המחזור העשירי בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏23/10/09.

1. SkiMan Member

כדור גאוני של בניון א-לה ברקוביץ', כמו בימיו הגדולים של הקוסם באנגליה.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא יודע אם הגיע לנו לנצח, מה שבטוח לא הגיע לנו להפסיד.
    זה כל כך מתסכל, כל כך כל כך מתסכל, כמה שההגנה שלנו מזעזעת, בלשון המעטה.
    שוב אני אחזור ואחפור על חוסר המזל שעובר על המועדון הזה בכל הנוגע לפציעות, הייאוש הולך וגודל ממשחק למשחק.
    גוסלינג, אוי גוסלינג, כמה שניסיון זה דבר מאוד משמעותי בכדורגל, הגיע למצב מדהים והיה לבד מול יקסליינן, מה לעזאזל צריך יותר מפס לאחת הפינות? סתם השתהה עם הכדור והמשיך לרוץ ללא תועלת ולבסוף אחד משחקני ההגנה של בולטון חטף לו את הכדור.
    במשחק שנפתח גרוע ונמשך טוב מאוד עם שני שערים ושיוויון בתוצאה, אנו יוצאים עם הזנב בין הרגליים, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.
    אנו מאוד חייבים את ג'אגיילקה, אווווווף ... שיחלים כבר מהפציעה! I can't wait till he is back !!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. 亚历山大帕托 Member

"זו מניעת שער בטוח!" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx טמבל.

אבל כן, מישהו יכול להסביר למה קראגר נשאר על המגרש?

4. SeRgInHo Member

פעם הייתי רגוע כשפרדיננד עלה לשחק במדי הנבחרת... איפה הפרדיננד מלפני שנתיים שלוש, איפה...

5. אבו Member

איזה שופט אידיוט. קארגר היה צריך לקבל אדום, ווידיץ' אדום ישיר, איך לעזעזאל הוא קיבל צהוב.

והכדור של בניון היה נפלא, סידר באמת את טורס במצב נהדר, אבל ההמשך- אין הרבה חלוצים בעולם שמסוגלים לזה, ועוד שמולך עוד ריו פרדיננד. שער ענק של טורס במשחק חלש שלו.

6. Strawberry Fields Member

נה נה נה נה נה... פרננדו טורס ליברפול'ס נאמבר נאין! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaarse: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

תגובה רצינית יותר בהמשך.

7. avdz7 Member

נאני פשוט אידיוט מוחלט. 2 מצבי בעיטה טובים בדקות ה93+, אבל נאני עם הבעיטות האדירות שלו מעדיף לחפש את המסירה הטפשית שנגמרת באיבוד כדור.
    משחק מתסכל.. ה2-0 היה כל כך שקוף.
    בסך הכל? משחק חלש בטירוף. לא ציפיתי לאחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/10/09
  8. Becks Member

אין טעם להתעצבן על השיפוט, חבל על הבריאות. מה שכן, אחרי היום אין לכם זכות להגיד שהשופט תמיד עם היונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/09
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אין מילים, מגיע לנו להפסיד ומגיע לליברפול לנצח. הם נלחמו יותר, שיחקו טוב יותר, לנו כלום לא הלך ואין מה לעשות.

אגב תקנו אותי אם אני טועה, אבל אדום מצהוב שני נכנס לתוקף שבוע אחרי ההרחקה, לא? מה שאומר שוידיץ' בחוץ מול צ'לסי.

10. דנידין Member

אין טענות לשיפוט, כמו בספר. יש סעיף בחוקה של הפרמיירליג שכאשר היונייטד בפיגור, מוסיפים 5 דקות תוספת זמן.

נ.ב. ואפשר להוסיף עוד קצת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. קינג לדלי Member

ראיתם לפני המשחק את ראפא בניטז שר את ההמנון בעוד ג'רארד לועס מסטיק ?
    אני כל כך שמח בשביל המאמן הזה שסובל מההנהלה ברשות זיגל ושומכר.
    ב 200 המשחקים הראשונים של פרגוסון ביונייטד היו לו 86 נצחונות ולראפא היום זה נצחון 113 במשחקו ה 200.
    הבן אדם כבר קשור לליברפול בנשמתו.

