רק השער השלישי של רוני שימח אותי יותר מהחגיגה של אדאביור. חלק מהיופי בספורט זה הרגשות של השחקנים והדרך בה הם מוציאים אותם על המגרש. בלי מחסומים, בלי פוליטיקלי קורקט, בלי בולשיט. האוהדים של ארסנל שרקו לו בוז בעונה שעברה, הוא נפגע מכך והוא דיבר על זה הרבה מאז המעבר לסיטי והיום הוא הוציא את זה והחזיר להם בגדול, וככה זה צריך להיות. if you know how to diss, you gotta know how to take it back. הוא שחקן מגעיל ואני אישית עדיין לא אוהב אותו אבל זה היה כיף לראות את החגיגה שלו היום. לגבי המשחק, הוא היה המצטיין במגרש בעיני.שער, הצלה מהקו, מלחמה בלתי פושרת על כל כדור, בנוסף לבעיטות בכל שחקן של ארסנל שהעז להתקרב אליו (היה יכול בקלות לסיים עם אדום). הוא פשוט זיין אותם מכל כיוון. הבעיטה הייתה מיותרת, ואם הוא יקבל עונש על כך אז אני מקווה שזה יקרה עד המחזור הבא כדי שלא ישחקו מולנו, אם כי אני בספק. לא חושב שאפשר להוכיח שהביעטה הייתה מכוונת. כולנו יודעים שהיא כן הייתה מכוונת אבל בהילוכים החוזרים אפשר לפרש זאת כחלק טבעי מהניתור שלו. ממזר האדבאיור הזה. ארסנל שוב סבלה מחוסר מזל, אם כי קשה להגיד שהניצחון לא הגיע לסיטי. נראים טוב החברה של יוז.
הוא חמדן כיוון שהמניע היחיד שלו לעזוב את הקבוצה היה כסף, וזה שנה אחרי שהחוזה שלו שודרג להיות אחד מהמרוויחים הגדולים במועדון ובכל זאת הוא זרק זין על הקבוצה. שום קשר לסכום ההעברה שלו. נכון, הפסדנו, הפסדנו קודם כל בגלל טעויות שלנו בהגנה ובגלל טעות אידיוטית של השוער שלנו, וגם בגלל שסיטי עקצה יפה במתפרצות במחצית השנייה. סטראטפורד רשם שהמחצית הראשונה הייתה בשליטה מוחלטת של סיטי ורק במזל הם לא סיימו אותה עם יתרון גדול יותר. וואלה, אני לא ראיתי בעיטות שלהם למסגרת, הצלות גדולות של השוער, אחוזי החזקה בכדור או משהו אחר שמבסס את זה. ארסנל שיחקה לאט ושקוף מידיי אבל גם סיטי לא הבריקה והבקיעה ממצב נייח תוך כדי טעות של השוער. במחצית השנייה הייתה קבוצה אחת על המגרש מבחינת שליטה והזדמנויות וזו ארסנל. סיטי עקצה בקטלניות במתפרצות. ומה בכיינות בלהגיד שאדבאיור הוא גועל נפש? ככל הנראה (אני ראיתי את זה רק פעם אחת אז קשה לי לקבוע) הוא בעט במכוון בפרצוף של ואן פרסי, הוא רץ לחגוג מול היציע של אוהדי ארסנל (להזכירך את התגובות שהיו פה אחרי שגארי נוויל עשה את זה מול הקופ), כמה אופי מגעיל אפשר להראות?
AW forever אולי כדאי שתחזור ותקרא מה כתבתי לגבי המחצית הראשונה,אם תעשה זאת תראה כי לא כתבתי שום מילה על מזל אלא על נאיביות של שיטי, מזל ונאיביות הם דברים שונים לגמרי ! והנאיביות היתה בזה שהם תפסו ארסנל רעה וחלשה במחצית הראשונה ולא ניצלו את זה, נאיביות בזה שהם הגיעו לא פעם למצבים נוחים סמוך ובתוך הרחבה ולא ידעו להפוך את זה להזדמנויות של ממש לכיבוש שערים. אני זוכר למשל הזדמנות של איירלנד סמוך לשריקת המחצית מקבל כדור מבלאמי אם אני לא טועה, רץ חופשי באגף ימין,נכנס לתוך הרחבה ומתמהמה עם הכדור,לא בעט כשהיה צריך,מסר באיחור ושיטי פיספסה הזדמנות לרדת עם עוד שער למחצית. יש מבין? גארי נוויל לא חגג מול הקופ במקרה שעליו אתה מדבר אלא באולד-טרפאורד לכיוון יציע החוץ של אוהדי ליברפול לאחר שער בדקה ה 90 של ריו פרדיננד(ולחשוב שהוא קיבל על זה עונש מההתאחדות..חכמי חלם יושבים שם בהתאחדות) בדיוק כמו שרובי פאולר כבש נגד יונייטד במדי שיטי ורץ ליציע החוץ של אוהדי יונייטד וסימן להם 5 עם האצבעות, כלומר 5 גביעי אירופה של ליברפול, בדיוק כמו שארשבין סימן ליציע של יונייטד לשתוק אחרי השער נגדנו לפני שבועיים, אני לא רואה בזה בעיה,להיפך וכתבתי זאת מספר פעמים,זה חלק מהיופי בכדורגל,פעם זה נגדך ופעם זה לטובתך ומי שלא מסוגל להתמודד עם זה זו בעיה שלו, קהל יכול לשיר שירי גנאי ולקלל ואוהדי ארסנל סביר להניח עשו זאת אתמול עוד לפני השער של אדבאיור אז שילמדו להיות גברים ולקבל חגיגת שער עוקצנית שלו גם כן.
