המחזור החמישי בפרמיירליג-תיקו מפתיע לסטוק באנפילד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/9/08.

1. THE STRETFORD END Member

טוב נו,הוספת עוד תגובה לרזומה בלי לכתוב שום דבר ממשי כתגובה למה שכתבתי,לא מפתיע.

עזרה מחברים,אין צורך,אני ילד גדול,אני יכול להסתדר לבד,אני אפילו חוצה את הכביש לבד,בלי עזרה של אף אחד.

2. בועז Member

תגובה לרזומה... אממ לא ידעתי בכלל שיש דבר כזה רזומה של תגובות,
    דיברנו על דיוויס ואם כבר ההודעה האחרונה שלך היא זו שלא היה לה שום תוכן מלבד איזהשהו ניסיון התנצחות אישי ...אז אני עדיין מחכה שתספר לי מה יש לדייויס להציע.

3. THE STRETFORD END Member

כתבתי לך מקודם,משחק ראש הכי טוב בליגה,יותר מכל חלוץ אחר,כל אחד אחר!
    (אתה זה שבחרת להתחיל עם התנצחויות,חבר שלך אריאל,לגרד בראש...כמה חבל שאתה לא רואה מה שאתה כותב ואחרי זה בא בטענות)

4. בועז Member

לא זו הייתה כוונתי...באמת לא התנצחות,אלא להציג את דעתי- לדיוויס יש משחק ראש טוב, הכי טוב בליגה אני לא הייתי אומר, וה"חבר אריאל" היה רק כדי להראות שגם 2 מטובי המוחות בפורום ,שגם נמנים בין המעריכים הגדולים ביותר שלו כאן, לא יצליחו למצוא אצלו עוד דברים בולטים.

5. alonje Member

חחח איזה ויכוח מטומטם =] קראוץ' מבקיע יותר גולים בנגיחות בזכות גובהו. לדעתי דוויס באמת לא חלוץ כזה גדול, הוא לא מהיר וטכני במיוחד, אבל הוא נלחם ויש לו תכונות פיזיות חזקות כמו שנאמר פה.

אדא יותר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/08
  6. THE STRETFORD END Member

בועזיניו,

אתה יכול לחפש דיונים מהעונה הקודמת,כבר כתבנו והסברנו לך כמה וכמה פעמים.

למי יש משחק ראש יותר טוב ממנו?

מעבר לזה,בעיטה טובה יש?יש.
    תנועה טובה,חכמה הוא עושה?עושה.
    לחץ אפקטיבי על שחקני הגנה הוא עושה?עושה.
    כמו שאתה בעצמך מודה,חזק באוויר,חזק.
    חזק על היבשה?חזק.
    יודע להשתלט על כדור,גם על כדורים קשים וגם במצבי לחץ?יודע.
    ראיית משחק יש?יש.

את כל הדברים הללו הוא מביא,בולטון בעונות צמרת יחד איתו,בולטון לאחר טעויות של ההנהלה,קבוצת תחתית איתו,נשארה בליגה בסופו של דבר,הרבה בזכותו,שערים ובישולים במאני טיים,גם כשהאצבעות בכף ידו שבורות,כמו נגד ווסטהאם עונה שעברה,ישבתי ביציע בריבוק סטדיום בכדי לראות זאת מקרוב.

אתה לפני שבועיים בכתב ההגנה שלך על מאתיו אפסון כתבת לא להסתכל ולשפוט אותו לפי קורות החיים שלו
    אלא לפי היכולת,מדוע אתה לא עושה את אותו הדבר כשמדובר בדיוויס?

כבר כתבתי עונה שעברה שלי אין התנגדות לו הוא היה חלוץ סגל ביונייטד,
    כי יש לו את היכולת להכניס שינוי למשחק,יש לו סגנון שלא נפוץ אצל הרבה חלוצים,מכלול דברים שעושים אותו שונה,
    ברור שהוא לא ברמה של הווין רוני,טבז,טורס,אדביהור והדומים להם,אבל,
    האם הוא יכול לשחק כשחקן הרכב בקבוצות טובות יותר מבולטון כמו וילה או פומפי?בוודאי,
    לחשוב על שיתוף פעולה בינו לבין דפו,או שיתוף פעולה בינו לבין המטוסים בכנפיים של וילה,
    נשמע לא רע בכלל,
    אבל מה,טוב לו בבולטון,למה לא?היא היתה שם כמפלט שהציל לו את הקריירה אחרי תקופה לא קלה,הוא הוכיח שיש לו את האופי והוא לא נשבר וחזר לקדמת הבמה.

