היה נדמה שאם לא התחבולת הזו של ווסטווד בעבירה, לא היינו כובשים גם עוד שעה. סאקה באחד המשחקים החלשים ביותר שלו. או שקיבל את ההחלטות הלא נכונות, או שהוציא לפועל לא טוב. בכלל להוציא את גבריאל קשה להחמיא למי מהם על ההופעה היום. על פפה אני אפילו לא אתחיל לדבר.
נכון, רק מעבר לזה לא ברור לי מה הרווח בלהיות בחדר הלבשה שבתשעה מתוך עשרה משחקים מפסיד. נראה לי קצת טראומתי. לא יודע אם ההיגיון שהשאלה בפריימרליג > כל השאלה אחרת בהכרח נכון.
זה לא שהאלטרנטיבה הייתה קבוצה גרמנית בכירה. לא רואה בזה טראוומה. יצבור ניסיון חשוב. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
מחצית ראשונה מעולה. מחצית שנייה פחות, מהפציעה של טיאגו ועד השני בכלל לא היינו קיימים. קונאטה היה בסדר מינוס. קשה לי לבוא ביותר מידי טענות. משחק רשמי ראשון שלו בליגה ובאנפילד, עם המגנים המחליפים. נראה כאילו עדיין לא לגמרי שם מבחינת ההבנה הטקטית והעמידה ההגנתית הקבוצתית. הזמן יעשה את שלו איתו. עוד קצת אימונים עוד קצת משחקים והוא ישתפר. אני בטוח בזה. מילנר היה טוב הגנתית, צימיקאס שוב טוב התקפית. אליסון פנטסטי פנטסטי פנטסטי. מאנה היה הרבה יותר טוב וסאלח ממשיך בפורמה המעולה. מאוד מעורב התקפית לא רק בניסיונות בעיטה. טיאגו היה הכי טוב על הדשא עד שנפצע לדעתי. וג׳וטה עם עוד משחק נוראי במרכז ההתקפה. לא אוהב אותו שם. לא קשור להחמצה זה קרה לכולם ויקרה לכולם. אבל לא מדויק במסירות, לא מצליח לשמור על הכדור. הרבה יותר טוב ומסוכן שהוא מגיע משמאל. הופעה שפירמינו או מאנה היו נשחטים עליה. כשפירמינו חוזר אני לגמרי מחזיר אותו ל11 אם נצליח לקבל אותו חזרה, זה יוסיף לנו עוד מימד בהתקפה שמאוד חסר לנו
אין מה להגיד ביילי זה מחטף יפה מאוד של וילה. יהיה אחד מהווינגרים השמאליים הכי מהנים בליגה. שנתיים סמית׳ עושה שם עבודה מצוינת והרכש חוץ מאינגס שאולי יגביל אותם ליד ווטקינס הוא בינתיים בובה. גודפרי כזה נגר שזה כואב בעיניים. מגילאים צעירים מריצים עליו קמפיין כאילו זה ריו פרדיננד בהתהוות. צריך לקוות שאחד מהבלמים הפותחים בנבחרת לא הולך להעדר הרבה זמן כי היצור הזה על מסלול בטוח לקביעות בסגל.
