המחזור החמישי בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/9/10.

1. Rudess Member

שכחת את האדום שהגיע לאושיי הבהמה אחרי שהיה אחרון בדרך לשער ותפס את טורס, אבל אצל ווב זה "רק" צהוב.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין פה טוב או לא טוב, יש מומנטום, השחקנים מדלגים מעל הקבוצות שבסך הכל צריך לנצח, מה צריך לעשות? לבקש מהם להוריד רגל מהגז כדי לא "לבזבז תחמושת"?
    צריך לנצח ולהמשיך לדרוס, הפער עדיין לא משמעותי בכלל, אם נהיה שוב אלופה ראוייה, נידע להתמודד גם מול הגדולות, בדיוק כמו בעונה שעברה.
    בינתיים אין מה להתעסק בטוב או לא טוב, התקופה הלא טובה תגיע, עד אז צריך להמשיך לרוץ.

3. shupta Member

לצ'לסי יש במחזורים הבאים את מנצ'סטר סיטי, ארסנל ואסטון וילה...
    אני מאמין שמנצ'סטר סיטי יעצרו את הרצף של צ'לסי.

4. Rudess Member

אין מה לעשות במצב כזה, אני יודע , כי גם ארסנל פתחה עונות בצורה כזאת לא מעט פעמים ואז באה יונייטד אחרי הכריסמס ולקחה את האליפות. ברור שצ'לסי מבחינתה צריכה להמשיך ולדרוס אבל אי אפשר בכל משחק לבוא ולשים שישייה וכמו שאתה גם אומר, התקופה הלא טובה תגיע.

5. George Best Member

דבר איתי עוד חודש אחרי שתשחקו מול שיטי, פאקסנל ואסטון וילה.
    אני יותר מתרשם מקבוצה שכובשת שלוש מול אברטון בחוץ, ליברפול, צ'לסי מאשר אחת שנותנת בראש לנמושות הליגה, עם כל הכבוד ובהחלט יש.
    אין ספק שאתם בכושר התקפי מפחיד כבר תקופה ארוכה, אבל בוא תגיד לי מי הייתה היריבה הכי עיקשת שפגשתם?וויגן בחוץ?סטוק בבית?

סורי, לא מתלהב מחמישיות ושישיות מול נמושות הליגה, ולא, לא בגלל שזו צ'לסי.

6. ArsenalFan Member

אתה יכול לנצח רק את מי שמשחק מולך. זה מה שהצ'אבס עושים ובקלות, זה הדבר היחיד שניתן להתרשם ממנו.
    אם אתה רוצה להגיד שיונייטד מרשימה יותר מצ'אבסקי העונה... נו, כל אחד וההתרשמות שלו. לדעתי זה לא רציני.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ההערכה או הכבוד של האנשים פה לא מעניינת וזה לא האישיו, במירוץ האליפות אם אתה לא לוקח את הנקודות מהקטנות אין לך סיכוי.
    נגד קבוצות חזקות יותר כמובן שנאבד נקודות, אין פה שאלה בכלל, אבל אנחנו עושים מול הקטנות מה שאף אחד לא הצליח לעשות לפני כן (לפחות בצורה הזאת), וזה כמובן עד כה, כי זה כולה 5 מחזורים. אבל בנקודת זמן הזו, יופי טופי, אלו הקבוצות שקיבלנו? מה אתם רוצים שנעשה? נערער ונבקש את פולהאם בחוץ..?

נראה אם מנצ'סטר יונייטד תהיה מסוגלת לצבור נקודות מול הקטנות, וכמובן אם אנחנו נמשיך לעשות זאת, זה פשוט אם עושים את זה פשוט. בינתיים זה מצליח לנו, ההפרש שערים, כמו בעונה שעברה, משקף בדיוק מה שהולך על המגרש.

8. KirkH Member

יש לא להתלהב ויש להוציא חד צדדית את הקבוצות מטופס הטוטו.

אתה ורודס ביטלתם את כמות השערים של צ'לסי בעונה שעברה ובלי קשר ליכולת ולמדד הזיקפה - עניין אותי לדעת אם אתם סופרים את השערים העונה או שמחכים לתקופה קצת פחות פורה כדי להפוך אותה ל"ממוצע עונתי"...

9. THE STRETFORD END Member

כמובן שצ'לסי עדיין לא פגשה יריבות קשות יותר והעונה ארוכה ארוכה ודברים ישתנו לכאן ולכאן ושוב לכאן
    אבל ללא ספק היא הרבה יותר דורסנית מול הקטנות מאשר יונייטד וזה פלוס אחד גדול למאזן השערים.

10. George Best Member

חלילה לא טענתי אחרת.
    מסכים עם כל מילה, פסיק ונקודה בהודעה.
    השורה התחתונה שלי - לא מתרשם מתוצאות גבוהות ומפלצתיות, אני הרבה יותר מאושר אחרי ניצחון דחוק בחוץ מול קבוצת אמצע טבלה מאשר 0-8 מול איזה נכה.

זה הכל...

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי מביאה בראש שוב, בלקפול תהיה מרוצה שהיא סיימה את ה5 משחקים הראשונים עם 7 נק', לי זה עדיין נראה כאילו היא הקבוצה החלשה ביותר בליגה.
    לפי כושר נוכחי, מאלודה ובייל השחקנים הכי טובים בליגה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בסך הכל בלקפול יוצאת עם תוצאה שמאוד מחמיאה לה, טיפה ריכוז וזה נגמר הרבה יותר, גם הגיע לנו פנדל בסיום... אבל עזבו.

מצד שני, מגיע לבלקפול כל הכבוד על החצי השני, אומנם ההגנה עדיין לא יכלה להתמודד וכל התקפה שלנו הייתה יכולה להסתיים בשער, אבל הם לא פחדו לשלוח לא מעט שחקנים להתקפה, ולא היו רחוקים גם מלכבוש.

בשורה התחתונה, בסך הכל עוד 3 נקודות.

13. WHITE HEART Member

שבוע הבא יש לכם את סיטי, עם כל הכבוד שהם עדיין לא קבוצה אלא יותר אוסף של תותחים שמתחברים לאט לאט עם התותחים של העונה שעברה. עדיין, זה יהיה המבחן הרציני הראשון העונה.

ואין לכם מושג אוהדי צלסי כמה אני מחכה למפגש בינינו=) תחכו להפתעות כמו תמיד, הולך להיות חם, תחששו תחששו.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/10
  14. the white pele Member

"מצחיק ממש, הבדלי הקלאסה בין 2 המועדונים והאוהדים לעולם לא ישתנו, אין מה לעשות",

אין ספק. שאתה צודק , אתה צודק.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שאני צודק, אני לא צריך שתגיד לי את זה, הספיקה לי נוכחות באולד טראפורד בעבר כדי לדעת את זה ולראות בעצמי.