הוא לא יעלה יותר. כלומר, אף מועדון לא יציע מעל 30 מיליון ליש"ט בשנים הקרובות, בטח כשסטונס משחק תחת מאמן שהוא חסר מושג לחלוטין בכל הנוגע להגנה. הוא יתקשה להתבלט שם ולהראות את האיכויות האמיתיות שלו. אלעד, אברטון הביאה את עצמה למצב הזה מלכתחילה. כמו שאמרת, היא רגילה לעשות חיים קשים ומעכבת את המכירה. אם המכירה אכן תצא לפועל היא תמצא את עצמה בלחץ של זמן. אם מלכתחילה היא הייתה אומרת "30 מיליון או כלום" זה לא היה מגיע למצב הזה. לפעמים עקשנות יכולה להוציא מחירים טובים, אבל יש מקרים בהם עקשנות יכולה גם לפגוע בקבוצה. אני רק אציין שאם אברטון באמת לא מתכוונת למכור אותו בכלל, אז העמדה הנוכחית ברורה לי מאוד. זכותו המלאה של כל מועדון להוציא מהעשירות כמה כסף שניתן, אבל אם זה משאיר אותם בבעיה של מציאת מחליף אז לדעתי הדרך בה התנהל המו"מ לא מציגה את המועדון באור חיובי בכלל.
@golding אם הביקורת שלך היא על הציטוטים של מרטינז (על מה שטרי אמר) וכו', אני יכול להבין את זה, אבל למה שימכרו ב-30 מ'? בכזאת נחרצות אתה אומר שאף מועדון לא יציע יותר מזה, אני ממש לא בטוח... עליית ההכנסות משידורי הטלוויזיה זה פקטור אחד שיגרום למחירים להמשיך לעלות, כניסה של עוד מועדונים גדולים לשוק הבלמים גם יכולה להקפיץ את המחיר שלו הלאה. אני חושב שיש סיכוי גבוה יחסית (אם לא לוקחים בחשבון פציעות קשות וכו') שהוא ישאר שם ובעוד שנה או שנתיים ימכר בסכום דומה לזה שצ'לסי מציעה כרגע, כשביינתים הם עוד זוכים להנות ממנו. אני לא חושב שיכולות להיות להן שאיפות מיוחדות להיות בצמרת במצב העניינים הנוכחי, בשביל מועדונים כאלה האקסטרה 5 מ' שהם יכולים לסחוט מכם משמעותיים לא פחות מלהביא בלם מחליף מוקדם יותר. זו לא מנ' יונייטד או אפילו טוטנהאם (בקיץ של בייל) שמכוונות גבוה - עבור אברטון הסכומים האלה הם מאוד משמעותיים.
אם ארונה פאקינג קונה מציל אותנו מהפסד ביתי מול ווטפורד, אנחנו בצרות. אני לא סומך על מרטינז. גם אם היה לנו את המאמן הטוב בעולם, בהיעדר רכש רציני אנחנו נסיים במקרה הטוב במרכז הטבלה. את וויגאן תמצאו העונה בטבלה של ליג וואן אבל למעשה היא עדיין משחקת בפרמייר ליג...
לראות את השטף במשחק ההתקפה של צ'לסי ואז להיזכר ב"התקפה" של יונייטד... איזה דיכאון מן הסתם גם השנה יגיע מתישהו השלב שבו מוריניו גורם לקבוצה שלו להיראות כמי שלא ממש בא לה להבקיע, אבל עד אז, איזה הבדל זה שיש לך חלוץ 9 אמיתי, שיש לך גאון כמו הזאר, שהשחקנים בלי הכדור עושים תנועה...
ולראות עכשיו את השער שצ'לסי סופגת ולהזכר גם במצב של גומיס... אתה יודע תחילת עונה, לא צריך לקחת כל כך קשה נצחונות של 1-0 , תשאל את אוהדי צ'לסי. אם הזמן אפילו מתמכרים לזה. עריכה: אלוהים ישמור איזה אהבל הפאבינסקי הזה.
מגיע כל הכבוד לסוואנסי שלא נכנסת להלם משטף המשחק של צ'לסי ובלי פחד משחקת כדורגל התקפי מניעה כדור ולוחצת את צ'לסי ועכשיו האח אנדרה לבית איוו מגיע רשמית לפרימיירליג ומשווה, כן ירבו קבוצות כאלה שמגיעות למגרשים ביתיים כמו הברידג' ומשחקות בלי פחד. ועוד לא סיימתי לכתוב את ההודעה הזאת ו-וויליאן מחזיר את היתרון לצ'לסי, משחק מעולה רק שימשך ככה.
