המחזור החמישי לעונת 22-23 ב-SerieA: דרבי דלה מנדונינה, יובה בפירנצה, נאפולי אצל לאציו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י SerieA, ‏2/9/22.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא שם לב שגם בסטוני נהיה רכיכה?
    יש לי תחושה שהוא תוקע את בארלה ובסטוני, הם עשו אפס התקדמות מאז שהגיע.

2. Raulito Madridista

מהצפייה שלי בדרבי הרגשתי כאילו זו מילאן של קרלו אנצ'לוטי מול אינטר שאתה לא יודע מתי היא כבר תנצח דרבי. מילאן נקלעה לפיגור ועדיין הייתה דומיננטית כל הזמן, אגרסיבית בניגוד ליריבה הרכה שלה (עם כמה שהגול של לאאו הוא 'וואו'), טונאלי היה נראה לי מסתער הרבה יותר מבעבר, יוצא קדימה בביטחון ומשחק תאכלס. עד שדז'קו לא עלה מהספסל וגם כבש - אינטר ממש הייתה כמו עדר ללא רועה וזה לא יכול לקרות גם אם רומלו לוקאקו פצוע. נוקאאוט שני שהיא חוטפת נגד יריבה חזקה ואינטר גם בבית המוות, לא קל, זה נראה ממש כמו דגל לבן ואנחנו רק בספטמבר. ולא שהמצב אצל יובנטוס טוב יותר. אם הייתי אוהד מילאן הייתי סופר-מעודד.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרמונזה השקיעה די הרבה (ביחס למידותיה) בפליקס אבל מעלה את צ'ופאני בן ה38 במקומו.

בסאסואולו הווינגר הצרפתי החדש נראה טוב עם הכדור אבל אין לו מה לעשות איתו כשהוא מגיע לרחבה. אין להם התקפה וספק אם זה ישתנה עד שברארדי וטראורה יחזרו מפציעות.

4. DRORIKO Member

עם כל הפוזה של ״מעצמת בלמים״ איזה בלמים באמת התקדמו פה ב-10 שנים אחרונות? רומאניולי, מנצ׳יני, רוגאני, קאלדרה, על כולם דיברו בתור ״הדבר הבא״ והדבר הזה לא באמת קרה.

5. k_700 Member

בלי למצמץ ישימו.
    הוא היה על הכוונת שלנו באיזור פברואר.
    תתן להתבשל שנה- שנתיים וכל הטופ של האנגליות בזמן הזה יצטרכו כלים חדשים לאגף.
    מהנגיעה הראשונה שלו בכדור בנאפולי אפשר לראות שזה סופרסטאר בהתהוות.

והזקן, הזקן הזה...

עומר אוהב/ת את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רוב הסגל נראה לא טוב. ההגנה, בארלה, הקאן ולוקאקו בכושר לא טוב, מי יותר ומי פחות. אני בהחלט מוצא קשר לכך שנדמה שאינטר לוקה בדברים בסיסיים מבחינה טקטית.

אם אני אינזאגי, אני לומד לקח מעונת האליפות של קונטה. דבר ראשון, מחליט לשים דגש על ההגנה. קודם כל לא סופגים. אי אפשר כל משחק לקבל גול ולבנות על כך שההתקפה שלנו תשים 2-3 שערים. ברור שזו שאיפה ריאלית, אבל בלי הגנה חזקה אין לנו מה להציע. אפשר וצריך לעשות את השינוי שאינטר של קונטה עשתה, גם אם זה אומר לשחק מגעיל בהתחלה.

השינוי השני, זה לשחק עם אסלאני במקום הקאן/בארלה. אינטר של קונטה השתפרה מאוד כשאריקסן שיחק לצד ברוזו, לקח ממנו את נטל הנעת הכדור וגם הקשה מאוד על היריבות שרצו לנטרל את הנעת הכדור של אינטר.

7. טל. Member

k_700

יד על הלב.

אם סרגיי מילנקוביץ סאביץ (וטוב שהוריו לא קראו לו תיאודור פומרנץ גיישלופן) - לא היה סרבי, עם השם הזה.
    אלא אותו שחקן בדיוק.
    -פשוט ברזילאי. עם צבע ברזילאי. ושם ברזילאי. ונעורים בסאו פאולו... -לא נראה לך שכבר מזמן היה נחטף?

8. DRORIKO Member

הוא נחטף. על ידי לוטיטו. יובנטוס ניסו לשחרר אותו אבל השמן איים לפוצץ את הבניין.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  9. itzik.miro Member

כשסאביץ' ירצה לעזוב, הוא יעזוב.
    כל עוד הוא לא מחפש לצאת וממשיך להאריך חוזים בלאציו במקום לדרוש העברה אף אחת לא תיקח אותו.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

10. uri מנהלים

Udinese: Silvestri; Becao, Bijol, Perez; Pereyra, Samardzic, Walace, Arslan, Udogie; Deulofeu, Success

Roma: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Matic, Cristante, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham

האם רומא תעלה לפיסגה או שאודינזה תצליח למנוע זאת ממנה...

11. DRORIKO Member

תקראו לזה נחמת עניים אבל זה שיש קבוצה בליגה שמאמן אותה מוריניו קצת מוריד מהבאסה שאת הקבוצה שלי מאמן אלגרי. תמיד נחמד לדעת שאתה לא לבד בתוך הג׳ורה.

12. DRORIKO Member

מהם אלגרי שיקשק כמו קוקסינל…

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  13. DeRossi16 Member

דיבאלה ו10 נגרים.
    פלגריני ותמי אברהם לא הגיעו לעונה.
    והנה הרביעי תוך כדי שאני רושם , איזו השפלה.

14. uri מנהלים

מדהים מה יכולה לעשות באיטליה קבוצה שעיקר ה״רכש״ שלה זה שחקנים שלא הצליחו בווטפורד.

ומגיע גם כל הכבוד גם לאבא סוטיל.

15. DRORIKO Member

לא יודע מי זה שאר השחקנים מווטפורד אבל אתה לא יכול להגיד שפריירה הוא לא שחקן