אני בן 24 אבל התחלתי באמת לראות כדורגל על בסיס שבועי רק באיזה גיל 14-15... קיצר, לא זוכר את בארסה של ואן חאל, ואני יודע שאייאקס שלו ב 95 שיחקה כדורגל מדהים... חבוב, מה זאת אומרת מה עדיף? עד הכרטיס האדום צ'לסי נראתה טוב (גם סוואנזי), עם הרבה שחקנים בהתקפה, הרבה תנועה... אי אפשר להגיד את אותו הדבר על יונייטד היום. ברור שמוריניו לא נראה מרוצה על הקווים, השוער שלו ספג כרטיס אדום. אתה כותב כאילו זאת לא סיטואציה שמשנה את הקערה על פיה. אני לא חושב שאני דרמטי מידי כי כתבתי ביותר מהודעה אחת ששלוש הנקודות היום הרבה יותר חשובות מכל הדברים האחרים שהתייחסתי אליהם. אני יוצא מבסוט מהיום הזה, אבל זה לא אומר שאסור לי להתבאס כשאני רואה קבוצות שמשחקות יותר טוב מאיתנו.
שוב, צ'לסי עלתה בהרכב הכי התקפי שלה, הרכב שרץ למעלה מעונה, יותר התקפי מזה לא תמצא. אתה עלית בהרכב הכי הגנתי שלך כש5 שחקנים היום ערכו בכורה בקבוצה ועם שוער שלא שיחק דקה אפילו במשחק אימון, דקה אחת דפוקה. ומה זה צ'לסי שיחקה נהדר עד הפנדל? יכול להיות שאתה רואה משחק אחר ועובר אליו כשיש שערים?/צ'לסי מאוד הייתה חשופה גם במחצית הראשונה, תסתכל על המרכז שדה שלהם, תסתכל על קו ההגנה. מבטיח לך שאם אפשר להחזיר את הגלגל לאחור מוריניו קונה 1-0 ציני עם הכובש הכי אמין-o.g. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
הגישה שלנו בעשר דקות אחרונות הייתה טובה, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי. לא איימנו כמעט בכלל על השער, המשחק היה בקצב טוב אהל מבחינה תכליתית זה היה נראה לא טוב, בסך הכל כבשנו מכדור נייח ומדפלייקשן מזליקי לחלוטין. ההגנה הייתה חדירה לא מעט, סוונזי בוודאי שלא נפלה מאיתנו, גם לא לפני האדום. הזאר היה טוב בדקות הסיום, פרט לכך נקודת האור היחידה היא בגוביץ שהראה המון ביטחון. שבוע הבא אנחנו במנצסטר, לא הימור קיצוני לומר שלא ננצח. לפתוח עם 1 מ 6 זה לא טוב. פתיחת עונה רעה מאוד.
הוא לא היה מרוצה כי ההגנה שלו נראתה כמו מסננת. ואלה אותם שחקנים שהציגו הגנה כל כך נפלאה באליפות. טרי וקהייל פתאום נעלמים במצבים נייחים, ואיבנוביץ' בכלל באחד המשחקים הכי גרועים שראיתי שלו. מקווה שזה רק משבר קטן וזה חולף
משחק פרמייר ליג קלאסי בגשר. מאוד נהנתי ובמיוחד מסוונזי שהגיע ללא פחד והפתיעה את צ'לסי. בכלל אפשר לציין את העבודה של מונק כטובה ביותר בסוונזי עד כה. שימשיך כך, צריכים מאמנים מקומיים שיצליחו. זה שצ'לסי איבדה את קורטואה לא אומר כלום לגבי משחק הבא. כולנו זוכרים איך מוריניו בא לאנפילד עם הרכב מלא חיסורים באותו משחק החלקה מפורסם של סטיבי. הוא לא מתבייש לשחק טקטי והגנתי אם צריך. בגוביץ' שוער מספיק טוב ולא צריך לחשוש בגלל החיסור של קורטואה.
איזה חוסר עומק בסגל של צ'לסי. יכול לפגוע בקבוצה במידה והמצב הקיים ישמר. אך יש עוד זמן לחלון העברות דרך אגב, קוסטה פשוט מגזים ודוחה בהתבכיינויות שלו במגרש. כל רגע מתלונן, מקלל ונראה עצבני. שימשיך ככה.
מה שמדהים הוא שאנשים משוכנעים שיש לנו סגל עמוק. הכי רחוק מזה שאפשר. אני שמח שהגבנו לכרטיס האדום כמו שהגבנו, הפגנו אופי והיינו יכולים אפילו לגנוב את שלוש הנקודות ביום אחר. איבנוביץ' היה זוועה. כל הכבוד לסוואנזי, נתנו לנו חתיכת משחק ואני מעריך מאוד את העבודה של מונק.
תודה על הזלזול. לא כתבתי שצ'לסי שיחקה נהדר, כתבתי שהיא נראתה טוב כמו גם סוואנזי. אנחנו לא נראינו טוב היום, וכל מה שאתה מציין בקשר לשחקנים החדשים שלנו ידוע לי ולא התעלמתי מזה באף הודעה שלי. שום דרמה ושום בטיח. מוריניו היה קונה 0-1 ציני, זה ברור, אבל מבחינת יכולת התקפית, יש לו יותר מה לקחת מהמשחק הזה מאשר לוואן חאל ויונייטד. אתה יכול להגיד ששלוש הנקודות שלנו שוות יותר מהנקודה של צ'לסי, וזו השורה התחתונה, אבל תמיד נשאלת השאלה האם אנחנו כאן בשביל הטבלה או בשביל הבידור.