המחזור העשירי בפרמיירליג: Star Of The County Down

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/11/13.

1. JohnTerry26 Member

הזוי לגמרי. אם תקרא את כל מה שהוא אמר, או שתנסה להבין בלי להיות דמגוג, תראה שהוא לא אמר את זה באמת בכוונה כדי 'לחתוך' את כל השחקנים שלו ועוד "בצורה אלימה"(וואט). כאילו קראת את כל הציטוט שלו לפני שהגעת עם זה?

הוא בצדק ירד על המשחק של הקבוצה שלו, כי רוב השחקנים שפתחו שיחקו גרוע.

"ריב מתוקשר"... נו, הזוי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/13
  2. JohnTerry26 Member

לגבי סיטי, סיטי עם סגל דומה לא דרסה את הליגה בשתי העונות האחרונות ולא עשתה את החיבור הגדול שהיה נראה שתעשה (השינוי המשמעותי היחיד העונה הוא לדעתי פרננדיניו, שגם משחק בתפקיד שלא ממש נוח לו). אני חושב שכדי להיות "גדולה על הליגה" מבחינת סגל ויכולות היה חייב להגיע קשר התקפי שלא ישאיר את כל העבודה לסילבה וטורה. זה היה צריך להיות איסקו ולא היתה אופציה שניה. במשחקי החוץ אני רואה אותם ממשיכים להתקשות בעיקר בגלל חוסר הגיוון והיציבות בפן הזה, ובגלל ההרגשה שהתמהיל לא ממש עובד מחוץ לבית, שזה כבר עבודה של מאמן. אני כרגע לא רואה בפלגריני המאמן שיעשה מהקבוצה הזאת קבוצה גדולה באמת, לפחות לא העונה. הוא די מאכזב עד כה ולא מראה את השינוי ממנצ'יני.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/13
  3. TooKy Member

צ'לסי הייתה נוראית אתמול, ובכלל היא לא משחקת טוב, אולי הניצחונות על שאלקה סיטי וארסנל השכיחו את זה מעט.
    אני לא מבין את ההחלטה של מורוניו להוריד את מאטה לספסל, השחקן הכי קבוצתי בקבוצה, ולהחליף אותו באוסקר, שעם כל הכבוד לארבעת השערים שלו יש לו אפס בישולים, והוא אמור להיות פליימייקר.
    ובכלל, צ'לסי בקושי מסכנת את השער, כל שער שלה נראה כמו פוקס, אין אפילו עבודת צוות שהייתה בעונה שעברה. אני גם לא מבין למה איבנוביץ משחק מגן ולא אזפיליקווטה, הוא פשוט דופק כל התקפה שבא הוא נוגע בכדור. למה איסיין לא משחק, ןמיקל כן מקבל דקות משחק? ואם איך שלואיז נראה במשחקים האחרונים היה עדיף למכור אותו לבארסה.
    עם איך שאנחנו נראים הרבה הרבה שנקח העונה זה את גביעה להגלידה..וחבל.

כמה תסכול בהודעה אחת...

4. Rushie Member

אולי סטטיסטית בעטנו כמות דומה של פעמים לשער אבל שורה תחתונה צ'זני לא עבד אתמול ומיניולה כן.
    בנקודות או בנוקאאוט זה כבר עניין של סמנטיקה. לסוארז וסטארידג' היה יום חלש הרבה בגלל העבודה הטובה שקושלני ומרטסאקר עשו עליהם. בקישור מהתחלה ידענו שיהיה מיסמאטץ' אבל ארסנל באמת לקחה את זה ללבל אחר של פוזשן וחילופי מקומות ובקיצור עשתה לנו בית ספר.
    לא נעים אבל לא נורא. מי שלא נסחף על רפסודת ה"אליפות" ומסתכל בהיגיון על הסיטואציה רואה שבסה"כ זה היה הפסד חוץ לקבוצה טובה מאיתנו ושאנחנו עדיין במצב יותר מטוב בנוגע לשאיפות שלנו לטופ 4 העונה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטטיסטיקה... נו, מה נגיד עליה. גם אם שצ'סני לא נרשם כמושיע, שתי ההזדמנויות של סוארס ב-15-10 הדקות האחרונות הסתיימו בכדורים ששרקו ליד הקורה. לא משנה איך רושמים את זה, אלו מצבים גדולים. מצד שני, אני לא ממש זוכר מצבים נוספים של ליברפול.

6. golding מנהלים

אני מבין שאתה לא אוהב את מוריניו ושחזרתו לליגה לא מוצאת חן בעיניך. אני גם מקבל את זה שאינך רוצה לראות את צ'לסי - ואת כל מה שהיא מייצגת בעינייך הסובייקטיביות - שוב מתמודדת על האליפות. עם זאת, הרצון שלך להיכנס בו בכל פעם שהוא (או קבוצתו לצורך העניין) מועד הוא די מצחיק ונוטף דעה משוחדת. תשחרר קצת ותמתין להתפתחויות בחודשים הקרובים לפני שאתה מצהיר שהוא שכח את "הסוד הגדול שלו".

אל תשכח שמדובר במוריניו.