בעבר היו חלוצים כמו נאייל קווין,מיקי קווין שהותיקים בוודאי זוכרים,שגם להם היה משחק ראש משובח,
    חזקים עם הגוף,דיוויס בגלל שמבנה הגוף שלו שונה משלהם,יש לו את היכולת לשלב את כמה יכולות,
    תשאל את איסטלנד או רובי קין,תשאל את אוהדי סנדרלנד,מה הם חושבים על נאייל קווין הבסופו של דבר גמלוני משהו והלא מהיר,
    חלוצים סופר לגיטמים ויותר מזה,נחשבים לאגדות היכן שדרכו,עד היום,
    דיוויס בבולטון הוא כזה.

7. אבו Member

היום היה אפשר לראות את התרומה שלו למשחק של בולטון, למרות שהוא כבד יחסית הוא גם שחקן נייד, וכמובן היתרון הבולט שלו- כדורי הגובה. הוא גם סחט את הקרן בהתחלה, שהוא בעצמו כבש בסופו של דבר.

יציעי החוץ- הכל SOLD OUT כבר יותר משבוע, אני דווקא ראיתי יציעים מלאים.
    לצערי אין לנו את הגרעין החזק הזה של אוהדי החוץ, כמו שיש לטוטנהאם, יונייטד או ווסטהאם, אבל עדיין את היציעים אנחנו ממלאים בקביעות.

עוד נקודה לגבי המשחק שלא ציינתי בדיון שלנו-
    אחרי השער היתרון של בולטון בתחילת המשחק, חששתי קשות ששוב ניהיה עם הראש באדמה ולא ניהיה במשחק, כמו מול פולהאם. אבל הקבוצה הבעירה מנועים וזה אפילו היה כבר 5 דקות בערך לאחר הגול. אני מרוצה מהעניין הזה.

8. THE STRETFORD END Member

אבו,

צד ימין ביציע החוץ,יותר מדי כסאות ריקים
    וכן,כמו שכתבת,בסיס האוהדים שלכם לעומת כמה קבוצות אחרות קטן יותר.

9. בועז Member

היות וציינת הרבה דברים אצל דיוויס, אם אפשר לסכם את הכל הייתי אומר שציינת בעיקר יכולות שקשורות לנתונים הפיזיים של דיוויס. לגבי חוכמת משחק והניידות אני לא חושב שהוא מעל הממוצע של הפרמיירליג.

אני לא אומר שהוא לא חלוץ לגיטמי, ואני גם לא מחפש אותו בקורות חיים( לא אמרתי מילה על השהות שלו בצ'סטרפילד והשנים שהעביר שם, כי אני פשט חושב שהרמה שלו הרבה הרבה יותר גבוה). אבל הוא חלוץ שלא מתאים לכל שיטת משחק, כלומר ברגע שמאמן בוחר להשתמש בו, הוא יודע שכדור צריכים לטוס באוויר לא מעט. בליגה האנגלית, ובמיוחד בבולטון שבנה אלרדייס, היכולות של דיוויס באות לידי ביטוי. אבל זה המקסימום שהוא יכול לתת לדעתי. הוא לא רב גוני והוא לא יצירתי, הוא חלוץ מנוסה וחכם מספיק כדי לדעת מה הוא יכול ומה לא, והוא יודע היטב שלנגוח כדור לשער או לשים גב לבלם זה הדרך שלו להרוויח את לחמו. כן בתור חלוץ רביעי,חמישי באחת הגדולות הוא לא יכול להזיק, אבל כמוהו גם עוד רבים אחרים.
    בעיניי, עם דיוויס זה תמיד יהיה אותו הדבר, ושום דבר חדש. לטוב ולרע כמובן.

