המחזור הראשון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/8/09.

1. Dimitar Berbatov Member

בשום דבר. זה פשוט נהיה מן טאבו כזה - שער בדקה ה-90 הוא פוקוס לא נורמלי, לא משנה איך התנהל המשחק ומי שלטה.

אמנם התחלתי לראות את המשחק רק בדקה ה-25, אבל בלקבורן מפתיעה אותי לטובה עד עכשיו. היא מניעה כדור, מגיעה למצבים. השילוב של בני מקארתי ורוברטס לא רע והרוברס כמו קבוצת אלרדייס טיפוסית יודעת לנצל את החולשה הגדולה של היריבה בגובה (אם לסקוט או אפסון לא מגיעים השיטי בבעיה גדולה) וכל קרן מייצרת מצב מסוכן.

מרטינז כובש לוויגן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/09
  2. eastlands Member

מחצית באיווד פארק שער נהדר של אדביור , וזהו אין כדורגל ,הקבוצה של אלדייס כמו אלדייס כל חוץ מהאמצע מתכוננים שעה ,מנגבים את הכדור והופפפפ לרחבה ,איש הכדורעף במיטבו ,בסיטי אני משקשק עם דאן האיטי ובגדול מחצית מאכזבת ,אבל חשוב מאוד לשמור על היתרון.

3. איגור .פ. Member

אכזבה מסויימת מהסיטי ,הבעיה של הסיטי היא בהגנה ,אני מקווה שזה נובע רק בגלל שהם לא מחוברים עדיין לשלמות יחד...

הגיע לבלקבורן פנדל אפילו פעמיים ,תוצאת המחצית לא משקפת את מה שהראה על כר הדשא...

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך לינק שעובד חלק?
    כל כמה דקות אני צריך לרענן בשביל לצפות, שצ'רלטון ישרפו!

5. Cup of Tea Liverpool, UK

פביאן דלף הצעיר מתקשה במרכז השדה של וילה מול וויגאן. זה כמובן מעלה את השאלה- האם הוא היה צריך לפתוח במקום סידוול או ריו-קוקר?

6. Dimitar Berbatov Member

מי שהתאכזב משיטי במחצית הזאת כנראה ציפה ליותר מידי..
    זאת קבוצה שונה לגמרי. טורה שיחק עם גאלאס 3 שנים והתיאום בינהם נשאר אותו הדבר (רע) מעונת 06/07 ועד העונה שעברה. כך שצריך לתת להם זמן, לטורה להתרגל לדאן (כל-כך מצחיק לראות אצל שיטי שחקנים כמו אדבאיור, רוביניו, SWP, איירלנד, אפילו טורה ולצידם שחקן כמו דאן), להתחבר. זאת כולה פתיחת עונה, מחזור ראשון. גם אצל קבוצה כמו צ'לסי שכמעט ולא השתנתה ראית חלודה.

אדם ידידי - Channel - 30931 בסופקאסט, אחלה לינק. ראיתי בו גם את צ'לסי-האל, של סאנטנה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/09
  7. THE STRETFORD END Member

בלאדי הל,
    גול המחזור הוא של וויגאן,מדהים,
    אחריו הגול של נובל בווסטהאם
    ואנחנו רק במחצית...

8. ManUtd Fan Member

כל הכבוד לצ'לסי על הניצחון. הראו הרבה מאוד אופי בניצחון הזה, בעיקר דרוגבה שהיה נהדר. בראיון שלאחר המשחק הוא אמר שהכדור היה מכוון להרמה אבל איכשהו זה נכנס פנימה. בכל אופן, המשחק הזה היה אמור להיגמר לפחות ב4 חתיכות לרשת של האל, אבל מייהיל שמר אותם במשחק (לדעתי, היה לו משחק טוב).

לגבי בלקבורן-שיטי,
    בינתיים, בלקבורן רק מעיפה כדורים למעלה, כיאה לקבוצה של אלרדייס וזה עוזר למען האמת. אמנם הכדור לא נכנס לרשת, אך ההזדמנויות מגיעות. חסר להם רק רגל מסיימת, כי הם בקלות יכלו להוביל במשחק הזה.

9. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    ללא ספק, עם כל הכבוד לדרוגבה.. וואו

10. Pipe Member

אחרי שלושה חודשים בהן צפיתי ב90 דקות של כדורגל, המשחק שפתח לי את העונה הוא בוילה פארק ואני חייב להגיד שהמשחק הזה פשוט נהדר. מצבים מרחבה לרחבה, מצבי הבקעה רבים כשלהגנה הפאתטית של וילה יש חלק בכך. קרטיס דייויס (לצד תיקול מושלם שהציל מצב של אחד על אחד בתחילת המשחק) ממוקם רע מאוד, המגן השמאלי של וילה עדיין בחופשת הקיץ וויגאן מנצלת זאת עד תום. שער אדיר של רודייגה אחרי טעות בהגנה והוא גם הספיק להחמיץ מצב של אחד על אחד לקראת סיום המחצית. התוצאה משקרת, הלאטיקס בקלות יכלו להוביל 2-0.

אשלי יאנג מבריק לפרקים. נקווה למחצית שנייה זהה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בלקבורן נראית טוב, למנצ'סטר סיטי יש הרבה מאוד מזל שעדיין 1-0, וכמובן הרבה בזכות גיבן הנפלא.
    בלקבורן הגיעה למספיק מצבים כדי לכבוש יותר משער אחד, אין להם מזל בחצי הראשון, אולי זה ישתנה בחצי השני, אבל לסיטי יש את הכלים כדי לעקוץ עם השני.

12. REAL MADRID Member

מחזק.

אני רק רוצה להוסיף שרוביניו חלש מאוד. מנסה דריבלים על קו החצי. יש משהו מאוד מבלבל בשחקן הזה, הדריבלים והכישרון שלו יכולים להיראות נהדר אך בפועל הוא פשוט לא שחקן יעיל מספיק.

רק אני מגיב והוא בועט נהדר...

13. Cup of Tea Liverpool, UK

או'ניל אוכל את עצמו על ההחלטה לפתוח עם דלף ופטרוב במרכז המגרש וההגנה החלשה.
    חלק התקפי מצויין זה לא מספיק כשאין מי שיספק את הכדורים וימנע מכל התקפה של היריב להגיע לתוך ה-16.

14. Dimitar Berbatov Member

הראש של אוניל לבטח היה שמול וויגן שללא זאקי, ולנסיה, פלאסיוס, אפילו הסקי - הוא יכול להרשות לעצמו לעלות על שחקן כמו דלף (לא ראיתי אותו, אבל לפי מה שהבנתי קשר אחורי הוא לא, גם לא הכי 50/50) ופטרוב. מההתחלה ההרכב הזה נראה לי קצת יומרני

15. איגור .פ. Member

אחח סיטי צריכה להגיד תודה ל2 דברים היום:
    1)שי גיבן אלמלא הוא ,בלקבורן היו מובילים בלפחות 2 שערים.
    2)שאין חלוץ מטרה לבלקבורן.

השער השני כזה מטומטם ,2 שחקנים מאחורי השוער ואיירלנד כובש ,זה שער של זלזול ביריבה.

סיטי יכולה מעודדת מ2 דברים:
    1)לא ספגה שער היום
    2)התקפה טובה

הדבר שחסר לסיטי הוא הגנה ,אני לא ממש מתלהב מההגנה של הסיטי ,קבוצה אחרת היית נותנת לסיטי כמה חתיכות

נסכם את זה כך רואים שיש חלודה ,מעניין מה יהיה בהמשך