המחזור החמישי בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏16/9/11.

1. Gass12 Member

ממש לא קצת.
    מסכים שקלברלי חסר.צ'לסי של העונה טובה יותר מזו של העונה שעברה אבל גם אנחנו עברנו שדרוגים לא מעטים.להזכירך מיסטר דרמה.הקבוצה הזו בלי קלברלי ניצחה בשלושה מארבעת המפגשים שהיו לנו נגדם
    בעונה החולפת.זה לא יהיה טיול.המשחקים כנגד צ'לסי תמיד קשים.לפעמים זה עניין של מומנטום
    לפעמים עניין של טעות אומללה.לפעמים הרחקה מטופשת הכל פתוח.ובכל זאת המשחק בOT
    אני מקווה ומאמין!

2. JohnTerry26 Member

לא הבנתי מה הקשר. אתה התפלאת כשדיברתי על אסיין כקשר אחורי, כאילו הוא לא שיחק שם או ששיחק שם לא טוב, אז אמרתי שעונה שעברה זה לא היתה הפעם הראשונה שלו ובעבר הוא עשה את זה מעולה. וזה עוד כשחזר מפציעה.

לגבי זה ש"הוא לא היה טוב" בעונה שעברה, לפני הכל, בוא תנסה להיזכר מה היה ממש בתחילת העונה, לפני תחילת המשבר הזה. אסיין היה אדיר. אחרי שחזר מההשעיה שהיתה לו לשלושה משחקים, הקבוצה כבר היתה די בבוץ. אם תשים לב כמעט אף שחקן אצלנו לא רשם עונה טובה בעונה שעברה. בתקופה הלא טובה שלנו אסיין נתן הופעות יותר סולידיות ממאלודה, למפארד או טורס למשל. נכון שהוא לא נתן את הפריצות שלו למעלה, וההצטרפויות הרבות להתקפות, אבל אני לא קונה שזה רק בגלל פציעות. כמו שאמרתי, בתחילת העונה(תנסה לראות את המשחק שלו מול ארסנל בברידג' למשל) זה היה אסיין שאנחנו מכירים, אז מה קרה בהמשך העונה? ההסבר שלי זה שכשהוא עבר לשחק קשר אחורי, אנשים לא שמו לב שלפניו אין עוד את באלאק ולמפארד בשיאו, יש לך שם את רמירז בעונה ראשונה בPL ולמפארד שבעצמו חוזר מהפציעה הכי רצינית שלו מזה שנים. לאסיין היה הרבה יותר אחריות עליו מכל פעם ששיחק אצלנו לפני כן. כשאתה מוסיף לזה את צ'לסי הדי גרועה של עונה שעברה כקבוצה, יחסית לעונות קודמות, זה די ברור למה אסיין פחות הרשים והלהיב אותנו מפעם. אז הפציעות הן אולי עוד פקטור, אבל להגיד שזה הדבר היחיד זה לא רציני.

לפני שאתה אומר את זה, נכון שגם היום אין לנו איזה באלאק שישחק ליד אסיין אם היה כשיר, אבל המשחק שלנו בכיוון של שינוי עם בואש ולדעתי אסיין היה יכול להספיק כקשר האחורי כשאנחנו לפחות מנסים לשחק יותר על לחץ, קו הגנה גבוה והחזקה בכדור כמו שבואש אוהב.

3. skyday20 Member

המשחק של ארסנל : That's why i love the premier league.
    כל משחק הוא תחרותי ומעניין, אין משחקים קלים גם מול קבוצה בבעיות כמו בלקבורן.
    משחק פתוח.
    I love arsenal even if its not going so well right now.:aaarse:
    גם בלקבורן קבוצה טובה, שהייתה הרבה שנים בPL. ולא כדאי שהם ירדו ליגה, בלי קשר למשחק שלהם מול התותחנים. :aaa12:

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/11
  4. golding מנהלים

האמת שאני נהנה מאוד מהמשחק הזה. כמובן שהתוצאה לא משפקת יותר מדי אבל בכל זאת ;-)

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש מצב שארסנל תספוג העונה 100 גולים בקצב הזה, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. alexshw Member

ארסנל קבוצה עלובה, מפוחדת וחסרת מנהיגות. גם אם יביאו עוד 10 שחקנים ביומיים, יש להם בעיות בסיסיות בהגנה שלא נפתרות משנה לשנה. לא יודע אם מישהו חשב שבעקבות ניצחון חלש על הקבוצה הכי גרועה בליגה על הנייר, סוונסי, ארסנל תחזור. כבר בדורטמונד ראינו שוב את כל הבעיות, פשוט הגרמנים היו נאיביים. זה יכל להגמר עם 3-4 חתיכות.

