המחזור העשירי בפרמיירליג: אני מרשה לעצמי קצת דמיון חופשי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏30/10/14.

1. JohnTerry26 Member

לא הבנתי..

אישית אני באמת לא דואג מסיטי, מאוד לא מרשימים .

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא דואג מסיטי, דואג אך ורק מעצמנו. חירבנו את זה מול קבוצה נחותה מאיתנו באולד טראפורד, חירבנו את זה מול הסיטי שזה היה כבר שלנו, היינו צריכים פנדל בבית מול קפר כדי לנצח, אנחנו נותנים את כל הסימנים שאנחנו יכולים יופי יופי לדפוק את זה לעצמנו.

3. Sturridge Member

לירן

בחייך, אתה בוכה על תוצאות תיקו באתיאחד ובאולד טראפורד? ש-אלה יהיו הצרות שלנו.
    לנצח את ק.פ.ר בפנדל, יונייטד לקחה אליפויות שלמות עם נצחונות כאלה.

בינתיים סיטי בבית מול יונייטד בעשרה שחקנים, עם ולנסיה מגן ימני, קאריק ומקנויר בלמים, בקושי ניצחה 1-0.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מראש בוודאי שכנראה הייתי קונה את תוצאות התיקו האלו.
    אבל בהתחשב בהתפתחויות של המחקים האלו, איך אפשר לא לחשוש שזה יתנקם בנו?

בכל מקרה, אני לא ממש בוכה, בשורה התחתונה באותו מחזור הגדלנו את הפער מסיטי, אנחנו נראים בסדר וזה בשליטה שלנו, כמו שאמרתי, זה בידיים שלנו, רק אנחנו יכולים לחרבן את זה.

FreakinMoney אוהב/ת את זה.
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הייתי ממהר להספיד את סיטי, אני חושב שאת העונה שעברה הם פתחו באופן אפילו יותר גרוע. כמה זמן לקח להם לנצח משחק חוץ בליגה?

סיטי מתישהוא תתחבר, ויש לה את האיכות בסגל לשמור על פער סביר מהמקום ראשון גם בתקופות כאלה שבהן היא באמת לא מרשימה אף אחד.

ועדיין, כמו שהימרתי בקיץ, האליפות הזאת של צ'לסי, ולדעתי זה ייסגר בפער גדול ואולי כבר באזור מרץ. זאת מסתמנת כאחת העונות הכי פחות מותחות ומעניינות שחווינו בשנים האחרונות לפחות בכל מה שקשור למירוץ האליפות, אין קבוצה בממלכה שתתן לצ'לסי פייט אמיתי.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שדברים יכולים להשתנות, אנחנו רק בחודש נובמבר, אבל הפער שצ׳לסי פותחת משאר הגדולות האחרות לא באמת מפתיע אף אחד, אפילו את האדם הממוצע שעוקב אחר הליגה הזו. אנחנו עוד דיברנו על-כך בקיץ האחרון כאן בפורום, וגם כשאנחנו מסתכלים על העונה הזו בליגת האלופות היחידה מאנגליה שנראית שמסוגלת לעשות משהו משמעותי במפעל זו צ׳לסי של מוריניו.

עוד נקודה שכבר דובר עליה כאן בקיץ היא שחסרים לליגה הזו מאמנים שמסוגלים ללכת ראש בראש עם מוריניו ולנצח אותו על-אף הגב הכלכלי שיש לו מאברמוביץ׳, (לפרוטוקול חייבים לציין שצ׳לסי עושה עסקים מצוינים מינואר האחרון). רודג׳רס כמו כל ליברפול הוא ללא ספק האכזבה הגדולה ביותר אחרי העונה שעברה ונכון לעתה נראה שהבנייה המחודשת הקיץ לאחר עזיבתו של סוארז היא כישלון חרוץ; ואן חאל ומנצ׳סטר יונייטד עדיין מחפשים את עצמם וייקח זמן עד שהם יוכלו להיחשב למועמדת אמיתית לאליפות, שלא נדבר על הטופ 4; לא צריך להספיד את פלגריני ומנצ׳סטר סיטי אבל הם יותר מדי אדישים בהתנהלות שלהם, בעיקר בגזרת הרכש. לא יודע משהו במנטליות של הקבוצה הזו אף פעם לא נראה לי; על ונגר וארסנל מיותר אפילו לדבר, הרי ונגר הוא שק החבטות של מוריניו לאורך כל הקריירה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/14
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם החזרה של סילבה מנ סיטי מסוגלת לתת ריצה ארוכה מאוד של תוצאות טובות, בדיוק כמו שעשתה בעונה שעברה, האם זה יספיק לאליפות? אני מאוד לא מאמין. צ'לסי הזאת ניראת לי כמו אחת הקבוצות הטובות ביותר בהיסטוריה של הפרמייר ליג, היא גם מסוגלת להעביר את כל העונה ללא הפסד ואני גם מאמין שהיא תגיע למצב בו היא תהיה קרובה מאוד לאליפות אירופה עד לנקודה שממנה צריך קצת מזל כדי להביא את הגביע. הדבר הכי גדול שמוריניו עשה בקבוצה הזאת הוא חיזוק העורף, זה נראה כמו קרקס בימים בהם לואיז היה שם, עכשיו זה נראה אחרת עם מאטיץ' ועם מגן טוב כמו פליפה לואיז שיש את הלוקסוס להשתמש בו בתור גיבוי שזה אומר הכל על אלה שכן פותחים, למרות נפילות קטנות פה ושם כמו נגד לסטר בבית וכו' תמיד יהיו כאלה. כשיש לך עורף חזק ושם למעלה יש לך את השחקנים שיכולים לעשות גול מחצי מצב(קוסטה) או לייצר מצב מחצי פוזשן (ססק, הזאר) ושחלקם גם יודעים לשרוף את הדשא ולהילחם (וויליאן שהוא גם טכני ברמות הכי גבוהות שיש מלבד היותו שורף שטחים) זה ציוות מושלם.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

ההרכב הפותח של יונייטד בדרבי הוא הכי יקר בתולדות הפרמייר ליג - 241 מיליון פאונד סכום העברות כולל
    https://pbs.twimg.com/media/B1gYyaDCAAE31ws.Xxx

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.