7. skyday20 Member

ראיתי את המשחק ב MOTD, במשחק הזה ניוקאסל היו יותר מחויבים ונמרצים,מצ'לסי השחצנים אחרי סדרת התוצאות הטובה שלהם' צ'לסי לא היו מספיק מסודרים בהגנה שלהם,
    אשלי קול יצא מהעמדה שלו וחתכו אותו עם כדורי עומק, דויד לואיז היה קצת בעייתי בכך שהוא לא רצה להסתבך מול המהירות של ניוקאסל ולקחת את הכדור בעדינות,
    במקום להכנס באיזה תאקל ב 100 מייל כמו שאוהבים רוב הבלמים בפריימיר ליג. אוהדי הזברות שרו לו : You’re just a shit Coloccini : )

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6504736/Oriya/Football%20premier%20League/A.Xxx

8. oranfu Member

שצ'זני לא עבד קשה כי בעטנו החוצה כל הזמן, אבל הגענו למצבים בכלל לא רעים.
    עם כל הכבוד לבלמים שלהם, אני לא חושב שהם נתנו משחק מי יודע מה והם הסיבה למשחק החלש של החלוצים אלא הקישור. הם הרגו אותנו בקישור וזה מאוד לא מפתיע. הקישור שלנו מאוד מאוד חלש, בטח ובטח נגד קבוצה זריזה עם שחקנים טכניים. עלינו עם שלישיה באמצע שפשוט חסרת אונים מול קבוצות כאלה.

אני לא לוקח קשה את ההפסד, הפסדנו לקבוצה טובה יותר ואני דיי מחבב את ארסנל (יחסית לשאר היריבות). אני רק מקווה מאוד שרודג'רס ושאר המועדון הבינו אתמול סופית שאנחנו חייבים לעשות שינויים קיצוניים בעמדת הקשרים המרכזיים. זה צריך להתחיל כבר בשבת עם לוקאס על הספסל ולהמשיך בינואר עם רכש משמעותי לעמדה הזאת.

אמיר היו גם 2 מצבים של הנדרסון. אחד בתחילת המשחק שהוא מצא את עצמו לבד מול השער ו"בעט" עלוב החוצה ועוד הזדמנות בפתיחת המחצית השניה שקיבל כדור ברחבה במצב דיי טוב ובעט מעל השער.
    היה גם מצב סביר של קוטיניו ששצ'זני סגר אותו (אחרי ההתמסרויות עם הראש בין מוזס וג'רארד) אבל זה לא היה מצב מי יודע מה.
    היתה גם נגיחה של סטארידג' אחרי הגבהה של הנדרסון שהוא היה לבד לגמרי בערך 10 מטר מהשער ונגח רחוק, רחוק מהשער.
    הנקודה היא שהגענו למספיק מצבים בשביל להוציא משהו מהמשחק הזה, רק שהחלוצים שלנו היו לא חדים והכל הלך החוצה.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין האם ההתאחדות תעניש את רייטר על ההתנהגות המלוכלכת הזאת (השופט לא הוציא לרייטר כרטיס):

http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/11/02/Stamp.Xxx

10. oranfu Member

פי איזה פגיעה בלוריס.

היה נראה לא טוב בהתחלה, לוקאקו הזה פשוט מפלצת.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

איך שזה נראה כרגע, לא יעשו לו כלום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

12. skyday20 Member

תראה עוד כמה ימים לפני שאתה מחליט על זה, אולי הוא יקבל איזה באן נחמד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. skyday20 Member

במשחק הכלל וולשי ראשון בפרמ, קולקר ששיחק קודם אצל הברבורים, ובאלמי מקרן השלימו מהלך כדי להעלות את הוולשים המארחים ליתרון,
    סוונזי היו צריכים לעשות חילוף בין השוער לחלוץ שלהם.. בגלל כרטיס אדום לשוער על עבירה מחוץ לרחבה.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6504736/Oriya/Football%20premier%20League/Tweet.Xxx

14. Kompany Member

המשחק אתמול בין אברטון לטוטנהאם היה פשוט אכזבה, שתי קבוצות מצויינות שבכל שנה עושות המון צרות לקבוצות הגדולות יותר כאשר נדמה שהשנה טוטנהאם מתיימרת לעשות את קפיצת המדרגה למועמדת לאליפות למרות שזה לא ממש ניראה על הדשא.
    בכלל טוטנהאם וכל הרכש המפוצץ הזה ועדיין לנון בהרכב (עם כל הכבוד לזה שההתאקלמות לוקחת זמן וכו וכו), אתמול בכלל היה נידמה לי שכאילו השחקנים שבספסל מקבלים מנוחה לקראת משחק גדול באמצע השבוע (פאקינג קאבול, דמבלה, לאמלה, דפו, אריקסן וסיגורדסון), נעשה השוואה להרכב ופוטנציאלית לאמלה>טאוסנד(היחיד לדעתי שלמרות הכל שווה באמת הרכב, פשוט מדהים השחקן הזה), אריקסן>הולטבי, סיגורדסון>לנון(אפשר להתווכח), דפו>סולדאדו(אני במקום טוטנהאם בכלל מביא את נגרדו שפשוט עילאי, לא ידעתי שהחלוץ הזה כ"כ גדול. בחיי, סולדאדו בינתיים לא פוגע למרות שהוא גם לא בדיוק ניזון אבל דפו יכול לקחת את הכדור ולעשות מזה גול לבד) וזה עוד כאשר לא הזכרתי את דמבלה החיה הבלגית.

אין ספק שמדובר בסגל מצויין (קאפו וצאדלי לא הוזכרו, תשימו לב) אבל משהו לא דופק ואני מאמין שזה עיניין של זמן עד שהכל התפוצץ אבל בינתיים זה פשוט משעמם תחת לצפות בטוטנהאם.

אברטון לעומת זאת מסתדרת בינתיים מצויין בלי מוייס ופלאיני, יהיה מעניין ליראות לאיפה העונה שלהם תמשיך מפה.

15. פול סקולס Member

לא יודע אם 'עילאי' זו המילה הנכונה,
    בכל זאת הוא לא מראה דברים א-לה ואן פרסי או פלקאו, אבל הוא בהחלט הרבה, הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה בעבור סיטי.

מזל שהם הביאו רכש כזה לעמדה שממילא הייתה חזקה אצלם.