בום! איזה יופי. מספיק דאבל פס אחד כדי לפרק להם את ההגנה. אני במקום יוקאנוביץ' יוצא מאוד מעודד מה20 דקות האלה.
למעט עונת 13/14 מעטות מאוד הפעמים שהגענו למפגש מולם כשאנחנו הפייבוריטים, תמיד אמרתי שזה משחק של נחישות והקרבה ושפערי האיכויות לא משחקים תפקיד, אבל הפעם לראשונה בחיי פשוט אין בי אמונה. מעבר לרמה הירודה לא נראה שיש בליברפול רעב ותשוקה למשחק, חסר בקבוצה הזאת קצת דם מקומי שישדר לכל שכירי החרב מהי החשיבות של המשחק הזה ומה הוא מסמל עבורינו, המאמן לא נראה כאחד שמצליח להשתלט על הקבוצה והוא פשוט מאבד שליטה עם מערכים הזויים וקרדיט להמון שחקנים שלא מגיע להם, לא אלו הם האנשים שיוציאו אותנו מהבוץ ובטח שלא ינצחו את המשחק הזה לא משנה מי יפתח, אין בשחקנים האלה רעב. גם יונייטד לא נראית במיטבה אבל עם יתרון הביתיות וכשעומדת מולם קבוצה שהיא שבר כלי שרק הסמל נשאר ממנה ואפילו השחקן היחיד ששווה אצלה משהו לא משחק קשה מאוד יהיה לפשל במשחק כזה. לראשונה מזה הרבה מאוד שנים אני לא אצפה במשחק, אני מקווה מאוד שלא יכאב לי כפליים בגלל התוצאה. לאלופות לא נראה שנגיע, על תואר יהיה מצחיק לדבר, נשאר רק לנסות לשתות להם את הדם.
אולי קלופ??? אבל די מגוחך בכל אופן לדבר על פיטורים אחרי חודש וקצת. מה שכן אני משפשף את הראש ולא מבין מה הוא ניסה להוציא עם מאטיץ' ומיקבל היחד בגודיסון. להתחיל את המשחק בעשרה שחקנים נראה שנותן לך יותר סיכויים להוציא משהו שם מאשר הקומבינציה הזאת. איפה אוסקר? וויליאן?
אני לא חושב שמוריניו יפוטר העונה (מה עוד שבכלל לא בטוח שהוא מפסיד את המשחק הזה, אחרי השער השני אברטון נעלמה). ב-2007 הוא פוטר בגלל כל דבר חוץ מסיבות מקצועיות. כן, היו כמה תוצאות לא משהו בפתיחת העונה אבל אם לא היה משבר בינו ובין רומן הוא היה ממשיך. בקדנציה השנייה נראה לי ששניהם כבר לא מעוניינים לריב, רומן כבר לא מנסה לאמן את הקבוצה ולהפוך אותה לברצלונה האנגלית, הוא מבין שיש לו את המאמן הכי טוב בביזנס ונותן לו לעבוד. פתיחת עונה חלשה, הרבה טעויות, אבל אם לא תהיה קטסטרופה בסגנון סכנה מוחשית של אי סיום בטופ 4, לא מאמין שמוריניו לא יסיים את העונה.
אברטון לא באמת משחקת ועדיין הכניסה 2 גולים, צ'לסי פשוט כושלים העונה, לא אתפלא אם מוריניו יפוטר... אגב, עדיין אנשים מעדיפים פה את בארקלי מסטרלינג? פעם ב... כמה משחקים רוס מכניס איזשהו שער מרהיב אבל חוץ מזה הוא נאחס כזה, לא תורם סטונס מצטיין כרגע