בסדר.. בטח בינואר כבר פלקאו ינחת אצליכם. אם לא הוא, אז קבאני. אברומביץ' לא יחסוך על חלוץ שמבזבז לו את הקישור מאחוריו.
יכולת בינונית של מנצ'סטר יונייטד מספיקה כדי לנצח את ארסנל. במחצית הראשונה היה ניכר שחסר למנצ'סטר יונייטד קשר שידע כיצד לדחוף קדימה וידע לחלק את הכדורים בצורה יעילה יותר לשחקני הכנף, אבל גם בלי זה הקבוצה של אלכס פרגוסון הצליחה לעלות ליתרון. חבל שויין רוני לא הצליח להכפיל את התוצאה (לפי דעתי, פנדל ברור). במחצית השנייה, כשאנדרסון נכנס, היה ניתן לשים לב להבדל במשחק, למרות שהקבוצה הייתה מנומנמת מאוד וגם אז לא נראתה כמי שרוצה לטרוף את היריבה שלה. אני לא יודע איך אשלי יאנג משחק בדרך כלל, מכיוון שלא מזדמן לי לראות את כל המשחקים של מנצ'סטר יונייטד, אך אני מוכרח לציין שהיום הוא לא הלהיב אותי במיוחד. היו לו כמה הזדמנויות לשלוח מסירות קצרות על שטח והוא מסר מסר אותן לרגל (זה לא שאם הוא היה מוסר לשטח הוא היה מעמיד שחקן מול שוער, אבל בכל זאת זה צד את עיניי) וגם בלא מעט מקרים אני חושב שהוא הלך בצורה אלימה מדי כלפי השחקנים של ארסנל ועשה עבירות שהשופט לא שרק עליהן רק מכיוון שהכדור ממילא נשאר ברגליים תותחניות.
אשלי יאנג הוא מה שאוהבים לכנות good squad player. כשהוא היה בכושר אפילו היית יכול לומר בתחילת השנה שעברה (בין המשחקים הבולטים שלו כמובן ה 2-8 מול ארסנל) שהוא שחקן טוב מאוד. טוב שיש אותו בסביבה, והוא יכול להיות יעיל, אבל לדעתי הוא לא ברמה שאנחנו שואפים אליה. לא חושב שאנחנו צריכים למכור אותו חלילה, אבל הוא אף פעם לא יהיה מהמועדפים עליי.
מסתבר שרודג'רס צדק לגביי סיגורדסון: הבחור פשוט לא נראה אותו שחקן ששיחק בסוואנזי, איטי מאוד ומתקשה למסור קדימה, חלש מאוד ובטח שלא מהווה תחליף ראוי לקראנצ'אר. AVB ממשיך להראות כמה עקשן הוא יכול להיות, גם מול קבוצה שנמוכה מאיתנו בלפחות דרגה אחת הוא מעדיף לעלות עם שני קשרים הגנתיים וחלוץ בודד. החילוף של דפון באדהביור גם לא תרם היום.
שימו לב לסטטיסטיקה: http://img823.imageshack.us/img823/5914/53044911.Xxx התוצאה בסיום: 2-2. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599696_10151115750676452_956279643_n.Xxx
סיטי אמורה להיות בפיגור 0-1 אחרי ששער חוקי של ווסטהאם נפסל בתואנת נבדל (מזערי, יש לציין). קורה בכל מגרש, כבר אמרנו?
קל להגיד שונגר היה צריך להחליף את וילשייר כמו שפרגוסון החליף את קלברלי, אבל האופציות של ונגר היו רעות. למעשה רק קוקלין. הרבה יותר קל להכניס את אנדרסון במצב כזה. אה כן, הוא היה יכול להכניס גם את ג'נקינסון לפי ניר לוין.. מעצבן שאלה שמחלטרים כפרשנים בטלויזיה מבינים כדורגל כמו שסאנטוס שחקן כדורגל.