קונאטה לוקה בחסר בכל מה שקשור לקצב, אבל צריך לתת לו את הקרדיט על ה-recovery. הוא לא איבד את העשתונות בשני מצבים שבקלות הוא יכול היה לעשות פאול או להמר על תאקל ולפספס, במקום זה ליווה את בנטקה וגם את אדואר ברוגע, זה מאוד חשוב לבלם הקור רוח הזה לדעתי. לוברן היה עושה פנדל בוודאות באחד משני המצבים האלה לצורך העניין. אני נותן לו להנות מהספק כרגע. הופעה ראשונה, עם הגנה שחוץ מואן דייק היא חדשה לגמרי בגדול, חוסר תיאום... זה לא פשוט. בהתחשב בדברים האלה אני חושב שנתן הופעה טובה. קייטה, נתן חתיכת בומבה אבל שימו לב איך המשחק השתנה דרמטית ברגע שהוא עלה. פתאום בורות בקישור, פתאום אנחנו כבר לא מחזיקים בכדור באותה קלות. שחקן בעייתי למרות שמאוד שמחתי בגול שלו. זאת נקודה לרעתו אבל גם נקודה לטובת תיאגו, אני לא חושב שהוא היה נפלא היום אבל הוא נותן כ"כ הרבה גם ביכולת סבירה +. הפציעה שלו תהיה מכה קשה, בלי שום ספק. אשמח לראות את קרטיס חוזר לקישור למרות שלדעתי הוא הנפגע הראשי מהיעדר הרכש בקיץ, קלופ הולך להשתמש בו בהתקפה רוב העונה. בעיניי זה לא מתאים לו במערך הנוכחי שלנו וזה יפגע בתרומה שלו. בגדול משחק טוב שלנו עם רוטציה כבדה בהגנה, אנחנו חזרנו להיות resilient במשחקים הקשים, זה סימן טוב מאוד לבאות. אה וכמובן אליסון בהופעה ע-נ-ק-י-ת. לא מספיק ציינו את זה פה, הוא היה פשוט מטורף היום. עובר לידנו לפעמים עד כמה הוא טוב.
מסכים מאוד לגבי קונאטה ותיאגו. אגב בהתחשב באיך שצימיקאס נראה, שווה לבחון אפשרות לשחק בימין איתו או עם רוברטסון כתחליף לארנולד. כלומר כשארנולד צריך מנוחה, צימיקאס יכול לעלות בימין או שרוברטסון יעלה בימין וצימיקאס בשמאל.
צימיקאס בימין מרגיש לי כמו הימור מסוכן כרגע, הוא לא מספיק הוכיח שהוא מבין את המשחק לרמה הזאת. הוא מרגיש לי כרגע יותר שחקן של אמוק מאשר אינטיליגנציית משחק, אני עוד לא משוכנע לגביו בהיבטי קבלת החלטות וכדומה. אנדי בימין זה כבר משהו אחר, אני בטוח שמבחינה טקטית הוא יידע מה לעשות, הבעיה במקרה שלו זה שאין לו רגל ימין גם אם החיים שלו תלויים בזה. דווקא לצימיקאס כן יש יכולת בימין אז אולי הוא איכשהו יותר מתאים... לא בטוח. כך או כך לשחק עם מגן ברגל ההפוכה זה אוטומטית מכווץ לך את המגרש, יש עם זה בעיות במערך שלנו. אגב חושב שמילנר נתן היום מעל ומעבר, זאהה היה אמור להשפיל אותו 90 דקות וזה לא היה המצב בכלל.
נתן הגנתית אבל בהתקפה זה מגביל אותך. גם הנדרסון ירד המון לעזור למילנר זה גם מגביל אותך. בסופו של דבר אני מאמין בנקו ווליאמס שהוא יכול להיות גיבוי סביר. אני לא אוהב שמילנר/גומז משחקים שם. זאהא נהיה שחקן מביך שמתלונן לשופטים יותר מאשר מבצע דריבלים מוצלחים. פספוס הכי גדול מאז לה טיסייה.
הנדו תמיד יורד המון אחורה גם כשטרנט שם, זה חלק אינהרנטי מהתפקיד שלו. מה שכן אני מסכים שהירידות האלה שלו אחורה הן הרבה יותר מוצדקות כשיש גאון כדורגל כמו טרנט בעמדת המגן הימני, עם מילנר זה קצת אחרת. אגב, תיקו ביתי של סיטי בדיוק אחרי שגוארדיולה מבלבל את המוח על האוהדים שלהם - מעולה לנו.
לא ראיתי את המשחק, מעניין אם סיטי היו חרא או שהגיע לסוטון תיקו. רק שמעתי שבעטו פעם אחת למסגרת. נקווה מחר לווסטהאם וטוטנהאם.
הם בעטו למסגרת שם ממש לקראת הסוף. הרבה מזמוזי כדור של גריליש, גם דה בריינה ממה שראיתי נראה חלוד לגמרי. טוב, תוך כדי השנה נחזור להתעדכן אם פפ היה רוצה אחד כמו רונאלדו בחוד או שבסך הכל טוב לו.