אבל לא דיברת על הקישור, דיברת על מקסימאן וראפיניה, מדובר על העמדות הכי דלילות בסגל שלנו. אם היה לו כסף לבזבז הוא היה מביא מישהו לעמדות האלה, שלא יהיה לך ספק. במקום זה הוא מנסה לדלות עוד כמה הופעות טובות מדיבוק אוריגי.
אני לא בטוח שקלןפ באמת רוצה את הכאב ראש של הרוטציות בהתקפה, יש לו היום 4 שחקנים טובים מאד,אחד מהם תמיד פותח על הספסל, אז להביא עוד 1-2 לשם,לא כל אחד זה פפ שלא סופר היום את סטרלינג,אתמול את ג'סוס, ושלשום את אוגאורו.
קאריק, אבל זה בדיוק ההבדל,קלופ מצליח עם "מבחינתו" כמעט אף קבוצה לא עומדת בלחץ שמפעילים בעקביות הקשרים שלו...........ואולה נכשל עם "מבחינתו", אין הרבה קבוצות בליגה עם קישור אמצע רך וחלש כמו שלנו, זה בדיוק ההבדל ביניהם.
הוא פתח בעבר גם עם ארבעתם וזה אפילו עבד לא רע. להביא עוד שחקן כמו ראפיניה או מקסימאן זה לא כאב ראש, יש לך פציעות במהלך עונה, כמות משחקים אדירה, למה לכל שאר קבוצות הטופ4 יש איזה 300 שחקנים בכל עמדה ורק בליברפול לא רוצים כאבי ראש? וגם צריך לזכור שאחד מה4 האלה הוא בובי פירמינו, השחקן עם הכי מעט אגו בכדורגל העולמי. יישב על הספסל עם החיוך הרגיל שלו. הנה לדוגמה, כרגע השמועות אומרות שואן דייק וקונאטה פותחים היום בהגנה. ברביעי פתחו מאטיפ וגומז. ככה נראית רוטציה בריאה. אתה קולט שבמחזור הקודם שחקני ה"התקפה" היחידים שהיו לנו על הספסל הם קרטיס ג'ונס (קשר מרכזי) ואוקסלייד צ'מברליין (קשר מרכזי פציע מאוד)?
טוני = זאהה (של עונת 18/19) בגרסת החלוץ. ממש אבל. וולבס בעיקר נראית מבולבלת ולא מאומנת, וביחס למה שראינו מהם תחת נונו זה שמיים וארץ.
זאהא נקודה רגישה אצלי. לדעתי זה שחקן שיכל להיות ברמות הכי גבוהות בכדורגל העולמי. וולבס דווקא נראו טוב עד היום, רק בלי רגל מסיימת. היום הופעה חלשה בינתיים. עכשיו ברנטפורד קיבלה אדום, לא הייתי סוגר את המשחק הזה.
זאהה יסיים את היום כנקודה עוד יותר רגישה אצלך. Alisson, Milner Konate Van Dijk Tsimikas, Fabinho Henderson Thiago, Salah Jota Mane
מילנר לא יכול לרוץ, ועוד לשים אותו ליד קונאטה בבכורה... מרגיש רע מאוד. Sent from my LE2113 using Tapatalk
אין אופציה אחרת, נקו וויליאמס פצוע וטרנט חולה. אין ספק שזה נראה רע מאוד עבור הסיכויים שלנו לנצח היום.
מקווה שקונאטה בלם טוב, כי לא ממש נחמד שבבכורה שלך פותחים מילנר וצימיקאס מגנים. גם יחסית לזה שאין לנו את הכוח הרגיל בעמדות המגנים, מוזר לי שהקישור כל כך הגנתי.
אתה לא יכול להשאיר את מילנר על זאהה בלי תמיכה של הקישור. זה יהרוג אותך. חוץ מזה שאפשר לחשוב איזה כח התקפי יש לך שאתה לא משתמש בו. האופציה הכי מובהקת זה ג'ונס במקום הנדרסון...