המחזור הראשון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/8/09.

1. Strawberry Fields Member

כי הוא ספרדי! מתי יבינו את זה כבר?

משחק מבאס אך הרבה מעבר לתוצאה, לפנדל שבאמת היה צריך להיות ואולי לפגיעה במוראל זה המשך היכולת הרעה מהפרי-סיזן, הספסל הדל, ההחלטות הנוראיות של בניטז ואותן בעיות שעדיין לא קיבלו מענה כבר לפחות שנתייים.

נקודות האור היחידות שאפשר לקחת מהמשחק הזה הן ג'ונסון וריינה. בלעדיהם זה היה נגמר 4-0.

2. Gnus Avenue Member

20 מיליון יורו בתשלומי שיתפרסו על גבי כמה שנים+ מרקיוני. זה המחיר ששילמה יובנטוס על פיליפה מלו. סעיף השיחרור של הברזילאי היה 20 מיליון יורו, מחיר נמוך מהמחיר של אקווילאני. רק ארסנל ויובה רצו אותו, כך שזה ממש לא "חצי אירופה". מה שכן, אתה צודק בעניין פלאמני, שלא שיחק העונה במילאן הרבה, אבל כדורגל הוא לא שכח, ואני בכול יום נתון מחזיר אותו לארסנל. אקווילאני בהחלט יודע להניע כדור, אבל לך תדע איך הוא יסתגל לליגה אם בכלל. הרי איטלקים אף פעם לא הצליחו בליברפול (ראה מקרה דוסנה), כך שזה הימור די גדול. בכול אופן, אין מה לבכות על חלב שנשפך, וזה מה שיש לליברפול להציע עכשיו. זה מה יש, ואם מה שיש יהיה לה מאוד קשה לקחת אליפות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/09
  3. אבו Member

יוסי בניון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מה שעצוב בעניין הזה שזה היה ברור, מהלך שרחוק מלהיות מובן של בניטז שמזכיר ימים מהעבר הרחוק, קשה לפתוח עם ה-11 הכי טובים שלך?

4. Bill Shankly Member

לא צריך את הרחמים שלך. ואם כבר מדברים על הבכיינים, הבכיין מספר 1 בליגה זה וונגר אחריו זה פרגוסון. בזמנו מוריניו היה הבכיין. ברוך שפטרנו ממנו.

הקטע עם בניטז (אחרי הפסדים) זה שהוא מעליב את האינטליגנציה... לדוגמא הוא בא ואומר "ההיינו יותר טובים" כאשר זה ברור שההיינו פחות טובים.

5. _Rushie Member

בניון פתח על הספסל כי הוא השחקן הכשיר היחיד שלנו שיכול לעשות שינוי מהספסל כשצריך,רפא הושיב אותו ועלה עם באבל בשביל שיהיה לנו אס שנוכל להעלות בעת הצורך,הטענות כלפי רפא הן בגלל שבניון עלה בדקה ה65 ולא 20 דקות לפני כן.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/09
  6. KirkH Member

כשבניטז יזכה פעמיים בפרמיירליג נרשה גם לו לבכות.

אתה יכול ללכת לפינה להמשיך לדפוק את הראש בקיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

7. Bill Shankly Member

מה זה לא מתאים ? התפקיד שלו במגרש זה חלוץ אבל מאז שהוא הגיע לליברפול הוא משחק כקשר שמאלי.

8. Claret&Blue Member

אז ההיגיון הוא לשמור את השחקן היחיד שיכול לשנות משהו במשחק השבלוני של הקבוצה על הספסל ולפתוח עם שחקן אפור וזר לכדורגל כדי שיהיה "אס" על הספסל? דווקא פה צריכים לבוא לבניטז בטענות.

9. Bill Shankly Member

כבר שברתי קיר... אז אני חוזר לפה בשביל לקטר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. GRANDE LAZIO Member

23 דקות מעולות של יוסי. בכל מקום במגרש, נייד בטירוף, תמיד מבקש ת'כדור, מסירות עומק פנטסטיות, דריבל מהפנט, מאז שנכנס שינה ב-180 מעלות את ההתקפה העקרה של ליברפול. עם תוספת של שחקן כזה למשך 90 דקות ולא באבל שחקן הקט רגל או קויט שאין לי מושג עד היום מה הוא - ווינגר או 9 זה היה נראה אחרת, מבטיח לכם.

ב-23 דקות עשה מה שאחרים לא עשו ב-90.