7. Ryan Giggs11 Member

אם ארסנל הייתה היום מול קבוצה קצת יותר טובה מבלקבורן זה היה נגמר בעוד שמינייה.
    החלק האחורי שלה פשוט מעליב ובלקבורן שנהנתה ממזל בדמות 2 שערים עצמיים הייתה יכולה לכבוש את החמישי אם לא הייתה נופלת מהרגליים בדקות האחרונות.

8. Lupos Member

אני יודע שלא שיחקנו כזה טוב...שיש הרבה מה לשפר...ושנהנו מ2 גולים עצמיים אבל תנו לי להיות שעה באופוריה לפני שאני חוזר ומגיב תגובה אמיתית!
    יעקובו מלךךךךךךךךך
    ועדיין קין צריך לעוף.. :aaa8:

9. לייזר Member

הוילט ואולסן מלכים...

איזה מצחיק זה היה לראות את יונאס אולסן מסתער על ההגנה של ארסנל עם בטחון של רונאלדו מול ראסינג סנטאנדר...

ארסנל 2011-12 היא כישלון צפוי לחלוטין. הדבר היחיד שעדיין מפתיע אותי זה האוהדים העיוורים שחשבו שתרחיש אחר היה אפשרי.  

10. Ian Wright Member

הוילט היה אחת מהתגליות הגדולות בעונה שעברה בפרמיירליג. נראה שהוא ממשיך בקצב ההתקדמות המטאורית שלו. היה מצוין היום.

11. TheLane Member

יעקובו במשחק פשוט אדיר- ואני לא מדבר רק על הגולים, ה link up play שלו היה ענק, בקושי איבד כדורים תחת לחץ, שמר על הכדור וחילק לחברים שלו... קלאסה.

12. StevieG Member

I feel sorry for Arsenal, they have been dealing with the 8-2 wordplay jokes 4-3 weeks now.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת משחק גדול של היאק. לא ראיתי אותו כל כך דומיננטי מאז השלושער שלו בגביע נגד קרית גת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אומנם הוא שיחק היום מול ההגנה הכי גרועה בליגה, אבל זו עדיין היתה תצוגה מרשימה ביותר. גם חדות מול השער, גם יופי של עבודה עם הגב לשער בשביל הקבוצה, ומה שבעיקר הרשים אותי זה שהוא נראה רעב. אחת הבעיות הקשות של הבחור לאורך כל הקריירה היתה חוסר מוטיבציה ואדישות. היום הוא טרף את הדשא (ואת קוסיילני על הדרך).

הוילט לא ישחק בבלקבורן בעונה הבאה. אולי אפילו כבר בינואר הקרוב. עשה היום צחוק מבקארי סנייה, היינו צריכים דאבל ואף טריפל-טים עליו כדי להתמודד איתו.

14. ARSI Member

תוצאה מביכה לארסנל. מאז עונת 05-06 שדישדשנו באזור אמצע הטבלה אני לא זוכר פתיחה כ"כ גרועה.
    קוסיילני בגול עצמי של כיתה א' ואיך הגענו למצב שז'ורו הוא המגן שלנו? לפחות צ'אמח חזר לכבוש וכמעט השלים צמד.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר מאז מה שהוא עשה נגדנו באיווד פארק בעונה שעברה אני משתדל לעקוב קצת אחרי ההתקדמות של הוילט, יש לו המון פוטנציאל, באמת שחקן נהדר. גם מרטין אולסון ואנזונזי מצוינים.

ארסנל? מזכירה לי אותנו תחת הודג'סון בתחילת העונה שעברה. פשוט לא נראית כמו קבוצה מאומנת מבחינה הגנתית.

2 שערים ממצבים נייחים, קו נבדל שנשבר שוב ושוב, פעם ע"י סאנטוס שאת דעתי עליו כבר הבעתי לפני שחתם אצלכם (גרוע מקלישי משמעותית), ומרטסאקר שפשוט לא מתאים לקו הגנה גבוה וליציאה לנבדל ולכן מסתמן שלא באמת הושקעה שום מחשבה בהחתמה הזאת אלא היא נעשתה מתוך פאניקה. זה כבר לא עניין של שחקנים אינדיבידואלים כמו דג'ורו וקוסיילני המושמצים, אלא משחק ההגנה הקבוצתי של ארסנל שלא מתפקד וגם בגלל שהגיעו שחקני הגנה שלא באמת נראה שונגר חשב עליהם לעומק ובחן את ההתאמה שלהם לקבוצה.

זה נראה רע מאוד כרגע, ארסנל עוד תתאושש, היא לא תמשיך בכושר הזה למשך כל העונה, היא טובה מדי, אבל ברור מה המטרות שלה לעונה ואיפה היא תבלה את רובה - סביב מקומות 4-6, נאבקת על עלייה לליגת האלופות.