המחזור הראשון בפרמיירליג: שוב היא כאן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏6/8/15.

1. דקו Member

רק לי נראה שקוסטה משחק יותר בטלנובלה ספרדית מאשר בצלסי?
    הרבה קבוצות יסבלו השנה ממונטרו שנראה כמניה בטוחה בצד שמאל של מונק.

2. פול סקולס Member

מי חושב ככה?

תאכלס לאף אחת מהגדולות באנגליה אין סגל עמוק במיוחד

3. k_700 Member

אין בעד מה ואני אענה לך בשם מוריניו- אנחנו פה בשביל הטבלה.
    אתה באמת צריך שאני אדביק פה את הציטוט שלו מהעונה שעברה לונגר??

אגב לא רק שהוא לא יקח הרבה מהמשחק ההתקפי שהיה היום לקראת המשחקים הבאים, תצפה ממנו לחזור ולהיות המוריניו שכולנו מכירים כבר במשחק הבא.

אין לי ספק שהוא לא יעדיף להראות כמו במחצית הראשונה יפה אבל עם מסננת מאחורה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

4. golding מנהלים

אני לא רוצה לציין שמות אבל התווכחתי כאן הרבה מאוד פעמים עם אנשים שמשוכנעים שיש לנו סגל עמוק.

אגב, שלבי שיחק היום כמו ריקלמה.

5. Ori8 Member

המשחק בברידג' רק מזכיר לקבוצות בטן הטבלה (אלה שמסוגלות להנות מהכישרון שיש להן בחלק הקדמי) שאם הן רוצות להוציא משהו באצטדיונים האלה הן צריכות ללכת קדימה לתקוף ולא לנסות לשמור בפחד על הבונקר המאסיבי שבמילא ב-99% מהפעמים יישבר. לפעמים הם יקבלו שלישייה במחצית, אבל בהרבה מהמקרים הן גם יצליחו להפתיע לדעתי. וילה עושה לנו את זה שנים בצורה מופלאה (לא שזה כזה קשה, אבל בכל זאת).

בסןף צ'לסי פשוט הייתה בהלם מזה שסוואנסי אשכרה באה לנצח והיא לא ממש הצליחה לאזן בין ההגנה להתקפה. בניגוד למשחקים אחרים בהם היא יושבת על היריבה עד שמגיע הגול. הרי בשביל מה להילחץ? גם ככה בצד השני לא באמת מנסים לעבור את החצי..

בקיצור - כדאי לליברפול לעשות סוואנסי בסטוק מחר, אולי נוכל לגנוב איזה גול ולהפתיע :sm_eusa_pray:

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלבי תפס יום, אבל צ׳לסי איפשרו לו לתפוס יום. היו מרווחים עצומים היום במשחק ההגנה של צ׳לסי, בעיקר מהאגף של איבאנוביץ׳ שהיה קטסטרופלי. מישהו צריך לספר לו שהוא לא מאייקון בשיאו, גם אם בהחלט יש לו ערך מוסף במשחק ההתקפה ובעיקר במצבים הנייחים. מי שלדעתי גם היה רע מאוד היום זה ססק שלא עשה שום דבר חיובי והחילוף עם זומה היה נכון מאוד מצידו של מוריניו. הוא היה ממש חור מהלך.

סוואנסי בהחלט הרשימו, אבל עם חלוץ יותר איכותי ובעיקר מרוכז מגומיס הם גם היו לוקחים היום 3 נק׳.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/15
  7. k_700 Member

לא נעים להגיד את זה אבל יכול מאוד להיות שהחילוף של ססק בזומה בדקות הספציפיוץ שזה קרה הצילו לו נקודה(וגם העירו את הקבוצה שלו ואת האזארד).

בלי ספק חילוף של המון ריספקט לדעתי.

