המחשבה היא נכונה לנוכח הנסיבות. אני מאמין שהוא מעדיף ללכת על הנסיון במשחקים האלה של קאריק(שגם לא שיחק באמצע השבוע) על פני לשחק עם שניידרליין. השאלה איך יראה שוושנטייגר אחרי 40 דקות במשחק שיכול להתפתח לקצב מהיר מאוד. את מארסיאל אולי יהיה הרבה יותר נוח לזרוק להופעה בכורה במחצית השנייה וכשנראה איך המשחק יתפתח(ומן הסתם ההגנה שלהם גם תאבד קצת חמצן). החידה מבחינתי היא איך פלאיני יזרק למשחק הזה. אם יזרק ממש כחלוץ פרופר בחוד ויתקע שם זה יהיה סוג של אכזבה. אני מקווה למשהו יותר דינאמי על גבול ההפתעה, לשחק מחוץ לעמדות, להשתמש בפלאיני כפיבוט באיזורים שליד הקשרים המרכזיים שלהם, לתת לו את החופש בין הקישור האחורי להתקפי כמו במשחק השני נגדם בעונה שעברה. הרירה, מאטה, דפאיי כל אלה יכולים להנות מזה ועם כניסות טובות פנימה להבקיע שער.
לפני שהחילוף הופיע בטלוויזיה קלטתי את איהנאצו בזווית העין שלי, ישר אמרתי לחברים שער ניצחון של הניגרי, איזהווינר זה העתיד! מרגיז אותי שנכנס דקה 90, מגיע לו הרבה יותר, כוכב!
לא ייאמן , סיטי עדיין נשארת מושלמת עם 5 נצחונות ו-0 ספיגות.. לענייננו... עד השער היינו מצויינים, המון מצבים וסטוק בקושי עברה את החצי, אבל מאז השער הורדנו רגל מהדבשה וזה ממש עצבן אותי. התוצאה הייתה יכולה להגמר בקלות אחרת, אמנם די שלטנו במשחק אבל בקושי הגענו למצבים, סטוק כבר התחילה להגיע לחצאי מצבים, וממש לקראת הסוף ג'ירו חתם את הניצחון, כמובן איך לא, עם הראש. אמנם הוא ו-וולקוט הבקיעו היום (השער של וולקוט אפילו ממש "שער של חלוץ" מה שנקרא) אך ניכר שחסר לנו חלוץ ברמה כי הם לא מפסיקים לספק החמצות מזעזעות מפתיחת העונה. לפעמים אני לא יודע אם לשמוח על כך כדי שונגר יראה בעיניים שלו למה הוא גרם.
מחצית של יונייטד-ליברפול בקצב של משחק אימון בסן חוזה לא זוכר מתי ראיתי דבר כזה. טוב די ברור שחסר לנו קשר מרכזי במשחק הזה שיצטרף מהקישור האחורי ויפתח אותו קצת. קאריק ושווייני משחקים עמוק מדי ולא מצטרפים למעלה. מול הבונקר הציני הזה לא צריך שני קשרים אחוריים. השינוי שצריך להגיע במחצית זה הרירה מאחורה במקום שוויני ומארסיאל או דפאיי למעחה מלפני פלאיני(אם זה דפאיי אז הייתי מכניס את יאנג לשמאל). חבל על כל דקה שהוא יתמהמה עם השינוי הזה. בזבוז לתת להם פה את ה0:0 שהם חותמים עליו.
אחרי עוד מחצית של אותו דבר בדיוק שוב יש לי שאלה פשוטה מה ואן חאל רוצה? די כבר עם השיטה המסרסת הזו. כדורגל שלא משוחק לצורך יצירת מצבים הוא לא כדורגל.
בילד אפ ברמה עולמית למשחק בין שני מועדונים ענקיים, משחק עלוב בין שתי קבוצות פאתטיות. הניגוד ברור יותר מאי-פעם, עכשיו כששתי הקבוצות נראות עלובות וחסרות שיניים (ולא רק אחת מהן). אין לי מושג למי לבוא בטענות ספציפיות (אולי חוץ מלוקאס העלוב). נראה שאין לנו שום רצון לצאת קדימה במשחק הזה.
קשר מרכזי זה הדבר האחרון שחסר לנו - מה שחסר לנו זה מאמן שמרשה לווינגרים שלו לחתוך פנימה, לקשר ההתקפי שלו לרדת אחורה כדי להניע את המשחק, מאמן שחושב שזה אפשרי להבקיע מהמרכז ומאמן שלא חושב שלעלות עם פלאיני כחלוץ זה משהו שמנצ'סטר יונייטד צריכה לעשות. בחיי שאפילו למויס לא הייתה את החוצפה להציב אותו שם, כבר שלוש שנים שהמאמן שלנו בטוח שהדרך היחידה להבקיע היא הגבהה.
זה פשוט נורא. משחק בין קבוצה שלא רוצה להבקיע לקבוצה שלא מסוגלת להבקיע, ואם זה לא מספיק אז גם יש לנו את הפרשן הכי גרוע בטלוויזיה הישראלית אחרי שדני נוימן הודח, ניר לא-מבין. עם קצת מאמץ אנחנו שוברים את שיא ההגבהות מהמשחק של מויס נגד פולהאם. שניידרלין במקום קאריק ומרסיאל במקום מישהו. לא בטוח שזה יעזור, להזיק זה לא יזיק.
מביך. באנו להוציא 0-0 בלי שום ניסיון בכלל לצאת קדימה. לוקאס ממשיך להיות השחקן הכי גרוע על הפלאנטה. אמרה ופירמינו מחפשים לשחק קדימה, רואים מדבר לפניהם, מילנר צועק עליהם לשחק אחורה. כמו שאני טוען הרבה זמן, אין לנו כלום חוץ מלתת כדור לקוטיניו ולקוות שיעשה משהו. קוטיניו לא נמצא, אנחנו אפילו לא מנסים. אפשר למנות את פוליס במקום רודג'רס, לפחות הוא יודע לארגן הגנה. 2 קבוצות כל כך חלשות, משחק ברמה של ליגת על.