בניון ולמעשה כל השחקנים במגרש היו בינוניים אבל שוב הוכח שיוסי הוא שחקן שאסור להוציא כי הוא יכול לארגן שער מכלום.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שמחה בשער השני של ליברפול, השופט נתן ליונייטד עוד דקה לאחר סיום תוספת הזמן ודווקא אנגוג הוא זה שהבקיע, מצוין לליגה שליברפול עדיין בתמונה.

ד"א, אין למישהו כאן לינק שלא נתקע למשחק של סיטי?

13. George Best Member

כל השבוע האחרון הייתי עם תחושה שהחלאות ינצחו (וגם כתבתי את זה בדיון שלהם לפני כמה ימים).
    ניצחו מוצדק ביום בינוני שלהם מבחינת כדורגל, אבל הם רצו הרבה יותר.
    עם כל העצבים על הדשא עוד לראות את הפרצוף של מארינר...זוועה.
    עאלק צהוב לקראגר..הוא עוד כמעט התנצל בפניו.

התחת של בניטז ניצל לעת עתה, אבל סופו (לצערי) קרב.

רוני באחד המשחקים החלשים שלנו, דווקא ברבה היה טוב והוחלף, אואן היה מצוין (פאס נהדר לולנסיה שהרעיד את העמוד וסחט פאול של אדום בורדו, אבל מארינר המציא חוקה חדשה), אנדרסון ופלטצ'ר היו מאוד חסרים באמצע, אני מניח שפרגי הניח שג'רארד לא ישחק ולכן בחר לעלות עם קישור מרכזי התקפי (ואולי בצדק, כי מה כבר יכולים לעשות לוקאס ומסצ'ראנו בחלק ההתקפי?).

לא סוף העולם, המשחק הזה היה חשוב יותר לנבלות והם לקחו אותו.

14. Raulito Madridista

ליברפול קבוצה מרגשת, פשוט ככה. הם באו למשחק חסרי ביטחון, בלי הקפטן ג'ררארד ועם הרכב גרוע על הנייר, ובכל-זאת היא הצליחה להתעלות, לנצח ולחזור לעניינים, עם ניצחון שלישי ברציפות על היונייטד, בין השאר בזכות הקהל המדהים של הקבוצה. הדקות האחרונות היו נהדרות לצפייה, הייתה מלחמה אדירה. אני לא חושב שליברפול הייתה דומיננטית היום. היא הייתה טובה מיונייטד בפער מזערי, אבל בכל-זאת הגיע לה לנצח. שתי הקבוצות הציגו משחק התקפה חלש פחות או יותר, אבל ליברפול נלחמה הרבה יותר והייתה קצת יותר חדה.
    דבר אחד העיב במעט על המשחק היום וזהו השופט החלש. לדעתי בחצי השני כמעט כל החלטה של 50\50 הלכה לטובת יונייטד, אבל אין ספק שבמקרה של קארגר - יונייטד קופחה. אואן היה משאיר אותו מאחור ואז מגיע למצב וודאי של כיבוש שער.
    החילופים של פרגוסון היו טובים ונכונים, אבל נאני ואואן לא הצליחו להביא למפנה במשחק של יונייטד, שלטעמי הרימה יותר מידי בדקות האחרונות וגם חיפשה מבצעים אישיים של רוני שלא הצליח לעבור את שחקני ההגנה של ליברפול, בראשותם קאראגר שהיה נהדר ולמשחק אחד לפחות השכיח את היכולת הגרועה שלו העונה.
    השער הראשון של ליברפול אדיר. לבניון יש את היכולת, הוא פשוט צריך לצאת מהמסגרת של 'פועל' ויותר פעמים להגיח ולהביא לליברפול גם קסם ולא רק לחימה וריצה בלתי-פוסקת בהגנה. הרי יוסי לא שחקן מסורבל כמו קאוט. הוא יודע מה לעשות עם הכדור והוא סיפק מסירה מדהימה לטורס, שניער מעליו את פרדיננד כאילו האחרון הוא איזה ילד, וסיים נהדר. רק חבל שבניון לא בועט יותר לשער. היה לו מצב למשל אחרי שהשתלט טוב על הכדור ואברה היה מאחור, ובמקום זה בניון ניסה לעבור. אולי עודף ביטחון.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

FUCK YEAH!!! ענק! תצוגה פאקינג הירואית של השחקנים, אחד אחד ממש(אפילו לוקאס!), סוף סוף קצת נחת בעונה הגרועה הזאת עד היום!

CAN WE PLAY YOU EVERY DAY?

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/09