המחזור החמישי בפרמיירליג: As The Years Go By

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/9/15.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית ראשונה איומה.
    מחצית שניה ,מצד אחד רמת כדורגל לא גבוה מצד שני הרבה ארועים. וכמובן שני שערים נהדרים,חבל לי לראות את יונייטד עם מרכז שדה כזה אנמי וכזה חוסר מחץ בחלק הקדמי..
    ליברפול ? ....

2. Sir Alex Las' Killa

תעודת עניות לפרמיירליג? אולי בחצי הראשון וזה היה בונקר מכוון.
    לך תראה כמה חתיכות קיבלה אספניול מריאל בבית. משחק אימון.
    העיקר שרונאלדו ומסי מבקיעים 800 מיליון שערים בעונה וכולם מרוצים.

3. Magpie27 Member

מי אמר מרסיאל ולא קיבלללללללללללל
    הילד הולך להיות להיט בליגה

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק אניח את זה פה.

די, נו. ברצינות. די.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לקרוא לשער של מרסיאל Tap-In זה מביך, זה היה מבצע יפה גם אם הבלם היריב גרוע.

מה שניסיתי להגיד זה שזה לא בא מאהבת יונייטד או שנאת ליברפול אלא כי ככה הוא, לפעמים הוא נותן משפטים מדהימים שנשארים שנים בפרומואים, ולפעמים הוא מגיב לשערים נפלאים בצורה מדכדכת.

6. yonmu Member

אתה ברצינות רוצה להיכנס לדיון הזה?
    תראה איך סיטי נראית מול ברצלונה כל פעם מחדש. וזאת סיטי, לא הבדיחה שיונייטד-ליברפול-צ'לסי מציגות השנה.

7. VAR Member

מאז שקלופ הודיע שהוא לא ממשיך בדורטמונד אני חושב על שידוך שיתאים לו וכבר אז המסקנה שלי הייתה שליברפול תפורה עליו. מה שכן, חכו לסוף העונה. אם הוא יתחיל לאמן מעכשיו הוא יאבד קרדיט של עונה על כלום. הוא לא יצליח להוציא שום דבר מהסגל הזה.

8. alexshw Member

אפשר לפתוח שוב את הדיון על הבעיה בעמדות המנג'רים בפרמייר ליג. אני מסכים עם זה. תראה פה את כל הדיונים של הקבוצות הגדולות - רבים לא מרוצים מעבודה של המאמן שלו עושה והאמת די בצדק. זה מספר את כל הסיפור

9. k_700 Member

אתה פשוט פארודיה מהלכת על שתיים.

מול הבלגים זעקת זעקות שבר על הכניסה של פלאיני- בום חצי דקה אחר כך הבלגי כובש שער שלישי.
    היום? כמו הליצן שאנחנו רגילים שאתה פיטרת אותו במחצית על החילוף של דפאיי ביאנג- בום חצי דקה אחר כך יאנג מוציא את העבירה שמביאה את השער(ובכלל היה מהטובים ביותר במגרש בחצי השני).

כל מה שאתה תגיד יקרה מיד הפוך, לכן למען הבידור(ובינתיים זה גם מביא נקודות) ולמען ההצלחה שלנו, פשוט תמשיך זה מצחיק.

נצחון גדול על ליברפול, כן המצב שלהם בקאנטים, כן הם באו לעשות בונקר עד שעלינו ליתרון וניסו לצאת קדימה ועדיין נצחון שלישי, 10 נק', מקום שני לפני הארוחת חג, שער בכורה לילד הצעיר שלכולם היה נוח להשמיץ עוד לפני שלבש חולצה.
    אחלה של חג לכולם, שתהיה שנה טובה ואדומה.

ואן חאל 3 מ-3 מול הסקאוזרים, כיף גדול.

10. alexshw Member

לא צריך לחלק ציונים לכותבים אחרים פה. כל ניצחון על ליברפול גורם אושר לכל אוהד יונייטד. אם אתה בא לדון פה על השיטה שמטמיע ואן חאל וצורת משחק אז אני מבין לגמרי את האכזבה. גם היום הגול הראשון לא קשור כלל למאמן. תרגיל ששחקנים עבדו עליו באימון ובעצמם המציאו כנראה. גול שני פנדל מטופש. גול שלישי מבצע אישי של שחקן.
    הכדורגל של יונייטד שבלוני ומיושן ולא גורם ליצירת מצבים וההתקפה איטית כמעט ברוב שלבי המשחק. ההצבה של פלאיני כתשע רק מנציחה יותר את המצב. לוברן חילק את המתנה שלו במשחק וחלוץ נורמלי יכול לנצל את זה לגול פשוט.

ואן חאל עם 3 מ - 3 מול ליברפול נהדר. אם נשפוט לפי משחקים מול ליברפול עונות או מאמנים אז עונת 2000/01 הייתה פח זבל. פרגוסון פשוט מאמן חלש.

11. k_700 Member

זה בסדר, אני לא צריך את העזרה שלך בכתיבה ובעיקר באיך לענות לכותב ספציפי.
    הוא מרוויח את הזלזול הזה ביושר.

פארודיה, כבר אמרנו?

12. Bill Shankly Member

רק משחק נגד ליברפול יכול להפוך או לתת פוש לקריירה של שחקן. לדוגמא: מאטה היה עם רגל וחצי מחות למנצ'סטר אך בזכות ההופעה שלו נגד ליברפול באנפילד בעונה שעברה, זה החזיר אותו לעניינים וככה יונייטד הרוויחה את השחקן בחזרה.

13. alexshw Member

לא יודע מאיפה המצאת את זה שמאטה עמד לעזוב. כמה שאני לא מת מהתנהלות של יונייטד זה עדיין לא מגיע לרמה הישראלית של להחליט על שחקן על פי משחק X.
    לגבי מרסיאל שער א-לה הנרי אבל לא צריך לצאת מפרופורציות ולהכתיר כתרים. זה נמדד לאורך תקופה משמעותית

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה סגל שבעולם, איך אני? או שאתה מאמין שהסגל הזה שווה רק את מה שהוא הראה עד עכשיו (ואז בעצם אתה אומר לי שזה סגל שיורדים איתו ליגה)?

הרבה מאמנים אחרים היו עושים דברים יפים מאוד עם כלים התקפיים כמו קוטיניו, בנטקה, פירמינו, הנדרסון, אפילו ללאנה המושמץ. בטח שמעמידים הגנה ראויה יותר.

אני באמת חושב שאם מחר בבוקר רודג'רס מפוטר ומגיע מנג'ר ראוי במקומו (לא בהכרח קלופ), יש לו את הכלים לתת פייט רציני על המקום הרביעי, בטח כשהיריבה העיקרית שלך זו יונייטד כזאת.

אבל עם הרקורד שלנו, אני לא אופתע אם נפטר את רודג'רס כדי להביא במקומו את גארי מונק.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Sir Alex Las' Killa

מדברים על משחקי ליגה. החלק השני של הטבלה בספרד זה בדיחה גרועה בניגוד לאנגליה שאפילו קבוצות תחתית משחקות כאילו כל שער הוא קריטי. הפרמיירליג בעשור האחרון הפכה ליותר הגנתית, יותר טקטית וכשהצמרת מגיעה למשחקים באירופה היא מותשת בניגוד לשאר הקבוצות.

אספניול עלו למשחק אימון, אברטון עלו להילחם. זה אולי לא תמיד עובד אבל היום זה כן. מה שאספניול עשו לעומת זה תעודת עניות לליגה הספרדית.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/15