המחזור החמישי בפרמיירליג: As The Years Go By

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/9/15.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים לגבי מה שרשמת על הסגל. עוד לא לגמרי סגור על שניידרלין אבל ה-4 האחרים לדעתי שחקנים להרבה שנים.
    לגבי הכדורגל, פשוט קשה לי להבין איך כל כך הרבה כסף הגיע על הקבוצה הזאת, היא ניראת מאוד בינונית. היית מצפה לכדורגל טוב יותר, לתוצאות טובות יותר ולהגיד "בסדר הוא בנה לי קבוצה למאמן הבא" זאת הנחה במחירים האלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה לא הנחה, אם הוא לא ישפר את המצב בעצמו אז הוא ילך הביתה. זה פשוט דפוס שחוזר בקריירה שלו, בברצלונה שנאו אותו ותיעבו אותו אבל עכשיו, כשצ'אבי ואינייסטה הפכו למה שהם, אז זוכרים שהוא האיש שהעלה אותם לבוגרים.

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצא לי לראות את המשחק, אבל צמד של פאייה הנפלא בניצחון של ווסטהאם מול ניוקאסל העלה אותם למקום החמישי.

מח׳ הבא הם מתארחים אצל סיטי.
    זה ללא ספק מקרה חסר תקדים. לטעמי, אפילו מעבר לפרמיירליג עצמה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/15
  4. alexshw Member

כנראה שבסיבוב השני ווסט האם תנצח 3:2. רק שמקלארן לא ישכח להביא מטריה

5. Gass12 Member

היי, לא שאני קובע ההיפך ,אבל סתם מתוך סקרנות למה לא גיגס?

6. VAR Member

לגבי אוהדי ארסנל שמאסו בונגר,
    צריך לזכור שמה שאנחנו קוראים כאן בפורום לא בהכרח משקף את התגובות שייצא לך לשמוע אם תבקר באמירויות. מניסיון אישי יצא לי לדבר עם כמה אוהדים שלהם אחרי המשחק מול דורטמונד לפני שנה (וואו, עכשיו אני שם לב שזה מחר לפני שנה... צריך לעשות את זה יותר), מדובר בחבר׳ה שרופים שבאים גם למשחקי חוץ והם רואים בו לא פחות מאלוהים.

לא עשיתי סקר, ויכול להיות שדברים השתנו, אבל צריך להסתכל על כל התמונה. גם קשה לי להאמין שאפילו רוב אוהדי צ׳לסי באמת ״שוחטים״ את מוריניו.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Heroball,

אמירייטס*. */aaaprot

מכיר את התופעה ואני בספק אם זה ישתנה אחרי כ״כ הרבה כשלונות. בישראל זה כבר כמעט ולא קיים למעט מספר אנשים בודדים. לי אישית כבר אין ממש כוח לכתוב על הקבוצה הזו, וגם שאני כבר כותב עליה, בעיקר בדף הפייסבוק הישראלי של הקבוצה, אני כותב בצורה אדישה להחריד. גם שאני רואה משחקים כבר שום דבר לא ממש מזיז לי. הייתה תקופה שהייתי כועס או אפילו צוחק מזה, אבל גם זה כבר נגמר.

אני עדיין שוקל לטוס לראות את ארסנל בכריסמס העונה. לא הייתי באמירייטס כבר כמה שנים טובות, אבל עוד לא החלטתי אם אעשה זאת העונה, כנראה בעיקר כי אני לא חושב שבמצב הנוכחי הקבוצה שווה את הכסף. מה שכן, אני חייב לראות פעם משחק בית של דורטמונד.

אין לי ספק שגם לגבי מוריניו אתה צודק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/15
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נפלנו מספיק עם מישהו חסר ניסיון וכישורים שמונה על סמך ״הדרך של יונייטד״. גיגס רוצה להיות מאמן? שילך לקבוצות אחרות, יוכיח שהוא מסוגל לאמן ברמות האלה, ואז בשמחה. אם הוא ישר יקפוץ לתפקיד ביונייטד זה יהיה כישלון ידוע מראש וסתם יהרוס את המעמד של גדול שחקני המועדון.