10. George Best Member

כל משחק קווין דיוויס זוכה לעשר קלוז-אפים לפחות,
    השחקן הראשון שהמאמן היריב מתייחס לגביו בראיונות של אחרי/לפני משחק הוא דיוויס,
    השדרים והפרשנים האנגליים לא מפסיקים להגיד עליו מילים טובות,
    תיירי הנרי בכבודו ובעצמו החמיא לו בצורה נהדרת - לא בגלל שדיוויס לקח אותו למסעדה כשהאחרון נחת בלונדון אלא מתוך פרגון והערכה,
    זה מה שאנחנו רואים בועזיניו.
    לדיוויס יש מסירות טובות מאוד, הוא מבשל שערים וגם כובש,
    נכון שהוא לא מהיר במיוחד, אבל יש לו ראיית משחק.
    שמעתי גם בארץ מכמה אנשים שמבינים כדורגל וגם בחו"ל שדיוויס הוא כמו שרינגהאם(אם אני לא טועה גם לדלי קינג מהפורום ציין זאת) - לא מהיר, לא דריבלר גדול(ועדיין כבש פעם שער סלאלום מ70 מטר, אני מתכוון לדיוויס), אבל Pivot נהדר שמוריד כ"כ הרבה כדורים וגם מייצר לעצמו מצבי הבקעה.
    אין לי ספק שהוא יותר טוב מקראוץ' והסקי שקיבלו לא מעט צ'אנסים בנבחרת,
    אבל להם יש ברזומה ליברפול, לדיוויס אין קבוצה גדולה, זה ההבדל.
    השחקן שללא ספק הכי מוערך וחשוב בבולטון(כפי שסטרטפורד ציין - נולאן בירידה גדולה למרות משחק לא רע היום) יחד עם ייסקליינן(לא אשם היום, משחק טוב).
    נכון שהוא מתאים לקבוצות עם סגנון משחק אפור שמתבסס על כדורים ארוכים,
    אבל הוא גם בכיף יכול לשחק בקבוצות טובות יותר(קארו טוב יותר?לא.קראוץ'?פחח).

ההגנה של הוונדררז פשוט חושך ללא גארי קהאיל, חיסרון מאוד משמעותי.

11. THE STRETFORD END Member

בועזיניו,

ראיית משחק טובה למסירות ולתנועה שלו יש לו.
    לדעת איפה להתמקם ברחבה הוא יודע.
    הוא מאוד נוח עם הכדור ברגל.
    זה לא קשור לפיזיות.

הסגנון של בולטון מתאים לו אבל יחד עם זה עושה עושה לו עוול,כי יש לו את התכונות לשחק גם בסגנון אחר,
    כמו טדי שרינגהאם,יש לו את הראש או יותר נכון,מה שיש בתוך הראש בכדי לדעת להתמודד גם עם חסרונות כמו מהירות,
    הן פשוט לא מנוצלות,גם כי יש יותר מדי שחקנים שהם באמת לא מספיק מגוונים סביבו,
    בשביל זה הזכרתי את וילה או פומפי,שסגנון המשחק שלהן שונה משהו מזה של בולטון,
    הוא יכול להשתלב שם בהרכב,בהחלט יכול,
    גם בווסטהאם!

עריכה:
    גורג' הזכיר את הנרי והמחמאות שלו לגבי דיוויס,אני מוסיף עונה שעברה את פרגוסון שאמר כמה קשה יהיה לנו נגדו וזה כשיש לו בלמים כמו וידיץ וריו,
    כנראה שגם הם רואים משהו.

12. George Best Member

ורק לפרוטוקול:
    דיוויס מולנו אשתקד בשני משחקים -
    משחק ראשון איש המשחק, גם בהתקפה וגם בהגנה(ביטל את אברה),
    באולד טראפורד הצילו לו כדור מהקו ואפילו וידיץ' התקשה מולו מאוד בכדורי הגובה(ברובם דיוויס ניצח),
    שבוע הבא נקווה לא לחלק לו מחמאות אחרי המשחק.

13. בועז Member

אני מצטער שאני לא מצליח לראות את הדברים האלה בו, יכול מאוד להיות שאני טועה, אבל לא יכול להיות שכשרון גדול כמו שאתם מתארים פה התפספס על ידי כל כך הרבה מנג'רים של נבחרת אנגליה ובכלל של קבוצות ליגה גדולות יותר מבולטון.
    את הדברים שפרגוסון אומר על שחקנים אני תמיד משתדל לקחת בערבון מוגבל, כי תמיד ישנה התחושה שהוא מנסה לערב קרבות פסיכולוגיים בהכל.

