן יותר טוב),הנעת כדור נכונה,וטכניקה נהדרת על שטח צפוף.
    אני בטוח שסקולארי יסדר לו את הראש והוא בהחלט מתחיל להראות את היכולת הטמונה בו.

13. THE STRETFORD END Member

לדלי,
    הכל טוב ויפה אבל דבר אחד סקולארי לא יכול לעשות,להכניס לו שכל לראש,
    זה או שיש לך או שאין לך,
    כתב אתמול מישהו נכון,גם ג'ואי בארטון הוא מתקל חזק(והרבה יותר מתוזמן ממיקל),
    מניע כדור נכון ויש לו טכניקה נהדרת,אבל הוא שחקן טיפש ושחקנים טיפשים
    שלא מסוגלים להפיק לקחים מהטעויות שלהם פעם אחר פעם הם מקרים אבודים
    ומיקל גם אתמול עם עוד עבירה טיפשית על קו ה 16 אחרי תיקול מיותר מאחורה(מילא זה היה במאבק על כדור)ולא בפעם הראשונה,אנחנו רואים כזה ממנו כמעט כל משחק,
    כמה אפשר להיות חמור גרם?

14. קינג לדלי Member

בארטון לא קשר אחורי והתיקולים שלו בדרך כלל הם בשביל לשבור מישהו אז הוא לא מתזמן כמעט אף פעם...בארטון תמיד משחק יותר קדימה.
    מיקל זה אחד שמסתכל על המשחק מאחור ומנווט אותו בטניקה נהדרת,דבר שבארטון לא יכול לעשות.
    שוב,לא ראיתי את המשחק ואני מדבר על סמך מה שראיתי ממיקל מתחילת העונה.
    יש לו את את הדברים הטיפשיים האלה,אבל אני דווקא חושב שמאמן כן יכול ללמד שחקן ולקדם אותו גם בדברים האלה.
    לא לכולם יש את הראש של בארטון.שם בפנים צריך רמונט ולניוקאסל אין כסף,מי ישלם ?
    אולי פיצ'ון ידבר עם חבר של בנון ?

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/08
  15. THE STRETFORD END Member

לדלי,
    הבאתי את בארטון כדוגמא לשחקן עם כישורים אבל בלי שכל,בלי קשר לתפקוד שלהם.

אני לא יודע מה ראית ממיקל מתחילת העונה(אלא אם כן גם אתה הסתנוורת מהמשחק נגד בורדו),
    אני רק מודה לאלוהים שמיקל זו התשובה הנוכחית של צ'לסי למאקללה.