המחזור העשירי בפרמיירליג-!Boo! Different Shirt

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/11/12.

1. oranfu Member

דמפסי ממש מחורר רשתות בטוטנהאם..
    לא היינו צריכים לסמן את דמפסי מלכתחילה.

2. South Boy Member

מה זה משנה אם הוא מחורר רשתות או לא? הוא החלוץ הטבעי היחיד שהתעניינו בו בצורה רצינית, אתה עוד בררן לגבי כמות שערים? מה גם שהוא לא מתופקד חלוץ חוד בטוטנהאם עד כמה שנאי יודע אז בכלל אין מה לצפות שהוא יחורר רשתות.
    אנחנו לא צריכים מחורר רשתות אנחנו צריכים רגל מסיימת מישהו שמתמצא ברחבה ואין לנו מישהו כזה להוציא את סוארז שמחמיץ המון.

בעיטה אחת למסגרת של ניוקאסל כל המשחק - שער אחד.
    20 בעיטות שלנו - שער אחד.
    נמאס מהנאיביות הזאת כבר.

3. 亚历山大帕托 Member

http://cadfael.tv/image/src/1352048707469.Xxx

4. Gunner_ForeveR Member

משחק חלש יחסית למצופה. בסה"כ אני חושב שניוקאסל יכולה להיות מרוצה מתיקו באנפילד, אחרי שליברפול הייתה עדיפה עליה ברוב שלבי המשחק ואחרי שהיא נשארה ב-10 שחקנים יותר מ-10 דקות. בכל מקרה, ניוקאסל די מאכזבת העונה. אפשר לצפות הרבה יותר מהרכב כזה של שחקנים ובטח אחרי מה שהם עשו בעונה שעברה. ומי שבמיוחד מאכזב אצלהם זה סיסה, שלא מזכיר קמצוץ מהחצי השני של העונה שעברה. יש לו רק 3 שערים העונה בכל המסגרות ושניים מהם הובקעו במקריות לחלוטין. אני לא אתפלא אם הוא יתברר כפלופ. לגבי ליברפול, אין יותר מדי חדש. אני לא יודע מה הם יעשו ברגע שסוארז ייפצע. הם חייבים להביא חלוץ בינואר. לגבי השער שלו - איזה שער ענק, סטייל ברקגאמפ, פשוט להוריד את הכובע. חבל שהוא הורס לעצמו את התדמית רק בגלל האופי וההתנהגות המכוערים (ואני חושב שגם היום במחצית הראשונה הוא דפק צלילה).

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/12
  5. golding מנהלים

ענק :)

6. JohnTerry26 Member

LOL

סוארז עם שער גאוני פשוט, זה שער של מסי. זה בטח משגע את אוהדי ליברפול שהם בפעם האלף בשתי העונות האחרונות מגיעים למשחק כזה עם פרופיל גבוה באנפילד, מצליחים להראות הרבה יותר דומיננטים עם הקהל והכל, אבל בכל זאת היריבה אוספת איזו נקודה.

אני לא מבין למה פארדיו חשש בקיץ מלקחת עוד צעד קדימה בשביל הקבוצה שלו, אני חושב שזה די ברור שהצעד הזה היה צריך לבוא מצד שמאל- להביא איזה שחקן דמוי בן ארפה על חשבון גוטיארז שעם כל העבודה שהוא עושה בשביל הקבוצה הוא די אפור. אין לניוקאסל מספיק משחק מסירות, משהו יצירתי מלבד הברקות של בן ארפה וקבאי, עם עוד אחד כזה לידם ניוקאסל באמת יכלה להראות מסוכנת. ככה היא פשוט נשארת בין קבוצה חזקה לקבוצה חביבית, משהו באמצע.

7. Mellow29 Kopite

אין חדש, משחק משעמם וצפוי לגמרי.

מבחינת ליברפול, כצפוי:
    - סוארז אחד השחקנים הכי טובים בעולם איך שלא מסתכלים על זה. אוהדי קבוצות אחרות לא מעניינים, אבל אני עדיין מופתע שיש אוהדי ליברפול שלא מכירים בכך. כדורגלן מדהים פשוט. אין מספיק סופרלטיבים.
    - עם כל הכבוד לסטרלינג וסוסו, אין שום מצב שהם "זכו" למעמד הזה של שחקני הרכב באנקר למרות שהם מזייפים כבר לא מעט זמן. אי אפשר לתת לסטרלינג לשחק 90 דקות שבוע אחרי שבוע כשעל כל פעולה טובה הוא עושה 3 רעות. סוסו הוא לא שחקן קו טבעי אז אני לא בטוח שהוא צריך לשחק שם בכל משחק, אנחנו משחקים בלי אגף ימין כשהוא ו-וויזדום מתופקדים שם. מעבר לשיתוף צעירים בכל הזדמנות, צריך גם לזהות מתי נכון להוריד אותם קצת לקרקע. מתי אסיידי יעלה בהרכב?
    - אלן עשה עבודה הגנתית טובה אבל היה מאוד מפוזר ומסר הרבה כדורים בלי כתובת. ג'רארד דווקא היה טוב יותר. שאהין נראה לי out of position וחבל שאין לנו קשר התקפי טבעי שישחק שם, אבל הייתי מרוצה מהגישה שלו כשהוחלף. עודד את דאונינג בצורה אקטיבית וגם נראה לי שאמר לרודג'רס שהחילוף נכון.
    - כשמסתכלים על אנריקה ו-וויזדום, מבינים עד כמה ג'ונסון מגן טוב יותר, ובעיקר חשוב יותר בהתקפה. עם כל הכבוד לבישול של אנריקה, הגול שלהם הוא גם באחריותו והוא סתם רץ על הקו כמו סוס עיוור בהתקפה. מתגעגע לג'ונסון, לא משנה באיזה אגף.
    - שלבי חייב לנו 2 נק'. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

