המחזור העשירי בפרמיירליג-!Boo! Different Shirt

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/11/12.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים לגבי הטענות שהיה צריך להחליף בווילשייר, זאת די חוכמה בדיעבד, הוא היה הקשר היחיד שתיפקד בצורה סבירה ולא היה אף מחליף שקרוב לרמה שלו בכלל על הספסל. פרגוסון במצב של יתרון נוח ומחליף איכותי, מול יריבה זוועתית יכל להרשות לעצמו את החילוף הזה, ונגר לא. זה היה הימור שלא עבד הפעם.

2. ARSI Member

ווסט ברום במשחק לא מבריק מנצחת 2-0 את סאות'המפטון. ברומיץ' שיחקה בערך כמו החזות של המאמן שלה: שקטה ויעילה. לא מגיעה להרבה מצבים, אודמווינגי אחד שכבש שני שערים יפים. פעם ראשונה שאני רואה אותם העונה במשחק שלם, נחמד לדעת שהם לא משחקים על כדורים ארוכים. האורחים לא הגיעו למשחק. מצב וחצי ב-90 דקות זה לא משהו שאפשר להיות אופטימים איתו כשאתה במקום האחרון בלי ניצחון. מה שכן ההגנה הפעם עשתה פחות פאדיחות.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי. הטענה היחידה שיכולה להיות לוונגר היא אולי שלא דיבר עם ווילשיר וניסה להרגיע אותו. להשאיר אותו על המגרש היה הימור סביר ביותר.

4. alexshw Member

אם לונגר היה ספסל, הוא היה מחליף אותו

5. Mellow29 Kopite

סדרו קייטע

אפשר לומר שסוארז "מוגבל" בהשוואה לשחקנים הטובים בעולם, אבל אם כך, אני חושב שיש רק שני כדורגלנים בעולם שאפשר לומר שהם לא -מוגבלים- ביחס לשחקן האוטופי. אבל בשורה השנייה של הכדורגלנים בעולם, על כל שחקן אפשר לומר שהוא מוגבל. רובין ואן פרסי הוא חלוץ טוב מאוד כשהוא מנוצל נכון, אבל אם תיתן לו לעשות את מה שסוארז עושה בליברפול - הוא גם יהיה מאוד מוגבל. והוא כמובן לא הדוגמא הבולטת, שכן יש פה אנשים שטוענים שוולבק ודז'קו הם חלוצים יותר טובים מסוארז, למרות שהם "מוגבלים" אם אתה משווה אותם אליו.
    אני לא חושב שהוא מוגבל ביכולת הטכנית שלו. כל הרפרטואר שלו - בעיטות, מסירות, ראיית משחק, דריבל, זריזות - הוא עושה ברמה מאוד מאוד גבוהה, בכל קנה מידה. הוא לא חף מחסרונות כמובן - אבל רובם הם מנטליים. ואם הוא "מוגבל" מאחר והוא עם מנטליות בעייתית, פיוז קצר ולפעמים קצת אגואיסיטיות וקבלת החלטות בעייתית, אזי גם קרלוס טבז הוא שחקן די מוגבל.

המספרים של סוארז הם לא "נס" ואני לא מנופף בהם for the sake of it, כשם שעושים אוהדי מסי/רונאלדו בספרד. הם רק נועדו להזים את הטענות בנוגע לכך שהוא לא שחקן של "ת'כלס". בטח לא העונה. כשהתפקיד שלו הוא גם ליצור לעצמו את המצב וגם לסיים אותו, כשהוא מוקף בכ"כ מעט שחקנים בעלי איכות נמוכה, אני חושב שהוא מסתדר יפה מאוד.

ואם כבר We'll Never Die הזכיר זאת - זה שחקן שכבש מול אברטון, מנ' יונייטד, מנ' סיטי, ארסנל וצ'לסי (דרך הרגל של אסיין). תוסיף אל זה את ההופעות שלו במשחקים מכריעים במדי נבחרת אורוגוואי, ותקבל שחקן שמופיע בדרך קבע למשחקים גדולים.

אני באמת לא חושב שרואים אותו מספיק, כי העבודה שהוא עושה במשך 90 דקות היא מטורפת. לא תמיד מראים את זה ב-MOTD או בתקציר השבועי בספורט2, ולכן אני חושב שכן יש משמעות לכך שלא רואים אותו מדי שבוע. בכנות, אני לא יודע כמה מאוהדי ארסנל ומנ' יונייטד רואים משחקים של ליברפול מדי שבוע. אין להם סיבה לעשות זאת, כמובן, ובמיוחד במקרים בהם יש משחק של קבוצתם האהודה במקביל. אבל כששופטים ע"פ תקציר של השערים ואולי של עוד מצב מסוכן, אפשר לקבל את הרושם שסוארז החמיץ פעמיים מול שער ריק וכבש בהזדמנות השלישית וזה כל מה שהוא עשה במשחק. את עשרת הפעמים בהם חטף כדור בחצי של היריבה או העביר בין הרגליים של הבלם לא תמיד מראים. ולכן מה שבעיקר תמוה זה שאוהדי ליברפול שצופים בו לא מוכנים להכיר, מסיבות מוצדקות יותר או פחות (האופי שלו), בכך שמדובר באחד השחקנים הכי מרגשים ששיחקו באנפילד מאז ומעולם.

6. nwish Member

מפיגור 2-0 באולד טראפורד, כשהיית צריך לקבל חמישייה עד דקה 60, אתה לא חוזר.

די להגן על ונגר בקטע הזה, היה צריך לדעת שווילשר לא יביא לו נקודה במצב הזה, לחשוב על המשחק הבא, להעביר את ראמזי למרכז ולהחליף את ווילשר בוולקוט\ג'רביניו. חוסר אחריות מצד המנג'ר שארסנל אולי תתחרט עליו.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

רמזי נפצע והוחלף בתחילת המחצית השנייה. האפשרויות הריאליות היחידות היו צ'מאח (לא קשר), ארשאווין (לא קשר) וקוקלן. לא משהו, בקיצור. בכל מקרה, ההרחקה היתה דקה או שתיים אחרי השער השני. לא הרבה זמן להגיב גם אם אתה מוותר על המשחק.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתם את התקציר של פולהאם-אברטון? אברטון הגיעו להמון מצבים במגרש כזה קשה, פשוט להעריץ את דיוויד מוייס והעבודה הזאת שהוא עושה, מדהים. מיירלאש נראה כמו רכש בול פגיעה.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

טרם התגברת על העזיבה של מייראלש? הפכת את מיראלס לפורטוגלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    על השליטה האבסולוטית של אברטון, בעיקר במחצית השניה, ניתן להיווכח בסטטיסטיקה שפירסמתי בעמוד השביעי.