11. _Rushie Member

אתה ידעת מראש שהמשחק שלנו יהיה היום שבלוני ושבאבל ישבור את השיאים העצמיים שלו בהופעות גרועות? לא נראה לי,ככה גם לא אף אחד אחר וגם לא רפא.
    אבל עוד טענה שבהחלט מגיעה לו זה שהוא סומך על באבל יותר מדי,אני כבר מהקיץ צועק שצריכים למכור אותו,תמיד הסתכלתי על נאני כעל המקביל שלו וגם לנאני יש את אותה הבעיה של קבלת החלטות-אבל אצל באבל זה בצורה כזאת חמורה שהוא נראה פשוט חמור גרם ליד הפורטוגלי.

12. Claret&Blue Member

האמת שכשראיתי את ההרכב חשבתי שתתקשו מאוד בהנעת הכדור. בלי אלונסו אין קשר אמצע שיעשה את העבודה מהבחינה הזו כי לוקאס ומסצ'ראנו מוסרים בעיקר על 5 מטר, מעבר לזה הכדור הולך ליריבה. בגלל שאין אלונסו יותר היצירתיות הזו צריכה להגיע מהאגפים ואין צמד פחות יצירתי מאשר קאוט את באבל, וקשה לי להאמין שבניטז לא הבין את זה עד עכשיו.

13. the white pele Member

לדלי(ושאר התרנגולים),
    ברכות. תקפתם עם מטרה והייתם ראויים לניצחון(ואף גבוה יותר).

14. Raulito Madridista

ידעתי על מה אני מדבר כשרשמתי שאני בספק אם ליברפול תוציא יותר מנקודה במשחק היום. בדקות הראשונות טוטנהאם נתנה לקבוצה של בניטס יותר מידי כבוד, אבל אחר-כך הם ראו שהשד לא נורא כל-כך. אחרי ההחמצה הראשונה של קין(כל המהלך היה נפלא וזה הדגים קצת מהפוטנציאל ההתקפי הנפלא שיש לתרנגולים, בעיקר אהבתי את ההקפצה של מודריץ. הרבה קבוצות היו רוצות את פאבליוצ'נקו וקראוץ על הספסל), הגיעו עוד מצבים טוב עד לשער הפנומנלי של אסו אקוטו. בהחלט מחזור פתיחה עם הרבה מאוד שערים שיתמודדו על תואר שער העונה. אגב, למרות שקין היה צריך לנגוח טוב יותר(הוא דווקא שם את הראש בפוזה הנכונה), לא כל שוער היה מצליח למנוע את השער ולדעתי כן מגיעות מחמאות לריינה. מעניין אם טוטנהאם תיצור המשכיות מסויימת ולא תאבד נקודות כל-כך מהר נגד הקטנות, ובכך תבטל את ההישג שעשתה היום.
    נחזור לליברפול - משחק חלש מאוד אפילו בהשוואה לתקופות הפחות טובות של הקבוצה בעידן בניטס. באבל קיבל הזדמנות נדירה בהרכב ולא הוכיח שמגיעה לו עוד אחת כזאת. ציפיתי לראות אותו יותר נמרץ. חוץ מניסיון להרמה בערך באמצע המחצית, לא זוכר שום פעולה טובה שלו. אני לא יודע למה ריירה לא היה בסגל, אבל אני לא חושב שבניטס יכול להשאיר לעצמו את הלוקסוס הזה של להשאיר אותו מחוץ לרשימת המוזמנים, זה לא שיש אופציות כאלו טובות. אני רוצה לחזור ולומר שלמרות שבאבל איכזב, אני סבור שאוהדי ליברפול לא בידיוק חשבו שהישועה תבוא ממנו. ג'ררארד וטורס לא היו טובים וגם לא קאראגר שהפסיד בכמה מאבקי גובה וגם אולי יש לו חלק בשער השני.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

סיכום שלי:

