- 'בקשה כנה ממועדון הכדורגל צ'לסי'- צהריים טובים, שמי דור רומנו, 23, אוהד הפועל ת"א בארץ. אני סובל כבר כמה שנים מפסטיבל מכבי ת"א ועל אחת כמה וכמה בשבועות האחרונים מפסטיבל ליגת האלופות וערן זהבי. מכבי מעלינו בהכל אבל דבר אחד הם לא יכולים לקחת לנו - את ההצלחה באירופה. המסע הקסום ההוא ב-2001/2 התחיל נגד אותה צ'לסי. ניצחון 2:0 בבלומפילד(גרשון - פנדל וקלצ'נקו) ואחר-כך תיקו 1:1 מכובד בגומלין עם טונות מזל, טונות אלימלך ושער חוץ של אוסטרץ' והפעם צ'לסי הייתה בהרכב מלא. אני לא נוהג לכתוב תגובות מחצית, אבל בהנחה וצ'לסי שנראית רע מאוד מפתיחת העונה שוב תפסיד - אני מבקש בכל לשון של בקשה. אל תעשו בושות ביום רביעי, 'אל תקחו לנו' את מה ששלנו. ביום רביעי אל תביסו אותם, מספיק 1:0 קטן מגול במצב נייח, הברקה של האזר או משהו כזה. ואחר-כך תחזרו לשחק חרא בליגה. (אוף-טופיק: אחת המעלות של קבוצה גדולה היא היכולת לנצח משחקים בכושר גרוע, או לפחות לא להפסיד, תשאלו את אלכס פרגוסון שיכול לכתוב על כך צ'לסי. נכון לכתיבת שורות אלה - צ'לסי איבדה את זה לחלוטין). המשך מחזור מהנה. תודה רבה.
אין ספק שלצ'לסי יש את הקרנות הגרועות בליגה. לא ייאמן שאיבנוביץ' סוגר שוב 90 דקות. ובאמת לא ייאמן שזה מוריניו שעומד על הקווים.
האחרון שעשה את מעשה נייסמית של לכבוש שלושער אחרי שנכנס כמחליף היה חברו לקבוצה לוקאקו בווסט ברום במשחק האחרון בקריירה של פרגי אגב אמרו גם בשידור שצ'לסי סופגת יותר משער למשחק בחמש משחקי ליגה רצופים לראשונה מאז 91
אנחנו פשוט לא קבוצת כדורגל. זה נראה מספיק רע כדי שאחשוב שאחת משתי האפשרויות הבאות נכונה: 1) מוריניו איבד לגמרי את חדר ההלבשה. 2) הוא מנותק מהכדורגל המודרני והוא איבד את זה לחלוטין. בשבילו, אני מקווה שזאת האפשרות הראשונה.
בחיים שלי לא ראיתי קבוצה של מוריניו כל כך אומללה מבחינת ההגנה שלה. די מדהים. בopta מצייצים עכשיו שלצ'חסי נבעטו 33 בעיטות לשער מתחילת העונה,27 יותר משנבעטו לסיטי. הבלמים שלהם, בכל קומבינציה מזכירים לי בפחד שלהם את הבלמים שלנו בעונת מוייס. כל איזה כדור טועה זה חצי מצב לשער, כל שחקן שעושה תנועה בין בלמים מקבל את הכדור. אפשרות ל11 נק' מסיטי בתחילת ספטמבר מי היה מאמין.
הוא איבד את חדר ההלבשה ביולי? היכולת הזאת התחילה מהיום הראשון של העונה, אם תרצה אז גם המשך ישיר למשחקי ההכנה. מה שעצוב זה שמוריניו לא לומד כלום. כי הוא יודע הכי טוב מכולם. גם משחק הבא תמצא את איבנוביץ' סוגר 90 דקות.