אני מסכים איתכם שסגנון המשחק שלו הוא ייחודי, יש לו ראש טוב והוא אגרסיבי מאוד, יותר מזה אני לא רואה בו משהו מיוחד. מהירות, חוכמת משחק, מסירות מדהימות, כל אלה דברים שאני לא יכול(וגם אתם לא אם אתם כנים) לומר שראיתי אצלו יותר מאצל אחרים,אם לא פחות.

אני לא מאמין שווסטהאם מנצחת 3-1, די מיקלה עושה דברים מדהימים וזולה לוקח את ווסטהאם למחוזות של 4-3-3(מי היה מאמין...), ובמקום זה אני צריך לדבר על קווין דיוויס!
    מה אתם אומרים על התצוגה באפטון פארק?

14. George Best Member

לדיוויס בהחלט יש מסירות טובות(את כדור הרוחב הנהדר שקיבל אנלקה בשער הכ"כ זכור מול ארסנל לפני שתי עונות העביר דיוויס) וראיית משחק(גם היום, כמו תמיד - אף פעם לא מעיף סתם כדורים),
    וכפי שסטרטפורד כתב וצדק - הוא מאוד נוח עם הכדור, בניגוד לשחקנים אחרים שהתכונה הבולטת אצלם היא משחק הראש).

לגבי ווסטהאם,
    אני לא אוהב להגיב על משחקים שלא ראיתי,
    אבל ניצחון על ניוקאסל, בבית(נכון שאנחנו לא עשינו זאת, אבל ניוקאסל תוך חודש אחד התרסקה כמו הבורסה),
    צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל למרות שזה ניצחון אחרי הפסד די מדאיג לקבוצה שאסור להפסיד לה.

אני זוכר שהיה בסוף העונה שעברה מעין דיון על אשטון אחרי המשחק מול היונייטד בו הוא כבש את השער המדהים,
    כתבתי שהוא שחקן שנפצע המון,
    אוהדי ווסטהאם כתבו שאני טועה,
    רק העונה הוא נפצע בשני משחקים(היחידים בהם שיחק אם אני לא טועה).
    בהחלט בעיה.

15. THE STRETFORD END Member

בועזיניו,

נו באמת,כישרון כל-כך גדול שהתפספס ע"י המנגרים של אנגליה...
    אתה צודק,המנג'רים הכל-כך מוצלחים של אנגליה בשנים האחרונות שבחרו את השחקנים הנכונים ובשיטה הנכונה בכדי להביא את אנגליה לפסגת הכדורגל העולמית,
    זה הטיעון שלך?
    סטיב ברוס במשך שנים היה הבלם האנגלי הכי טוב בליגה,הוא מעולם לא הוזמן לנבחרת,מעולם לא,
    אז....

תזכיר לי איפה שיחק מי שאתה מחזיק ממנו כל-כל הרבה החלוץ בובי זאמורה?

מה איתו ואנגליה?מה איתו וקבוצות גדולות?
    מה זה אומר עליו לפי הגישה הזו שלך?
    מה עם אפסון?שנמשיך עוד?

ארטטה מאברטון,למישהו יש ספק לגבי היותו שחקן מצויין,אחד הטובים בליגה?
    והוא משחק "רק" באברטון ואף אחת מ 4 הגדולות לא קטפה אותו והוא לא שחקן נבחרת,
    אז רגע,לפי הגישה הזו שלך יכול להיות שאנחנו לא כנים גם בנוגע לארטטה והוא לא כזה שחקן מצויין?

אתה כל הזמן חוזר לטיעונים...כאלה ריקים שזה משהו איתך,
    פעם הודעה לעניין ופעם הודעה שלא קשורה,חוסר יציבות כזה שאני לא מבין מאיפה זה מגיע.

והלו,תלמד לקרוא,כתבנו שאין לו מהירות!

ואם אנחנו חוזרים על עצמנו פעם אחרי פעם לגבי המסירות,לגבי ראיית המשחק שלו אז אולי תבין שאנחנו הכי כנים שבעולם וכשזה מגיע בשילוב של כמה דברים אז זה שם אותו גבוה יותר מכמה וכמה חלוצים בליגה,חלק מהם הוזכרו מקודם,כן,גם כאלה שנבחרו לשחק בנבחרת אנגליה.

לא ראיתי את המשחק של ווסטהאם,ראיתי בלקבורן-פולהאם.