המחזור הראשון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/8/12.

1. JohnTerry26 Member

תראה עריכה.

ואגב, "פעם" הכדורגל כולו היה שונה, לדעתי המהירויות האלו ששחקנים מגיעים אליהן ברחבת היריב הרבה יותר שכיחות היום. כדורגל טכני יותר, שחקנים טכניים יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/12
  2. skyday20 Member

האזאר היום, כל המהלכים שלו.

אני לא מסכים, שהוא חיפש את הפנדל, הייתה אפילו דחיפה עליו רגע לפני זה והוא המשיך, כל הזמן התסכל על רק על הכדור, שמו לו רגל בדרך.
    הוא כבר התקדם אל הכדור, והמגן העיף אותו לדשא.
    Stonewall penalty.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/12
  3. nadav dashti Member

לגבי סיטי, זה משחק שני שהם סופגים 2 שערים אחרי מגן הקהילה נגד צ'לסי. לא יודע אם זה מרמז משהוא, אבל אני מאמין שכן יביאו בלם, אם לא אגר אז "התפשרו" על מישהוא אחר. חוץ מזה לא היו יותר מדי בשורות מבחינתם, אבל עם אגוארו יעדר תקופה ארוכה זה יהיה מכה מאוד מאוד קשה עם כל הכבוד לדזקו ובאלוטלי, הם לא מביאים את מה שהוא נותן.
    היה נהדר לראות סהותמפטון, שלחה הרבה שחקנים קדימה, רק חבל שהם עשו זאת מהרגע שהם ספגו את הגול. יש הרבה כשרון ולמרות שהימרתי עליהם שירדו ליגה, עם כדורגל כזה, בפריימרליג, זה יכול להספיק להשאר(ראו ערך נוריץ).

עד עכשיו המחזור לא מאכזב. טוב נו חוץ מהשופטים.

4. oranfu Member

עם כל הכבוד גם אתה לא אובייקטיבי בכל הקשור לליברפול. זה ברור לחלוטין שאתה שונא את הקבוצה.

5. WellNeverDie Member

הדיווחים אומרים שאגאורו קרע את הרצועה הצלובת, משמע סביבות חצי שנה העדרות מהמגרשים!

6. Sir Alex Las' Killa

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא רוצה להישמע קר ואכזרי אבל זה מעולה לאנשים כמוני ששמו את דז'קו בפנטזי ליג.

8. פול סקולס Member

אני מתנגד בחריפות ל"חגיגה" של פציעות של שחקנים יריבים. יש גבול לכל דבר.
    ספציפית אליו, אפילו שהוא חתום על אחד השערים המכאיבים שחוויתי, אני אפילו לא שונא אותו מעבר לשחקן סיטי הממוצע.

שיחלים מהר.

9. Strawberry Fields Member

אני בדיוק לפני המחזור עשיתי הרבה שינויים בהעברות ואחד מהם היה ריקי לאמברט OUT אגווארו IN http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

חבל מאוד מה שקרה לסאות'המפטון אחרי ה 1-2 אבל אני חושב שהם יכולים לשאוב הרבה דברים
    חיובים מהמשחק. אם ישחקו ככה יש להם סיכוי טוב להישאר העונה, על אף לוח המשחקים הרצחני.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי טבז הוא כמו רכש חדש וסופר איכותי שסיטי עשו הקיץ. אומנם תמיד יש את הסיכוי שהוא יתהפך, אבל נכון לכרגע הוא מפוקס, הוא חד, וכשהוא בכושר כזה הוא מפלצת כדורגל.
    מבחינה ערכית ההחזרה שלו מסמלת עבורי את כל מה שרקוב בכדורגל המודרני, אבל אין ספק שמבחינה מקצועית טבז טוב הוא שדרוג רציני לסיטי, בטח ובטח אם הפציעה של אגוארו תשבית אותו לתקופה ארוכה.
    יותר מזה, ההרגשה שלי היא שההחתמה של ואן פרסי היא התשובה שלנו לטבז שלא היה חלק מהקבוצה של סיטי בשנה שעברה לאורך רוב העונה. להם יש את אגוארו וטבז, לנו את רוני וואן פרסי.

11. skyday20 Member

פנדל אחד לא זכה להתייחסות כאן, של רדינג בדקה ה90. האם הוא היה מוצדק...? :aaa12:

12. Sir Alex Las' Killa

ואני בעד כל עוד מדובר בפציעות שקשורות לכדורגל. אגוארו הוא החלוץ הכי טוב של סיטי ופציעה שלו משמע פגיעה רצינית בכוח ההתקפה שלהם, לא משהו שאני מתכוון להזיל עליו דמעה בדיוק.

שיקח את הזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

13. JohnTerry26 Member

שמחתם מוקדם מדי כנראה, בטלגרף כותבים שזו כנראה פציעה של 3-4 שבועות ולא קרע ברצועה. גם אגוארו צייץ שזו לא פציעה קשה במיוחד.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/12
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שראיתי - הפוך לגמרי. לא יודע אם זה יותר שפעם השחקנים הבכירים היו יותר טכניים או שהכדורגל עצמו היה יותר מבוסס טכניקה, אבל ממה שראיתי הטענה שהיום הכדורגל/שחקנים טכניים יותר זה לא הכי נכון.

סתם לדוגמא: בכל פעם שראיתי כדורגל משנות השמונים ואחורה (עד לשנות השישים), שמתי לב שבאופן מובהק השחקנים משתמשים בשפיץ של הנעל והחלק החיצוני של הרגל על מנת למסור. נדמה שאז זה היה על גבול הסטנדרטי לצד פאס רגיל, בעוד שהיום זה נדיר מאוד.

עוד פעם - חשוב לי להבהיר שזה נטו ממה שראיתי (לא כל-כך הרבה) ושאין פה יומרה שמה שאני אומר עכשיו זה 100% נכון.

15. skyday20 Member

מרטין קיאון ב 5live radio, אמר שפיל דאוד לא בכושר מספיק טוב להיות שופט ברמה של פריימיר ליג והוא רואה את האירועים רחוק מדי מהכדור.