מה זה היה השיעמומון הזה בארלי קיק אוף? ציפיתי למשחק של זיקוקים קיבלתי בדיוק הפוך. ורמאלן עם שטות שעלתה ביוקר ו-ונגר אפילו ביקר אותו בפומבי בצעד קצת מוזר. מנ יו עשתה את שלה, ניצחה משחק שלהזכיר לחלק מהאנשים - מנ סיטי לא ניצחה - ועשתה את זה די בקלות. ואן פרסי, נדמה לי שרשמתי אותו כפלופ העונה, אז הוא ממשיך את מה שעשה עונה שעברה, כל 2 צ'אנסים אצלו זה גול שזה אחוז מטורף והוא גם שומר על כשירות (מה ההיפך מטאץ' ווד?) שזה עוד משהו שלא חשבתי שיעשה. צ'לסי הלכה למגרש קשה וכמעט יצאה עם 3 נקודות, חבל, אני ראיתי את המשחק והספקתי לראות כמה פעמים את טורס מתרשל בחצאי מצבים, עם חלוץ כזה בינוני זאת תמיד תהיה בעייה לנצח משחקים בהם הקבוצה לא בשיא שלה.
ונגר גם יכול היה להעביר את רמזי לאמצע במקום ווילשר ולשים את צ'מברליין באגף. לא שאני חושב שזה היה משנה משהו... סתם הערה. אחלה מחצית בין ווסטהאם לסיטי. קצב טוב והזדמנויות טובות לשני הצדדים. אפילו שההגנה של סיטי לא בשיאה העונה, כמה קנאה יש לי בהם. הקבוצה שמולם מתבססת על הגבהות ואתה לא רואה אצל סיטי שום פאניקה בהתמודדות איתן. זו כנראה הנוכחות של ג'ו הארט לעומת האין נוכחות של דה חאה.
פול סקולס, מנצ'סטר סיטי היא קבוצה מאוד פיזית ואין זה דבר מפתיע שהיא תצטיין במשחק הגובה ברמה ההגנתית עם השחקנים העומדים לרשותה, בראשם הארט וקומפאני הנהדרים. הבעיה מתחילה דווקא כאשר היא משחקת מול קבוצות עם משחק קרקע איכותי יותר מזה שיש לווסטהאם להציע, למרות שגם הוא בכלל לא כזה רע, בוודאי אם מסתכלים על הקבוצות הקודמות של סם אלרדייס במהלך קריירת האימון שלו; אנחנו רואים מה קורה בכל פעם שהיא משחקת מול ארסנל בשנים האחרונות, גם אם אנחנו באמת קבוצה מאוד בינונית במקרה הטוב, וראינו מה קרה כאשר היא שיחקה מול קבוצה איכותית ומחוברת יותר כמו דורטמונד, בביתה שלה. כמובן שיש עוד דוגמאות טובות ונוספות מליגת האלופות מהשנתיים האחרונות בו היא פשוט כושלת שוב ושוב, לפחות עד שלא יוכח אחרת.
התכוונתי לקנאה באספקט הזה של התמודדות עם כדורי גובה לרחבה שלהם. לא באופן כללי כקבוצה השנה (אם כי, דווקא לאחר הניצחון שלנו על ארסנל היום חלפה בי מחשבה שאומנם שלושת הגדולות לא מרשימות, אך דווקא סיטי היא זאת שלדעתי פחות שברירית, יותר מציגה חוזק כ unit. למשל אם קבוצה X תספוג תיקלע למצב של 1-0 מול סיטי, יונייטד או צ'לסי, יש לי תחושה שמול סיטי השחקנים של אותה קבוצה יחושו הכי הרבה ייאוש, ופחות יאמינו שיש להם סיכוי לחזור למשחק. אני לא יודע על מה זה מבוסס... רק תחושה שלי)
טיפה מנחם התיקו של סיטי, ווסטהאם נלחמו יפה למרות שלפרקים חשבתי שהם משתטחים בפני סיטי קצת יותר מדי והשער אז נראה כמו עניין של זמן. סיטי בגדול נראית חסרת שיטה, בטח כשסילבה לא משחק. לא ממש מבין את המשחק שלהם, הם נטו תלויים בחלוצים. ולגבינו, זה היה משחק שהוא טיפיקל צ'לסי של בואש. משעמם, מבקיעים גול איכשהו, ובסוף סופגים (כשלפעמים זה הלך ההפך). לא חשבתי שהיום אנחנו קבוצה שתספוג שער כזה בדקה 87, סוונזי לא נראתה כמו קבוצה שצריכה לאיים עלינו בדקות האלו ובכל זאת נתנו ל2 נקודות האלו לברוח. מאכזב, חובה לבוא בטירוף מול שחטאר ולהחזיר את המומנטום.