המחזור העשירי בפרמיירליג: Star Of The County Down

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/11/13.

1. Kompany Member

הכוונה לעילוי ביחס לציפיות, כששמעתי שנגרדו בסיטי לא ידעתי איפה לקבור את עצמי ליד החברים ובכלל, מי ומה הוא שהוא מגיע לסיטי ווואלה אני מאוד שמח מהעיניין. לא חושב שקבאני ב63 מיליון היה תורם יותר. נגרדו עם טכניקה מצויינת, בעיטות פשוט מפחידות בשמאל ובימין, שליטה כמעט אבסולוטית באוויר, יודע למסור, לפתוח ולסיים טוב מאוד. אם פלגריני הבטיח לדז'קו שיהיה החלוץ המרכזי בתחילת העונה היום הוא די מצטער על כך לדעתי מפני שלא יכול לעמוד במילה שלו (נגרדו פשוט נמצא בכושר טוב יותר) וזה למרות שהם די דומים במשחק שלהם רק שהספרדי ניראה הרבה יותר נוח עם הכדור מאשר הבוסני (הספרדים האלה...).

לעומתו, נבאס... כלומר הוא לא הזיק לי יותר מדי, הוא כן עושה הגנה, כן מוסיף עם המהירות המסחררת שלו אבל הוא שחקן לספסל שמשנה משחק. אנחנו צריכים אחד להרכב שהוא בסגנון של נאסרי רק הרבה יותר יציב בשביל לעשות את קפיצת המדרגה מקבוצה טובה למצויינת באירופה (עם כי אני מאוד אוהב את הצרפתי).

2. JohnTerry26 Member

מה כל כך מדהים בטאוסנד? רץ ובועט, זה מה שראיתי, לא אינטיליגנט ולא ממש טכני במסירה. שחקן נחמד מאוד, אבל אוי ואבוי אם על שחקן כזה טוטנהאם בונה כשחקן הרכב. אני לא רואה אותו משתלב בקבוצה באמת גדולה וממה שאפשר להבין זה מה שהם רוצים שם בגדול (כרגע לנון עוד רואה מגרש אמנם.. ועוד בשמאל!).