המחזור הראשון בפרמיירליג: שוב היא כאן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏6/8/15.

1. South Boy Member

המשך ישיר ליכולת המזעזעת בשנה שעברה של יונייטד בפרט ושל הליגה בכלל.
    משחק אנמי וכבוי מאוד מצד שתי הקבוצות, היו כמה דקות של הנעת כדור וקצב טוב אבל שום איום ממשי מצד שתי הקבוצות, העובדה שיונייטד עם בעיטה אחת למסגרת שגם היא לא הובילה לשער מעידה על הכול.
    משחק מזעזע של שניידרלין שאיבד כמה כדורים קריטיים שרק בזכות ריפיון של התקפת טוטנהאם לא נגמרו בשערים, דפאיי היה כל כך פרווה ולא מורגש וזאת ההזדמנות לשאול למה ואן חאל לא תפקד אותו בתור ווינגר דה פקטו ונתן לו חופש פעולה כשברור לכולם שהנשק העיקרי שלו זה המהירות והחיתוך פנימה מהאגף? אשלי יאנג כהרגלו בקודש חוץ מלצלול לא עשה שום דבר, ההישג היחיד שאפשר לזקוף לזכותו היום זה את הבעיטה היחידה למסגרת של טוטנהאם, רוני בכלל היה צל מהלך על המגרש ואפילו את מרווח הזמן שהיה לו כדי להכניע את וורם עד שווקר יגיע הוא לא ניצל והדביל השני עשה בשבילו את העבודה, רומרו הזכיר לי את אג'ידה עם משחק הרגל הגורם להתקפי לב, וחוץ מדארמיאן שנראה כמו מגן חכם ומאטה שכרגיל היה נקודת האור הבודדה בחלק הקדמי של יונייטד הם פשוט כלום ושום דבר.
    אני לא יודע מה אתכם, אותי מדאיג שהקבוצה הזאת כבר שנים נראית ככה ולהוציא עונה אחת הם תמיד רצים בצמרת הגבוהה ולוקחים תארים, תעודת עניות לליגה הטובה בעולם שהפערים ממנה מצטמצמים מרגע לרגע.

2. alexshw Member

ציפיתי למשחק עם יותר הזדמנויות, כדורגל יותר מהיר על חשבון אינסוף מסירות. הרי את זה חזינו ברוב חלקי העונה שעברה.
    אין תירוצים ליכולת הזו האמת. לא לבעוט למסגרת בכלל?
    גם נתנו לתרנגולים יותר מדי לשלוט במשחק.

לפחות רומרו אומנם הראה כמה ליקויים, אבל בהחלט אפשר להגיד הציל את השלוש נקודות בסוף. בכורה טובה שלו. צריך לזכור שהוא בא להיות שוער שני וברור שהוא לא ברמה של דה חאה.

רגע הסטורי מתרחש ממש עכשיו כשבורנמות עולה למשחקה הראשון אי פעם בליגה האנגלית הבכירה.
    בסגל הקבוצה ספרתי 7 זרים בלבד. זה כלום במונחי הפרמייר ליג

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/15
  3. k_700 Member

איזה תירוצים יכולים להיות?? אממ יש לי אחד ממש טוב.
    משחק ראשון בעונה, המון חלודה, כושר גופני לא מלא, משחק בכורה לכמה וכמה שחקנים, שוער שלא שיחק דקה אחת עם ההגנה לידו.

אהה אופס זה יותר מתירוץ אחד.

אני דווקא מבסוט מאוד מהתוצאה והעמידה על המגרש. לא זוכר מתי ראינו חצי שני כלשהו בלי אף דפיקת לב. היו כמה טעויות של סגירות ואיבודי כדור בחצי הראשון חות מזה הגנה טובה, סגירה טובה של האמצע(על חשבון פוזישן).

גם החילוף של שוונשטייגר בקאריק נכון.
    עם כמה ששנידרליין היה לא מדויק זה לחלוטין הפקרות לשחק עם קאריק והגרמני ביחד בקישור האחורי.

נצחון מצוין למחזור ראשון בעונה ומול יריבה שאומנם אין לה שיניים אבל כנראה תסיים בטופ6.

ו1-0 לווטפורד, בדרך להפתעה ראשונה??

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/15
  4. alexshw Member

לסטר פותחת עונה בדיוק בקצב שסיימה את הקודמת

5. golding מנהלים

אין שום מצב שאדבוקאט לא יהיה המפוטר הראשון, בלי קשר למה שיקרה היום.

אלעד ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

7. Raulito Madridista

- לא ראיתי דקה מהמשחק היום - הייתי בים -
    יכול להיות שיונייטד שיחקה רע, אבל אין מה לקטול אותה היום. משחק פתיחת עונה לא פשוט נגד יריבה לא רעה בכלל שאין לה מה להפסיד. הנקודות היום חשובות מאוד כמאמר הקלישאה. כל עניין עזיבתו של די-מאריה, סימן השאלה סביב דה-חאה וגם ההגנה המאולתרת בטח לא מוסיפים ואלה דברים שקשה להשאיר בצד. זה לא מובן מאליו שיונייטד לא ספגה.
    לראשונה אגב בתולדות הפריימרליג - השער הראשון במהלך העונה הוא עצמי. זה רק מראה עד כמה הרמה בליגה הזו פח!! סתם, צוחק.

