לא הייתה פה אפילו דקה אחת של כדורגל שגרמה לך לחשוב שמדובר ב"משחק הגדול באנגליה". הייתי אומר שזה כמו לצפות במשחק בין בולטון למידלסבורו, אבל שם אני מניח שלפחות שחקנים היו מכסחים אחד את השני, והקהל היה נכנס לעניינים. זה הרגיש הרבה יותר כמו צפייה בהתעמלות אומנותית מאשר במשחק כדורגל. ודרך אגב, אני משוכנע שוואן חאל מרוצה ממה שהוא ראה על הדשא. באמת הנענו את הכדור יפה מאוד. מזמן לא התרשמתי ככה.
45 דקות בלי מצבים, בלי לחץ, פשוט מזעזע. רציתם שני חלוצים בסגל קיבלתם שני חלוצים. וזה רק תחילת העונה (או שמישהו פה מאמין שנשמור על שני חלוצים כשירים?). להחזיר את ווילסון לאלתר ולתת לו את הדקות של הג'ירפה הבלגית. כדורגל משחק פשוט, די לסבך אותו.
איף לא נמאס לך לקשקש?? הוציא את דפאיי כי הוא היה צפוי, עצלן, איבד בלי סוף כדורים וכדרר יותר מדי על הקו. שער גדול של בלינד, אחלה תרגיל.
כמובן שאיך שאני יצטרף למשחק יהיה פנדל, וכרגיל מולם זה אף פעם לא באמת פנדל. אני מבין שהיה משחק מחריד, עצוב שאנחנו באים להתגונן במשחק כזה ולשחק על 0:0, כבר שנתיים אני אומר שהאיש הזה הוא ליצן שלא ראוי לאמן את הקבוצה הזאת ואני גם לא מנקה את הנרי מאשמה שנתן לו יותר מדי קרדיט, האיש הוא פשוט אלישע לוי של הפרימיירליג. לא מגיע לו להמשיך, ומעבר לכך כל זמן שקלופ מחכה בחוץ ומוכן להגיע לכאן כל שניה שהליצן הזה על הקווים היא מבוזבזת.
פנדל ברור. זה המחיר שמשלמים על טעויות של שחקנים צעירים, את הטעויות של גומז אני מוכן לסבול כי לדעתי יש לו פוטנציאל טוב מאוד להיות שחקן חשוב אצלנו. מאמן יכול לעשות הרבה טעויות ועדיין לקבל קרדיט מהקהל, אבל אפס רצון במשחק כזה זה פשוט בלתי נסלח. איבד לדעתי 95% מהקהל אחרי ההופעה הזו.
חצי מההרכב של ליברפול אני לא מכיר, החצי שאני כן מכיר מורכב או משחקנים בינוניים או מרוברטו פירמינו. שיעור מאלף באיך זורקים 85 מיליון יורו (סוארז) + 49 מיליון ליש"ט (סטרלינג) למשרפה.
פנדל ברור? אני ראיתי נגיעה בכדור של גומז (שהוא מגן חלש אפילו יותר ממורנו ואני לא מבין על איזה פוטנציאל מדברים, אולי פוטנציאל לרשת את קונצ׳סקי) ולא יודע אם כל שופט שורק על דבר כזה. לגבי הרצון, כתבתי על זה כבר בצהריים בתחילת הת׳רד כך שאני ממש לא מופתע, גם הסירוס של רודג׳רס והמערך הסופר הגנתי לא עזרו.
היה פנדל, הרירה בא להוציא את זה אבל התיקול היה כולו לרגליים. לא ברור לי איך ראית משהו אחר. שער מדהים של בנטקה וואוו.