דפו השחקן היחיד שהבקיע בכל עונת פרמייר ליג מאז 2001/02. טרי כנראה יצטרף אליו העונה. הרצף שלו התחיל עונה לפני כן.
אני לא לוקח קשה את הניצחון שלנו, אלא רק דואג מכך שהוא אולי חלק ממגמה כללית שראינו בשנה שעברה ונראה גם העונה (ואולי אפשר לומר שזה מוטיב חוזר בקריירה של ואן חאל... מתי בפעם האחרונה קבוצה של ואן חאל שיחקה כדורגל שכיף לראות? אולי @הרצליה עד המוות יכול לשפוך אור על הנושא הזה...) אתה יודע מה, אולי יותר מדכא מהפערים שרואים היום בינינו לבין צ'לסקי, זו העובדה שסוואנזי, במשחק חוץ בברידג', מציגה כדורגל התקפי הרבה יותר טוב מהכלום ושום דבר שיונייטד הציגה היום. זה הכל בקטנה, מחזור ראשון וכו' וכו'... יש לנו היום מיליון נסיבות מקלות, אבל החולשות במשחק שלנו היום הן אותן החולשות שראינו בעונה שעברה.
מונטרו עושה מאיבנוביץ׳ צחוק. חוץ מזה יופי של מחצית ראשונה, מקווה שנסגור את הסיפור במהרה בשנייה, אני לא בנוי למתח הזה בשלב כל כך מוקדם. אה כן, ותתחילו לבעוט כבר (שחקני צ׳לסי), מספיק עם הניסיונות האינסופיים להתמסר עד שהכדור מגיע לשוער.
יש סברה שאומרת שפשוט עבר זמנו של ואן חאל והוא לא בדיוק מעודכן בכדורגל המודרני. מקווה שהעונה הזו תוכיח שזו טענה מוטעת. על כל פנים ראינו בעונה שעברה שהקבוצה מסוגלת לשחק כדורגל אטרקטיבי אומנם לא מספיק זמן. אני חושב שכדורגל איטי של המון התמסרויות סתמיות באופן הכי בסיסי זה לא משהו שעובד בפרמייר ליג.
אתה כותב תורה שלמה ממשחק ראשון בעונה. כאילו לא פתחנו אפילו יותר גרוע בעונוץ מסוימות עם פרגוסון(זוכר את 2007-8, שלושה משחקים ראשונים בלי נצחון והפסד בדרבי?). אין לי מושג איזה הבדל תהומי אתה רואה בין צ'לסי אלינו. הם פתחו עם ההרכב הכי התקפי שלהם ונראים דווקא מאוד חדירים בהגנה. אתה פתחת בהרכב הכי הגנתי שלך ונראית די טוב בהגנה. משחק ראשון, מתרגלים לדשא באנגליה, מנסים להחזיר את הכושר, מנסים להתרגל גם לתנאי מזג אוויר(צ'לסי וסוואנזי משחקים בערב כשיש כבר אוויר, המשחק הראשון התנהל בתנאי חום ושמש ואני יודע שזה ישמע כמו תירוץ אבל ברור שדברים כאלה משפיעים מאוד בעיקר בתחילת העונה). סוואנזי משחקץ בלי רגשי נחיתות כמו שכנראה 90 אחוז מהקבוצות בליגה יראו העונה במשחקי חוץ מול קבוצות גדולות. ממש לא צריך להסיק מזה משהו. וכן אתה דרמטי מדי, מזל שהמנג'ר שלנו יודע לקחת את הדברים הטובים מהנצחון הסופר חשוב הזה ובהחלט גם להסביר במה צריך להשתפר. אגב, לא יודע בן כמה אתה אבל ברצלונה של ואן חאל שיחקה כדורגל לא רע בכלל(התקפי) וגם אלקמאר שיחקה כדורגל טוב ברוב התקופה שלו שם. עריכה: נו סקולס מה עדיף?? מוריניו לא נראה כל כך מרוצה על הקווים. 33 דקות ב10 שחקנים, בהצלחה עם זה.