היה מתאים היום עוד איזה משחק חביב חוץ מצ'לסי, נניח ליברפול או ארסנל אבל נסתפק בגביע הטוטו הישראלי.
    צ'לסי וסוונזי נפגשו לראשונה בעונת 2011/12. צ'לסי ניצחה 4:1 בגשר ובסה"כ יש לה מאזן מושלם במשחקי הבית נגד היריבה הערב(4 מ-4).בכל מקרה, באותו משחק היו שני דברים מוזרים: צמד של רמירז, בהחלט לא דבר שבשיגרה וגם טורס שכבש והורחק. בשנה שעברה צ'לסי ניצחה 4:2 כאשר דייגו קוסטה כובש שלושער נפלא, כשהשער הראשון ממש לפני הירידה למחצית, ובכך מחק יתרון של סוונזי(שער עצמי של טרי).
    ז'וזה בדרך-כלל מנצח במשחק הבכורה של העונה, אבל בריאל מדריד דווקא הוא פישל פעמיים מתוך 3 עונות - המשחק הראשון שלו כמאמן ריאל הסתיים בתיקו 0:0 מחורבן בסון-מויץ' של מאיורקה, וב-2012-13 ריאל סיימה רק בתיקו 1:1 ביתי נגד ולנסיה במחזור הראשון. מנגד, בין-לבין ריאל פירקה את סראגוסה 6:0 בחוץ בפתיחת עונת 2011/12. כמאמן צ'לסי מוריניו תמיד ניצח במשחק הראשון. זכור גם 1:0 קטן-קטן על וויגאן בדקה האחרונה במחזור הראשון של עונת 2005/06 משער של קרספו.

מעניין אותי לראות האם צ'לסי תמשיך עם החלודה במשחקי ההכנה ותשיג ניצחון קשה בהתאם לפתיחת עונה או שתיהיה רעננה פתאום כמו בפתיחת העונה שעברה. כמובן שאם דייגו קוסטה משחק או לא, ולטעמי הוא לא יפתח - זה די משמעותי.

8. alexshw Member

משחק ההגנה של סנדרלנד ברמה של קבוצת פאב.

9. AS R Member

ארונה קונה חלוץ מחליף באברטון, קבוצה שרוצה לחשוב על עצמה כקבוצת צמרת בליגה.
    בכלל, נראה שגמרו שם את כל הכסף עם הרכישה של לוקאקו, ומאז הם רק מחפשים להביא מציאות בכמה שפחות כסף.

10. golding מנהלים

שער גדול של איגאלו (ווטפורד), 2-1 על אברטו כרגע.

בינתיים מחזור הפתיחה מביא איתו הרבה מאוד שערים. כיף גדול.

@AS R
    אם הם חכמים הם מוכרים לנו את סטונס ב-30 מיליון ומשקיעים את הכסף ברכש איכותי. בינתיים הם עסוקים במשחקי אגו חסרי תכלית שרק מצביעים על רגשי הנחיתות שלהם.

עריכה: 2-2. ומי הבקיע?...

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובאיטליה הוא פישל פעמיים בשתי העונות שלו שם (תוצאות תיקו בחוץ נגד סאמפ' ובבית נגד בארי). כלומר בדרך כלל הוא דווקא לא מנצח במשחק הפתיחה.

12. golding מנהלים

גם בפורטו, בעונת הטרבל, הוא סיים בתיקו את המשחק הראשון של העונה.

13. AS R Member

חיכיתי לראות אם הוא יספיק להיפצע כשהוא חוגג את השיוויון.
    קונה שיחק 18 משחקי ליגה מאז הגיע לאברטון ב-2013. כל הקריירה שלו רצופה בפציעות, וגם כשהוא כשיר הוא לא שחקן טוב (שער ליגה אחד ב-40 משחקי ליגה בסביליה, בחמש שנים שהיה שם).

אני מניח שסטונס ימכר ואברטון רק מנסה לחלוב את צ'לסי עוד קצת. וגם בלי למכור אף שחקן, לא נראה לי הגיוני שהם לא עושים רכש הכרחי גם בסכומים נמוכים יחסית.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@golding,

אני לא חושב שיש כאן קשר ל״רגשי נחיתות״.
    • אברטון ידועה כקבוצה שעושה חיים קשים מאוד לקבוצות שרוצות את היהלומים* שלה.
    • הטיימינג של צ׳לסי מאוד בעייתי בשביל אברטון. איזה מחליף הם יביאו לו עכשיו שהשוק גם כך בעייתי בעמדה הזו
    • עוד עונה טובה של סטונס, דבר סביר ביותר, יעלה לו אפילו יותר את תג המחיר שבמילא חסר פרופורציות באנגליה.
    • מרטינז בכלל מסוגל להביא שחקן הגנה נורמאלי? נראה לי הוא מפחד לגלות.
    ולמרות כל מה שרשמתי אני חושב שסטונס יהיה שחקן צ׳לסי עד סוף החלון.

* - מישהו יכול להסביר לי אם בארקלי הוא שחקן היילייטס או שמדובר פה בכישרון אמיתי?

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

מתי החוזה של סטונס נגמר? אולי הוא יעלה יותר בקיץ הבא או ינואר.
    אברטון חיה על מכירת שחקנים אז מן הסתם גם הוא ימכר