לא ראית אף הופעה טובה יותר של רישארלסון כקיצוני בשנתיים האחרונות? בינתיים אתה מזיין תמוח על אברטון(שהגיעה בדיוק להזדמנות אחת במשחק הזה) וטוטנהאם כבר כמעט שמה פה שני שערים בזמן הזה.
לא גמור בכלל, פשוט לא כזה טוב כמו שאלעד מתלהב ממנו. אני צריך להזכיר איך אלכסנדר בוטנר נראה בהופעת בכורה כמגן ?
סימן השאלה היחידי סביב דוהרטי הוא במערך עם 4 מאחור. בשנתיים האחרונות הוא אחד המגנים הטובים בליגה. 15M זה בדיחה.
ובהזדמנות זו נזכיר שבשנתיים האחרונות אחד מהמגנים הטובים בליגה, בקושי שיחק כמגן. לכן בקושי נבחן בכלל ביכולות ההגנתיות שלו. אבל עזוב, למה לציין את זה בכלל? בינתיים במשחק הזה רישארלסון זה הנשק העיקרי של אברטון והוא חופשי מתמיד באגף של דוהרטי(אבל אני נותן פה להגנה של טוטנהאם כמה נקודות זיכוי על זה שאין להם קישור אחורי שיאט את ההתקפה של אברטון).
חאמס במחצית מעניינת, המסירות שלו משחררות את הפקק באמצע בצורה מצוינת. רק חבל שרישרליסון במוד של דביל. הוייברג & ווינקס זה שורף בעיניים. סון יצטרך לעבוד מאוד קשה העונה.
שאלת תם - מה בדיוק הבעיה של פיקפורד? ריכוז/חוסר יציבות? כל פעם שאני צופה בו (לא קרה כמעט בכלל אשתקד למען האמת) אני רואה שוט סטופר ברמה של דה חאה בשיאו ומסירות ארוכות כמו של טר שטגן ואדרסון. אשמח לדעת למה הרבה אנשים פה תופסים ממנו השוער הראשון הכי גרוע בליגה.
בנבחרת הוא תפס תקופות טובות(בעיקר במונדיאל) וגם ככה בשלבי הבתים אנגליה משחקת מאוד התקפי ובקושי מגיעים נגדה למצבים. באברטון הוא היה נוראי בעונה האחרונה(וגרוע בעונה שלפניה). המשחק היום לא מייצג את היכולת שלו. הוא מרגיש קצת קטן בשער, היציאות שלו מהקו מצחיקות, התגובות שלו לא טובות ומשחק רגל שלא קיים. זה על קצה המזלג.
הוא לא שוט סטופר טוב (הבדיחה של אוהדי ליברפול שהוא כמו T-REX מצחיקה אבל גם נכונה, יש לו ידיים מאוד קצרות) בכלל והוא חלש מאוד מנטאלית. עושה שטויות. משחק הרגל שלו גם אוברייטד לדעתי. הוא בועט רחוק, אבל תחת לחץ הוא לא ממש מדויק ולא רואה שיש לו טאץ' טוב לכדור.
שוט סטופינג זה יכולת אובר רייטד לשוער. המון שוערים הם שוט סטופרים טובים מאוד ומעלה. ברמות הגבוהות זה המינימום שאתה מקבל משוער. פיקפורד לדעתי אפילו זה לא... כמו דה חאה? יש המון כדורים שדה חאה מגיע אליהם ופיקפורד לא מגיע. הוא מקבל גול דבילי כמעט מדי משחק. ריכוז בעיה נוספת, עושה שגיאות לשער כמעט מדי משחק. יציאות חלש. דומיננטיות ברחבה חלש. שוערים בטופ, כמו שפיקפורד שואף להיות, נמדדים ביכולות מעבר להדיפות של בעיטות מרחוק בזה כמעט כולם טובים.
יכולת הגנתית של מגן כיום זה אוברייטד אלא אם כן אתה מחבל ברמה של אורייה. המגן היחידי שמדברים על היכולת ההגנתית שלו זה ביסאקה. זה לא מעניין. הבעיה של דוהרטי זה שהגיע למוריניו. הוא לא באמת מצטיין בכלום. שהפוזה לא תעבוד עליך. מדובר בפצצת זמן מתקתקת. תן לעצמך עוד כמה משחקים ותחזור אלינו.
שטויות. אצל כל מגן בליגה בוחנים את יכולת הסגירה/סגירה אלכסונית, ריכוז, כיסוי, תיקול. אתה טוען שהוא אחד מהמגנים הטובים בליגה בשנתיים האחרונות וכשהוא בקושי שיחק כמגן בשנתיים האחרונות....בחייאת דינעק. אם יכולות הגנתיות הם אוברייטד גם ביירין היה אחד מהמגנים הטובים בליגה. אתה וגיל בינתיים מתמוגגים מההופעה שלו וכשרישארלסון השחקן הכי חופשי ודומיננטי על המגרש, מעניין.