8. Mellow29 Kopite

שלבי לא שחקן גדול, יש לו חסרונות די ברורים במשחקים שבהם צריך לעשות עבודה שחורה ולעבוד קשה, אבל המשחק היום היה די תפור עליו כי הקישור המרכזי של צ'לסי לא ממש הפריע לו לחלק מסירות וליצור איומים רציניים. לקראת הסוף מי שבעיקר הרשים אותי היה קורק שעבד קשה מאוד בזמן ששלבי חזר להגנה בריצה קלה.

החילוף של פברגאס בזומה לא נראה לי כמו ריספקט (אלא אם פספסתי את הציניות), יתקנו אותי אוהדי צ'לסי אבל אני חושב שהוא כבר עשה את זה בעבר במשחקים שבהם היה צריך גול והקבוצה עברה לשחק יותר ישיר על הגובה שלו.

9. golding מנהלים

קצת משניהם דני. היה בזה היבט של לעבור למשחק ישיר יותר, אבל גם היינו צריכים לחזק את הקישור כי לא עמדנו בקצב.

10. k_700 Member

ממש לא בציניות והוא לא עשה את זה לדעתי יוץר מ3 פעמים בעבר.

בדרך כלל זה ללכת למחוזות של רמירז או מיקל שאף אחד מהם לא באמת סוגר את האמצע יפה כמו שהצרפתי עשה(וגם נגדינו בשנה שעברה עשה עבודה גדולה בחצי השני על פלאיני למי שזוכר).

אין פה ציניות כי הרבה פעמים אוהדים ישתגעו מחילוף כזה שיתפס כהגנתי מאוד, אבל במקרה הזה סוף סוף צ'לסי קיבלה ללא מעט דקות את מרכז השדה ואפילו הלכה קדימה, אחרי דקות ארוכות שסוונזי תקפה עם כל מה שהיה לה.

11. Raulito Madridista

אז מסתבר שהצלחתי לנחס את מוריניו, לא התכוונתי. אני בניגוד לחלק כאן חושב שצ'לסי לא הייתה מספיק טובה אתמול עוד הרבה לפני ההרחקה של קורטואה. אולי היא הופתעה מהגישה של סוונזי - כן יירבו קבוצות שמאמינות שהן יכולות לחזור עם משהו הביתה מאחד המגרשים הקשים אם לא הכי קשה באנגליה, אולי זו פתיחת העונה והחלודה - אבל צ'לסי לא פיתחה את המשחק הרגיל שלה. וויליאן היה טוב מאוד באגפים וחולל מהומות, אוסקר כבש - אבל המשולש ססק-האזר-קוסטה - היו מאוד חלשים. דייגו קוסטה קצת כבד בתנועה. ההגנה של צ'לסי עשתה טעויות ורק יכולת טובה של טרי מנעה מסוונזי לכבוש עוד שער אחד לפחות. התראתי על כך שצ'לסי זקוקה לשחקן הגנה נוסף ואני לא חושב שטרי יציג עונת על כמו אשתקד. כמוכן זעקה לשמיים העובדה שאין לצ'לסי על הספסל שחקן שיכול לשנות משחק. אפשר להשתמש בקלישאה 'קבוצה אלופה מנצחת משחק כזה'. יכול להיות, אבל לא במחזור הראשון. לא הפתיחה לה ציפו בצ'לסי, בקיצור.

12. Raulito Madridista

משחקי היום:

