זה לא בגלל רונאלדו. היינו בנחיתות באמצע, הקישור האחורי לא הפסיק לאבד כדורים ומן הסתם כשאתה לא מצליח להעביר כדורים מהקישור(נראה לי מגוויר עם כל הכבדות שלו ניסה להעביר יותר כדורים קדימה מפרד ומקטומיני ביחד במחצית השנייה) מן הסתם ברונו לא ישחק קרוב לרחבה כמו נניח במשחק הראשון. הוא היה צריך לברוח לאגפים(חלק מהמשחק כשפוגבה פותח שם) ולרדת אחורה יותר. אין פה קשר לרונאלדו זה היה קורה גם בלא מעט משחקים בשנה שעברה שסולשאייר היה אונס אותנו עם שני קשרים אחוריים באמצע במשחק שהקבוצה השנייה מתנפלת עליהם עם רביעיית קשרים. היה יכול לשנות תוך כדי משחק ולא עשה שום שינוי. המשחק מול לידס מטשטש וכתבתי על זה עוד לפני המשחק. המרכז קישור שלנו לא יפגוש מאצ'פ קל יותר לאורך כל העונה בתוספת לצורה שלידס משחקת מהר COAST TO COAST זה בדיוק התנאים שברונו היה יכול לעשות את התנועה שלו קדימה במקום לאגפים.
אני לא כל כך מסכים. רונאלדו לא תקוע ברחבה, הוא עושה המון תנועה ומשאיר המון מרווח להיכנס בין הקווים. אני חושב שזה פשוט עניין של זמן. באופן טבעי כל הקבוצה מחפשת יותר את רונאלדו, אני מאמין שעם הזמן והתיאום ברונו יאיים יותר על השער מצד אחד ןמצד שני יהנה מהתנועה המצויינת שרונאלדו עושה.
קודם כל דוחף אותו עם היד השמאלית, דבר שני מתקל לו את הרגליים. רונאלדו הוסיף למומנטום? ברור, הוא רצה פנדל. זה עדיין פנדל.
הוא מגיע מהצד אבל דוחף אותו מאחורה עם היד השמאלית, תוך כדי שהוא יורד לגליץ'. מוכשר זומה... לא היה פה פנדל, הוא נופל עוד לפני שהבלם מגיע אליו. זאת 100% צלילה. המקרה הראשון היה בהחלט יכול ואולי צריך להישרק פנדל. לא זה.
בסדר לא היה פנדל, בנראחמה "נעלם" על ידי מרכז הקישור שלנו ואורן לא היה שובר את הפורום מעצבים אם אותו מקרה היה קורה על סלאח דקה 91. אוקי. צ'ילוול יראה הרכב מתישהו השנה? חשבתי שזה הרכש הכי מוצלח מהקיץ הקודם. כנראה נשמר לגביע הליגה.
סלאח מקבל פחות עבירות משאתם מקבלים פנדלים. זה בנוהל. במקרה הזה רונאלדו צלל. אבל נחמד שהדיון הוסת מהשריקה הביזיונית לעבירה לטובתכם במקום פנדל לווסטהאם. החלטה שערורייתית לחלוטין.
לצ'ילוול בהחלט הייתה העונה הטובה ביותר מכל שחקני הרכש שהגיעו בקיץ הקודם, בקילומטרים (למעט מנדי). העונה אלונסו בכושר מרשים, צ'ילוול יצטרך להרשים עוד יותר.
שורה תחתונה לא הייתה פה טעות במשחק שהשפיעה על התוצאה. הטעות שלא הלכו לואר לבדוק פנדל לטובת ווסט האם, אבל הואר היה אמור לפסוק שם נבדל.
לא היה נבדל. ובכל מקרה לא נשרק נבדל. השופט המכור החליט לתת שם עבירה לטובת יונייטד. דוגמה יותר ברורה מזה לשופט מכור אי אפשר למצוא. אנדומבלה חזר? מצב הפציעות שם כזה קשה?
ahhh ככה ככה. הייתי אומר שסילבה כששיחק היה מאלה שהרשימו יותר. שנה שעברה מאז שטוכל הגיע הוא עשה לא מעט רוטציות בינו לבין אלונסו ולא באמת ראית הבדל ביניהם. קפה במשחק בפרופיל כזה, אולי יש סיכוי להפתעה. טוכל אישר לפני המשחק שמנדי לא התאושש מאיזה משהו באימונים, אולי היה שווה ללכת על השוער השלישי.