הוא זיין את עצמו מכל כיוון... אם להתאחדות האנגלית יש קצת שכל, אז בדיוק כמו פפה בריאל מדריד - שישב בחוץ עשרה משחקים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
דה סטרטפורד אנד, אנדריי ארשאבין לא סימן לאף אחד מאוהדי מנצ'סטר יונייטד לשתוק. זוהי פשוט הצורה בה הוא חוגג את שעריו , מאז משחקה של זניט סט. פטרסבורג נגד אנזי מחצ'קלה לפני כמה שנים טובות. אז זה כוון נגד האוהדים אשר קיללו אותו ואת משפחתו, והיום פשוט מדובר בחגיגת שער אותה הוא אימץ מאז. ראיתי שמספר אוהדי מאן-יו דיברו על זה בשבוע שעבר, ואתה דיברת על זה עכשיו, וזה פשוט להטעות את הקוראים. אני יודע שאוהדי מאן-יו רוצים לחשוב שהקבוצה שלהם כל כך מיוחדת, אבל לפחות במקרה הזה היא לא. ההתנהגות של אדאביור על המגרש הייתה גועלית, וחגיגת השער גם לא הייתה ראוייה, אך לבטח לגיטימית בסה"כ.
שלושער שלישי. אמנם השלושער החסר היה סה"כ נגד האבנט אנד ווטרלוביל בגביע אבל בכל זאת אי אפשר לקחת את זה ממנו. שחקנים אחרים בהיסטוריה של ליברפול שהבקיעו שלושער 3 פעמים: ג'רארד, טורס, דלגליש, אולדרידג' וטושאק. לא רע. אגב, השלושער נגד הטורקים הובקע נגד בשיקטאש ולא גלאטסריי.
אני לא יודע מאיפה לקחת את זה, אבל אני מניח שגם לעיתונאים יש בעיות זיכרון. נוויל בהחלט לא הושעה על הסיפור ההוא. יש גבול כמה פוצים יכולים להיות אנשי הניהול בכדורגל. ואגב, אני גם לא ממש מבין למה כל כך מאשימים את אלמוניה בשער הראשון אתמול. זה חוסר מזל נטו.
http://img200.imageshack.us/img200/1177/12213u.Xxx צריך להעיף גם את אדבאיור וגם את קלטנברג למנוחה קצרה. אני לא מבין את קלטנברג. אין ספק שהוא ראה את האינסידנט, ואין ספק גם שהוא ראה ראש פתוח של ואן-פרסי. קשה לאפס הזה לעשות 1 ועוד 1?
טוב, אז סקיי טועים. אולי מישהו שתה שם יותר מדי בשבת בלילה... אני מסכים עם סטרטפורד לחלוטין. אוהדים יודעים לרדת על שחקנים, אז שיידעו גם לקבל קצת ירידות בחזרה, אין שום דבר רע בזה - גם אם אני בהחלט חושב שזה די מגעיל מצד אדבאיור להתנהג כך כלפי אוהדי הקבוצה שבמידה רבה עשתה אותו מי שהוא (לטוב ולרע...). אבל כיוון שאיכשהו האנגלים פיתחו בעיה עם זה, אז הוא יקבל קנס קטן ואזהרה בעניין הזה. לגבי הסיפור עם ואן פרסי, ובכן, נראה לי שאדבאיור לא ישחק בדרבי או בשני המשחקים הבאים.
גם אני לא הבנתי על מה ההתנפלות עליו,הוא זינק היטב וסגר את הפינה,למרות שאיחר מעט הכדור לא היה נכנס אלמלא המגע עם גבו. חוסר מזל משווע אך לא טעות שוער.
נוויל נענש על זה שנישק את הסמל מול יציע החוץ של ליברפול ואני זוכר את זה בוודאות! אם לא השעייה אז זה היה קנס כספי, עכשיו זה לא משנה השעייה או קנס אלא ההענשה עצמה על חגיגת שער וגם אם היא עוקצנית כלפי צד אחד, אם יקחו גם את זה מהכדורגל אז מה ישאר לנו? Robin Hood זה לא העניין אם זו חגיגת שער קבועה שלו אלא שהוא מסמן לקהל לשתוק ומול יונייטד הוא בכל זאת עשה זאת מול היציע של אוהדי יונייטד וממש אין לי בעיה עם זה. Djourou לא הבנתי אותך,איך יש לי בעיית זיכרון אם הבאת גיבוי למה שאני כתבתי?
והזיכרון לא בוגד בי,נוויל אכן נענש: I would have been apologetic if I had run up to one of their players and tried to belittle them, but this was a celebration, said Neville. You are caught up in the moment and for a few seconds you go bananas. I laughed when I heard someone say it was not the behaviour of a 30-year-old because they are probably the same people who have accused us of lacking passion in recent games. Neville appealed the fine but the FA turned this down. I do not think it constituted improper conduct or bringing the game into disrepute, which is why I am appealing the FA decision, he then said. I know people say £5,000 is nothing to a Premiership footballer, but Id have contested the fine if it was 50p. My goal celebration against Liverpool at Old Trafford has been blown out of all proportion. To accept it would be to admit guilt and my punishment sets a bad precedent at a time when people say that there should be more interaction between players and the fans.