אנחנו עוד לא פתחנו את העונה. הקבוצה לא בכושר, גם השחקנים היותר בולטים איכזבו קשות. אין מה לומר חוץ משהקבוצה לא מוכנה ובזה האשמה היא של חוסר זמן (70%) ושל בניטז וצוות המקצועי (30%). מולנו עמדה קבוצה שעברה קיץ קליל, שחררה מטען עודף והתחזקה נקודתית ובחוכמה. היה אפשר לראות בטוטנהאם וגם מהקהל את השקט וחוסר הדאגות שלהם, הם ידעו בדיוק עם אילו קלפים הם משחקים ומה עליהם לעשות כדי להוציא את המקסימום מהמשחק. בליברפול ראו את הקלפים בסוף מבחני הכשירות לפני המשחק ומכאן שההכנה לא היתה מושלמת והיו פגמים שניתן היה לראות לאורך כל המשחק. מחוסר התקשורת בהגנה (ההתנגשות של קראגר וסקרטל שהרסה לשניהם את המשחק) עד לבלבול וחוסר החלטיות בהתקפה (באבל- העובדה שפתח וטורס שלא בעט מספיק ולא קיבל מספיק עזרה כשבכל מצב התנפלו עליו שני שחקנים). יש לשבח את הקהל בליין שנתן הרגשה מאוד ביתית לקבוצה בלבן.
    עכשיו לשחקנים.

ריינה- נתן הופעה טובה בסה"כ בשער הראשון הכדור נבעט מריבאונד של הבעיטה החופשית והוא בטח לא יכל לראות כלום. בשער השני שמירה לקויה בהגנה. הציל בעיטות מפחידות של קין, פלאסיוס וחבריהם למסגרת. ציון 6.5
    ג'ונסון- השחקן הכי טוב שלנו היום. רואים שהוא נכנס לכושר, היה פעיל עם כדורים חכמים ופריצות באגף, נרדם קצת בחלק קטן מהמשחק אבל השער של סטיבי זה לפחות חצי שלו. בהגנה לא עשה שטויות. חיזוק לעומת ארבלואה. ציון 6.5
    קראגר- הופעה די בינונית של סגן הקפטן. העיף לא מעט כדורים לשומקום ואז סקרטל לא צעק לו שיעזוב אז הוא נכנס בו ושניהם נפגעו. לא היה מדהים והוסיף על זה צהוב (אני מצטער, לא ראיתי מי שמר / היה אמור לשמור על באסונג בגול). ציון 5.5
    סקרטל- כ"כ קשה לצעוק "עזוב!" ?! נגיחה פשוטה כמעט פצעה את שני הבלמים היחידים הכשירים של הקבוצה הבוגרת. שיחק בחוסר שקט, לא חכם, שומר רק על הגוף של השחקן ולא מתייחס בכלל לכדור ועושה עבירות טיפשיות. קיבל צהוב, בטוח פישל בגול של באסונג. הופעה פשוט גרועה, שנה שעברה היו לו פחות כאלה. ציון 4.5
    אינסואה- היה בסדר, הייתי מרוצה מהשמירה שלו על לנון הסילון שעבר אותו בסה"כ פעמיים ב97 דקות (כולל תוספות הזמן). כמה מדברים על הפוטנציאל של הילד וכל פעם הוא מראה שאכן יש למה לצפות. בחלק ההתקפי הוא נתן כמה קרוסים יפים וכמה פחות והיה די בסדר וטוב מאוד ביחס לשאר הקבוצה. ציון 6
    מסצ'ראנו- הופעה לא רעה של הקשר האחורי, לטעמי הוא לא בא מספיק אחורה לקבל כדורים משני הבלמים חסרי הטאצ' ברגל ולהתחיל התקפות וזה היה חסר מאוד, מעבר לזה הוא היה מאוד בסדר, לא טוב ולא רע. לא תרם כלום בחלק ההתקפי כרגיל אבל יש שחקנים אחרים שיעשו את זה ולא מצפים ממסצ'ראנו להבקיע שערים. ציון 6
    לוקאס- סוף סוף הוא משחק עם קצת יותר ביטחון. משחק טוב ביחס לשאר הקבוצה, לא הופעה גדולה אבל בכל זאת לא לוקאס שאנחנו מכירים. זה עדיין לא זה אבל לפחות היום קיבלנו אישור בפעם הראשונה שמדובר בכדורגלן. ציון 6
    קאוט- כמה אנמי, לא הרגישו אותו בכלל. זה שג'ונסון תוקף זה לא אומר שהוא לא יכול גם. מאוד מאוד אנמי, כבר ראינו הרבה יותר ממנו ובמשחקי ההכנה הוא היה בכושר טוב בשביל מחנה אימון. קצת הפתיע אותי לרעה וחבל מאוד. באמת ציפיתי ליותר ממנו. ציון 5
    באבל- הוא שיחק 66 דקות. 66 יותר מדי. 66 דקות מחוץ לעמדה שלו (זה לזכותו) ולא עשה מהלך חיובי אחד במהלך כל ה66 דקות ששיחק. איך זה יכול להיות? אני נשבע שאני לא זוכר אותו מוסר, אבל אני כן זוכר אותו נכנס לתוך שלושה שחקני טוטנהאם ומנסה לעבור. פעמיים. הבנאדם צריך פסיכולוג כדורגל. זה פשוט לא יכול להימשך ככה. ציון 4.5
    ג'רארד- הוא לא בכושר מלא, אין ספק. שנה שעברה כשהוא שיחק לא כשיר במאת האחוזים היינו פחות מאוכזבים כי מסביבו בניון וקאוט תרמו ועשו לו חיים די קלים. היום קאוט לא היה טוב, באבל שיחק במקום בניון, וסטיבי נראה כמו 1/3 סטיבי. אבל קפטן ו-ווינר הוא תמיד יהיה, את הפנדל הוא שם בקור רוח מול יציע של אוהדי טוטנהאם צורחים ומשתגעים (שוב, כבוד לג'ונסון), תמיד ניסה וכשיכל בעט. לא עשה טעות קשה ואחרי שהפציעה הקטנה מנעה ממנו לשחק במדי אנגליה כשבעבר הוא כבר עלה לשחק במדיה פצוע, אי אפשר לבוא אליו ביותר מדי טענות. ציון 6
    טורס- הוא גם לא 100% כשיר, אני מוכן להתערב על זה. היה בודד מדי בחוד לא קיבל מספיק כדורים ועד שקיבל, זה היה על הקו ליד הקרן מהוצאת חוץ. היום היה לו יותר חשק מבמשחקי ההכנה אבל אני עדיין מצפה ממנו להשתפר דראסטית. ציון 5.5 (לא רק בגללו)
    בניון- איך שהוא נכנס התקרבנו לשער שלהם עוד ועוד. כדור עומק טוב לסטיבי, עובר שחקן פה שחקן שם, פעיל, חותך לאמצע. ממש חוסר מזל שהוא לא סיים עם בישול. הוא רוצה מאוד להוכיח לבניטז שהוא עדיף על באבל (אני לא מבין למה בניטז צריך בכלל הוכחות) רואים את הרצון ותעוזה שהוא מוסיף למשחק שלנו ולדעתי כל עוד הוא שומר על יציבות מגיע לו מקום בהרכב. ציון 6.5
    אז'אלה- בינוני. לא טעויות קריטיות אבל בניטז איכזב אותי שהוא לא הכניס את מרטין קלי (אולי הוא רואה בו מחליף של ג'ונסון כי דגן לא היה על הספסל בכלל). אז'אלה לדעתי לא יפרוץ ואין לו הרבה מה לחפש אצלנו. ציון 5.5
    וורונין- לא עשה הרבה ומה שעשה לא עלה יפה. הגיע לו פנדל אבל פיל דאוד השופט ידע שהוא לא יצא חי אם הוא יחזיר את ליברפול למשחק עם עוד פנדל, אז הוא ויתר. בקיצור, אני באמת לא מרגיש שאכפת לו מהקבוצה. וזה כואב. ציון 5

