המחזור הראשון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/8/09.

1. Ohad_Glr Member

איזו הצלה של ריינה! (והתקפה נהדרת של טוטנאהם).
    כאוהד נייטרלי אני חייב להגיד שפלאסיוס מאוד מרשים אותי. שחקן נהדר.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ממש לא הצלה של ריינה, עם כל הכבוד (וכן יש כבוד) קין נגח לאמצע השער, למקום בו ריינה עמד.
    אז נכון שהכדור ננגח למטה וזה מאוד קשה לעצירה בשביל שוערים, אך עדיין אני לא חושב שריינה יצא גדול כמו שקין יצא קטן.
    היתה לקין עוד הזדמנות והוא החליט להתחכם ולנסות להקפיץ מעל ריינה, טוטנהאם עוד תשלם על אי ניצול המצבים הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/09
  3. Dimitar Berbatov Member

אוי נו באמת. אם הנגיחה של קין היא החמצה אז מה לא החמצה?
    וההזדמנות השניה שלו היתה חייבת להיכנס. אני משוכנע שרדנאפ מתחרט על הספסול של קראוץ' והבחירה בקין. בטח עם החולשה היחסית של ליברפול בראש והפריצות של פלאסיוס בצד ימין (נהדר).
    ועכשיו קין עם עוד הזדמנות גדולה שלא הולכת אפילו למסגרת. והפרצוף של רדנאפ אומר הכל

4. Ohad_Glr Member

כמו שאמרת, הכדור ננגח למטה וריינה היה צריך לזוז גם קצת הצידה. כשהכדור ננגח ממרחק כזה קטן ובמהירות כזאת (כי זאת לא הייתה נגיחה מאוד חלשה) ריינה הספיק לקלוט לאן הכדור הולך ולזנק לשם- ממש לא הצלה פשוטה או קלה. זאת הצלה של אינסטינקט טהור.

רוב ההחמצות שראיתי עד עכשיו היו של קין (גם הוולה לפני רגע). הוא סך הכל עושה תנועה טובה וגם משתתף במשחק, אבל הוא לא שם את הכדור ברשת. אז מה כל זה שווה?

ותוך כדי שאני כותב את התגובה- גול נהדר של אקוטו. לא ידעתי שהוא יודע לבעוט ככה... (למרות שאנעי מודה שאני לא כל כך מכיר את השחקן).

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/09
  5. אבו Member

עוד שער מדהים למחזור הזה, וזה רק מחזור הפתיחה. ואוו!
    אני חושב שזה יתרון מוצדק, אבל משחק מבולגן מצד שתי הקבוצות. יותר מדי עבירות גם כן.

6. Ryan Giggs11 Member

מה עוד קין צריך בשביל לכבוש?3 הזדמנויות טובות שהיה חייב לכבוש לפחות מאחת מהן.
    מחצית שהתחילה רדום ואז טוטנהאם התחילה לשחק, פלאסיוס מצויין וכמובן השער הנפלא של אקוטו.

7. George Best Member

תענוג, אין מילה אחרת לתאר את הצפייה בלוקאס ובאבל (מדהים כמו חסר יעילות אפשר להיות) "משחקים" בהרכב ליברפול.

אם לא ריינה ובעיקר רובי קין, אז התוצאה גבוהה יותר.
    שנה שעברה ליברפול קטשה את ספרס, הובילה והפסידה בחוסר צדק, נקווה שהתסריט לא יתהפך.

הקרוס של מודריץ' לראש של קין - וואו!
    הכדור עושה את דרכו החוצה לקו החוץ ולוקה משום מקום מדביק כדור מושלם שאי אפשר להחמיץ.
    מחמאות לריינה אבל אם חלוץ לא כובש ממצב שכזה...

דיברתי וביקרתי את סקרטל בדיון של ליברפול לא מזמן, ואני מציע לכל הסקאוזרים לצפות במיקום שלו במהלך שבו מודריץ' השאיר לקין שניסה להקפיץ מעל ריינה.
    במקום להיצמד לקין הוא השאיר לו את כל המרווח והזמן שבעולם ליצור מצב נהדר.

ועדיין, זו רק פתיחת עונה, רק מחצית אחת ואני אומנם עומד מאחורי כל הדברים שאני אומר, אבל להסיק מסקנות אחרי 8 משחקים ראשונים אי אפשר, אז בטח לא אחרי 45 דקות.

ולסיום - ריאן באבל וסטיבן קאר צריכים לעבור לשחק בליגה האפגנית.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/09
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן משחק מבולגן של שתי הקבוצות אבל ספרס לפחות מראים נכונות לשחק נורמלי ומנסים לפתח משהו בניגוד לסקאוזרים שמעיפים כל כדור למעלה כמו דנפרמלין. יתרון מוצדק לתרנגולים. שלישייה באמצע של ליברפול מול שניים בלבד של ספרס אבל ידם של פלאסיוס והאדלסטון על העליונה, ליברפול בכלל לא מצליחה לפתח משחק מסודר. לוקה מודריץ' לא נגע מספיק בכדור אבל כשנגע הוא הפיח חיים במשחק, איזו הרמה מהאוויר עם החיצון של נעל ימין לראש של רובי קין!

ליברפול חייבת להתחיל לשחק על הקרקע ולהעלות את בניון כדי להוסיף לה סדר למשחק. סטיבי ג'י צריך להתעורר ולבוא לקבל כדור.
    ספרס צריכים את קראוץ' כמטרה לכדורים הארוכים, קין ודפו לא יכולים לזכות בכלום מול סקרטל וקראגר ובכלל הציוות ביניהם מאז ומתמיד היה לוקה בחסר בעיני.

אין מילים על השער של אסו אקוטו, גם הוא לא ידע שהוא מסוגל להוציא כאלה בעיטות, המחזור הזה מספק לנו כמה שערים נדירים.

9. _Rushie Member

לוקאס טוב היום,טוב מאוד אפילו.
    הגול כמובן היה פלוק אבל ברור לכל עין שמשהו לא עובד בהתקפה שלנו וצריך שינוי,הייתי מכנס כבר במחצית את בניון במקום באבל ונעבור להרכב שציפיתי שבכלל נתחיל איתו.

10. Claret&Blue Member

מה באבל מחפש בשמאל? הוא נראה כמו ילד אבוד שם. בלי צ'אבי אלונסו לליברפול אין הנעת כדור מסודרת וזה ברור לכולם. התוצאה בקלות יכלה להיות 3-0 לטוטנהאם, שהמצטיין בשורותיה הוא שוב פלאסיוס שיכול להחזיק מרכז קישור בעצמו. נקווה למחצית שנייה מעניינת יותר.

11. KirkH Member

השדר עכשיו אמר שעל פי הדיבורים בספסל של ליברפול - הסיבה לחילופי המקום בין קאראגר וסקרטל היא שהאחרון מסוגל לסובב את הראש רק לצד אחד בעקבות ההתנגשות ביניהם במחצית הראשונה...

:aaarofl:

12. Cup of Tea Liverpool, UK

ג'ונסון אדיר. איזו פריצה. על זה דיברתי שמגן כזה יכול להוסיף את האקסטרה שצריך. ארבלואה היה עושה את זה? לא!

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הציור השבועי לילד - לאן נעלם שכנר?

14. ValenciaCF Member

איזו נגיחה של באסונג!
    הבקיע בהופעת הבכורה שלו.

אגב, פריצה יפה של ג'ונסון שגרמה לפנדל.
    מגן ימיני שלא רק עושה הגנה, יודע גם לתקוף ויש לו כדרור טוב.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

אבל למה אז'אלה ולא קלי? למה?!