יא. איזה אווירה כיפית באנפילד. אני מאוד החזקתי מססניון בתקופת פריס, די נעלם לי מהרדאר בסנדרלנד, אבל עדיין שחקן טוב מאוד ממה שאני זוכר אותו. רק שיהיה משחק טוב.
החלטה טובה של דאוד כי נראה שהיה שחקן שרץ לכיוון השער של סנדרלנד אז ריצ?ארדסון לא היה אחרון למרות שלא ראיתי הילוך חוזר לקטע הזה. בעיטה מזעזעת של סוארז...
וישנו חשש שהוא שבר את עצם המטאטרסל בכף רגלו. מדהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx איזה שמאלית יש לצ'רלי אדם...
הייתי אומר את זה על קטרמול שפה ושם הוא גם היחיד שיוצא קצת עם הכדור קדימה,אין סגנון משחק לסנדרלנד, הם ממש חושך....
ההתקדמות של לוקאס פשוט מדהימה, אני זוכר פה איך היו יורדים עליו בדיונים שבוע אחרי שבוע. ג'יימי קראגר נשאר בנס על המגרש אחרי כניסה מסוכנת מאד בג'יאן. פיל דאוד הוציא לו רק צהוב.
סנדרלנד יוצאת בזול! ריצ'ארדסון היה צריך לקבל אדום בפנדל. הגול של קארול היה חוקי. פיל דוואד אתה ביזיון!
צ'רלי אדם וסטיוארט דאונינג מתחילים לפרוע שטרות. לפרמייר ליג, שניהם שחקנים מאוד יעילים, גם אם לא זוהרים. את התפוקה שלהם הם יתנו בליברפול. כמה צפוי שגארי קייהיל יכבוש.
גם פלנגאן תיקל את סב לארסון בפראות, מה שאפילו לא זיכה אותו בצהוב מפיל דאוד. סנדרלנד בסה"כ יוצאת בזול מהמחצית הזו. היא מבחינתה יכולה לקוות שהמחצית השנייה תיראה כמו החלק השני של המחצית הראשונה, בו ההתלהבות של ליברפול נרגעה והחתולים השחורים אפילו הביאו גיחות קדימה פה ושם. הם צריכים למשוך עד הדקה ה65-70 בתוצאה הזו ואז לעשות חילופים התקפיים. יש להם אופציות לא רעות בכלל על הספסל, גארדנר, דייויד וון וקונור וויקהאם בהחלט יכולים לעשות את השינוי הדרוש. מה שמאוד מפריע לי אצל סטיב ברוס זה ההצבה של אל-מוחמאדי כקיצוני ימני. הוא אולי מגן תוקף נחמד, אבל הוא בשום פנים ואופן לא קיצוני ברמה מתאימה לפרמיירליג.