מבחינת ניוקאסל, כצפוי:
    - טים קרול מבזבז זמן מהדקה השמינית בערך, מסיים עוד משחק בלי צהוב.
    - אדום מוצדק לקולוצ'יני בסטנדרט שמציבים שופטי הפרמיירליג שבוע אחרי שבוע, ועושה רושם שמגיעות מחמאות לקוון שציין בפני השופט שזה אדום ברור.
    - מתי אנשים ישימו לב שניוקאסל היא פשוט סטוק עם תקציב טיפה יותר מנופח וקצת פחות אלימות? אותם בזבוזי זמן של השוער מהדקה הראשונה, אותם כדורים ארוכים לעבר זוג חלוצים גבוהים (קראוץ' וולטרס לעומת בה וסיסה), קשרים שעושים עבודה שחורה, שחקן טכני אחד מתוך 11 במקרה הטוב וגם הוא עושה דריבל אולי פעם במשחק...
    יופי שזה מביא להם תוצאות, אבל הם משחקים כדורגל פרימיטיבי של "בעט ורוץ" לא פחות מסטוק. איך יצא שסטוק היא האנתטיזה של הכדורגל היפה ואילו ניוקאסל היא סתם קבוצה חביבה שמסמפטים כי היא נמצאת קרוב לצמרת?

http://cadfael.tv/image/src/1352050112566.Xxx

8. skyday20 Member

Liverpool fans getting soaked by the broken sprinkler.. They all needed a good wash.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20199963

9. alexshw Member

או מידלסברו של ז'וניניו ורבאנלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן, אבל הם ירדו בגלל החלטה מאוד מפוקפקת של ההתאחדות.

11. alexshw Member

עד עכשיו לא מבין מה הייתה הבעיה של מידלסברו להופיע לפחות עם המילואים, עדייו עדיף, בכל אופן אתה לא מצפה עם שחקנים כאלה בכלל להיאבק נגד ירידה.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שהם חשבו שהם יקבלו את מבוקשם ושיהיה להם סיכוי טוב יותר להוציא נקודות עם קבוצה מלאה מאשר קבוצה מפוזרת. כמובן שהיא לא היתה צריכה להיות בכלל באזור של מאבק ירידה, אבל כשמסתכלים לאחור, זה פחות הזוי משזה נראה בזמנו. היה שם מספר קטן של שחקנים טובים מאוד, והרבה שחקנים בינוניים ומטה.

13. oranfu Member

סוארז מחמיץ המון?
    אתה יודע כמה שערים כבר יש לו העונה?
    הבעיה היא לא סוארז אלא מי שסביבו שלא מסוגלים להבקיע.

14. South Boy Member

מה זה קשור לזה שיש לו סטטיסטיקה טובה? עם קצת יותר ניצול מצבים הוא היה מלך השערים של הפרימייר ליג בהפרש ניכר מהמקום השני.
    איך אפשר להתכחש לזה שסוארז מחמיץ המון? זאת אחת הבעיות הכי גדולות שלנו אם לא הכי גדולה, אחוז ניצול המצבים שלנו כבר מהעונה שעברה ברצפה ואם גם אני וגם אתה מסכימים שסוארז הוא היחיד בקבוצה שתוקף ומאיים על השער סימן שהוא האחראי העיקרי על אחוז ניצול המצבים הנמוך, כי הוא היחיד שמנסה.

15. oranfu Member

אין אף חלוץ אחר בליגה שהיה מתקרב לכמות השערים של סוארז אצלנו.
    הוא מכניס גולים בלתי אפשריים, זה לא שאנחנו משאירים אותו במצבים מצויינים כל הזמן.
    העומס המנטאלי עליו עצום כי הוא יודע שהכל נופל עליו.

ואן פרסי חלוץ ענק, לא יתקרב לחצי מהכיבושים של סוארז אצלנו כי אנחנו לא מייצרים מצבים מספיק טובים עבור חלוץ קלאסי.

זה נכון שהוא לא מנצל חצי מהמצבים שלו כמו ואן פרסי לדוגמא, אבל המצבים שלו הרבה יותר קשים מכיוון שהוא למעשה השחקן היצירתי המשמעותי היחיד אצלנו.
    הבעיה היא לא ההחמצות שלו אלא שאין לידו עוד כובש מוכשר.