ארסנל - ווסטהאם

15:30

ארסנל במצב-רוח מצוין אחרי הזכייה במגן הקהילה על חשבון צ'לסי. המנג'ר ארסן ונגר שפתח את עונתו ה-20 במועדון ברגל ימין, אמר שהוא משוכנע שקבוצתו יכולה לזכות העונה באליפות וזו המטרה. היום היא תשחק נגד ווסטהאם אותה בכל עשרת המשחקים האחרונים! מצד שני, ארסנל די מתקשה במחזורי הפתיחה בעונות האחרונות. היא הפסידה רק פעם אחת(לאסטון וילה ב-2013) אך ניצחה רק באחד מחמשת מחזורי הפתיחה האחרונים. אלכסיס סאנצ'ז שחזר לאימונים השבוע אחרי מנוחה בשל הקופה אמריקה - לא יכלל בסגל. ג'ק ווילשר הספיק להיפצע עוד לפני שהעונה התחילה והוא ייעדר כמו גם שאר הפצועים - דני וולבק ותומאס רוזיצקי. פטר צ'ך יערוך את משחקו הראשון בפריימרליג במדי קבוצתו החדשה. אוליבייה ז'ירו מחזיק ברקורד כיבושים טוב נגד הפטישים ומעניין לראות האם יפתח בהרכב או שוולקוט ישחק כחלוץ. אפשר לדבר גם על מסוט אוזיל עליו אמר ונגר לא מזמן "הוא הולך להציג את העונה הטובה בקריירה שלו". אחרי שנתיים בינוניות בארסנל, זה הזמן של הגרמני. ווסטהאם שפתחה את העונה ברגל שמאל עם הדחה מאכזבת מאירופה נגד היריבה הרומנית הצנועה, תיאלץ להסתדר ללא אנדי קארול ואנר ולנסיה הפצועים. המאמן ביליץ' שבחר באותו משחק בהרכב צעיר במיוחד, נרגש לקראת המשחק הראשון העונה ומשדר ביטחון רב - "עונה גדולה בפתח והיא מתחילה מחר(היום). אני משוכנע שנשחק טוב ונצליח".

סטוק סיטי - ליברפול

ליברפול פותחת את עונת 2015/16 בדיוק במקום בו הסתיימה העונה שעברה בצורה קודרת מאוד מבחינתה עם תבוסה מחפירה נגד המארחת סטוק במשחקו האחרון של האגדה סטיבן ג'רארד.(6-1). כעת ניתן בהחלט לומר שליברפול פותחת עידן חדש וזו עונת מבחן גדולה עבור המנג'ר רודג'רס. ודניאל סטארידג' פצוע, אם מישהו מופתע. כמוהו ג'ו אלן(האמסטרינג). מי שצריך לספק את השערים יהיה כריסטיאן בנטקה שכבר הפגיז גולאסו במשחק ההכנה. גם פירימינו יערוך בכורה בהרכב ליברפול. בשלושת המשחקים האחרונים בבריטניה סטדיום נפלו לא פחות מ-19 שערים כך שבהחלט יש למה לצפות. בסטוק, הקפטן ריאן ייעדר והזרקורים הם כלפי בוזאן קרקיץ שיערוך בכורה בקבוצתו החדשה. אולי צ'רלי אדם, אקס ליברפול והשחקן הראשון שכבש בארבעה משחקי בית ברציפות עבור סטוק - ישפר עוד את המאזן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/15
    Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  13. Mellow29 Kopite

לא בוז'אן ולא פירמינו עשו פרה-סיזן מלא, הראשון בגלל פציעה והשני בגלל הקופה האמריקה, שניהם לא צפויים לפתוח. בכל מקרה עבור בוז'אן זו לא תהיה בכורה כי הוא שיחק שם גם בשנה שעברה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. Eric Cantona Member

צופה בארסנל מול ווסטאהם וזה עדיין לא זה אבל אנחנו עדיין בשלב מוקדם של העונה. יחסית קל עבור ווסטאהם לסגור את ההתקפות של ארסנל שלא מספיק חדות ומפתיעות כדי ליצור מספיק מצבים מסוכנים, אבל ארסנל תבקיע שער במשחק הזה כמו שזה מרגיש לי כרגע לפחות.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם יודעים מה, אחרי כל מה שנאמר על ההחתמה הזאת של צ'ך, התסריט הזה כתב את עצמו.
    אני מחבב את צ'ך, אבל זה עדיין משעשע.

alexshw, Eric Cantona ו-Mellow29 אוהבים את זה.