בניטז- אין תלונות מיוחדות אבל כמה דברים צריך להבהיר. אסור לבאבל לפתוח בהרכב עד שהחיים שלו לא משתנים והראש שלו יפתח קצת. הביטחון שהוא נותן בלוקאס עוזר ללוקאס להשתפר כשאקווילני עוד לא כשיר לשחק. וורונין לא צריך להיות בקבוצה, לבנאדם לא אכפת. פשוט לא אכפת לו והוא לא מסתדר עם הכדורגל האנגלי. אז'אלה ולא קלי? איפה המילה של סמי לי בעניין? בניטז לא יכל לעשות הרבה ברגע שהמשחק התחיל. השחקנים לא קיבלנו הכנה טובה, אני לא סגור על הסיבות. ציון 5.5

שכנר הזה שובר שיאים כל עונה מחדש. אין מנוס מלרצוח את הבנאדם הנאלח הזה.

אין הרבה זמן וסטוק סיטי על הראש. צריך לעורר את השחקנים, לשחק יותר כיחידה אחת, יותר בעיטות לשער ולהסביר לשחקנים מסויימים שהם משחקים על המשכורת והעתיד שלהם. אם לא, אנחנו לא נמשיך לאכזב ולא בא לי על עוד עונה שנגמרת בדצמבר.