המחזור הראשון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/8/21.

1. Scouser Member

מדהים שהוא לא הוציא את מילנר ועוד הוציא את ג'וטה דקה 60 כאילו הוא הסריח את הדשא.

2. Ori8 Member

Mane is in the house.

3. קשר שמאלי Member

האליפות חזרה הביתה אל אנפילד

4. k_700 Member

אהה לא יכול להיות גרוע יותר… אמממ רגע.

5. Bruno Fernandes Member

כל הסגל כבר זקנים בני 29...
    ביזיון.
    ואן דייק "גמור".

6. k_700 Member

נצחון במשחק ראשון בעונה והם עברו מבחינתך את מבחן הסגל הזקן והקצר?

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון יפה.
    צריך לבדוק את סלאח על סמים, רק שלא יפסלו את הניצחון הזה.
    מסר פעמיים במצב של בעיטה עם שמאל.

עולם עם ואן דייק - יש מנהל משחק, כל מצב נייח נגדך אתה לוקח ראשון. כל מצב נייח שלך אתה לוקח ראשון.

Scouser Tommy ו-owen11111 אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

אם לא יהיו פציעות (חחחח) - אנחנו נדבר חזק.

אבל לא נפלתי מההופעה שלנו.
    הקישור הזה מביך, אוקס ומילנר זה לא שחקנים לגיטימיים והם ישחקו הרבה העונה.
    גם לא קיבלתי את הרושם שההגנה חזקה מאוד.

הלוואי יפתיעו אותנו עם רכש, אנחנו צריכים את זה.

9. owen11111 Member

מנסה להבין איך הסגל שלנו יותר קצר בהשוואה לסגל של 2018-19 או לזה של 2019-20.
    איבדנו את ווינאלדום, הבאנו את טיאגו.
    בנוסף הצטרפו ז׳וטה, קונאטה, צימיקאס ושחקנים כמו קרטיס ג׳ונס, הארווי אליוט ונקו וויליאמס כבר צברו פזם מסויים בליגה.

אה כן, וסגל זקן. שחקן אחד מעל גיל 32. זקן.

avdz7 ו-Walkon אוהבים את זה.
  10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך עוד לחכות כדי להבין איך ואן דייק חזר פיזית כי הוא לא נבחן הרבה היום אבל זה לגמרי אופרה אחרת לגמרי ממה שהורגלנו לראות ב2021. אין מה להתעכב על זה זה ברור מאליו.

לא, לא יכול להיות גרוע יותר.
    אתה חושב שמילנר פותח זה כאילו גרוע יותר מעונה שעברה? עם כל מה שאמרתי עליו אני לוקח 3 מילנרים בתור הקישור שלי לפני שאני עולה למשחק עם ריס וויליאמס ופיליפס בלמים.

אגב מילה על סלאח. מטורף הדרייב של השחקן הזה. בועט לא טוב ב3-0 כשכבר יש לו שער והתגובה היא רצח בעיניים. אם כבר מדברים על סגל זקן, אני די משוכנע שסלאח לא הולך להאט עד גיל 32-33 לפחות. אתלט מדהים ודרייב מטורף.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/21
    owen11111 אוהב/ת את זה.
  11. South Boy Member

ליטרלי בשניה שפאביניו נכנס זה היה משחק במעמד צד אחד.
    מעכשיו גם כשקלופ ישחק בפיפא אסור לפאביניו לצאת מההרכב שלו, הסגל הזה גם ככה קצר וכל עוד אין על שחקני ההרכב עומס או שהם לא פצועים הם צריכים לשחק בלי התחכמויות.
    יש לי תחושה שהנישה של סופר סאב רק תעשה טוב לפירמינו, הוא לא ברמה של הרכב אבל יכול לשנות משחקים בחצי שעה. מאמין שזה גם הכיוון שקלופ הולך אליו, הלוואי ונרוויח אותו חזרה.

12. k_700 Member

גם מחזור ראשון בעונה שעברה היה לך סגל כמעט שלם וכשיר לגמרי.
    חכה. שוואיה שוואיה.
    אני לא מחזיק מווינאלדום בכלל אבל פיזית הוא עולם אחר ממילנר. אם יש לך עכשיו את מילנר חודשיים בהרכב כי טיאגו, אוקס וקייטה פצועים(לא הזוי), אתה תדמם. שנה שעברה את ההולנדי היה לך לכל הזמן.
    אגב צימיקס נראה לי לגמרי לא קשור היום, פלאשבקים למורנו. ניתן לו הנחה כמובן על פעימות ראשונות בקבוצה במשחקים רשמיים בליגה אבל כשהוא ככה אני לא אתפלא לראות את מילנר נזרק לשם כשאנדי פצוע לתקופה, וזה עוד פלסטר על קטיעה.

סגל זקן אגב זה בסייקל שלו, הסגל לא צריך להיות בממוצע גילאים של 35 כדי שיחשב זקן.
    רוב הסגל הזה רץ כמה שנים ביחד, חווה פציעות קשות ונגע בשיא. מאוד קשה לשחזר את הפיקים האלה בלי לחדש ועשיתם מעט מאוד כדי לחדש. אבל מה אני מבין אולי פרמינו בעצם המציא את עצמו מחדש ומאנה חזר לעצמו כי ואן דייק מנהל את המשחק מאחורה והכל נראה דביק ונעים אחרי מחזור אחד מתוך 38.

13. Ori8 Member

חוץ מזה שאתה כאילו ׳מכור׳ כאוהד, יש לך איזה שהו סיפוק מהאהדה למועדון הזה? אני כאילו לא מבין למה אתה עושה את זה לעצמך. אתה רק סובל. אני תופס מעצמי בנאדם מאוד שלילי ודיכאוני באופן כללי בחיים אז כמובן שגם בכדורגל, ועדיין אתה מבחינתי בספרה אחרת.

כאילו מה, אם אנחנו לא דורסים ולוקחים אליפויות וגביעים זה נטו חרא אחד גדול? נראה לי קשה נורא. באמת.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אמרתי מה ענית?
    אמרתי שלא יכול להיות מצב שמילנר ישחק הרבה? תקרא שוב. אמרתי שזה ושלל אסונות אחרים שעשויים לקרות זה עדיין לא בלבל של מה שחווינו עונה שעברה. אני מדבר על מה שיכול לקרות בגבולות ההגיון, אתה בעצם אומר לי לצפות לטירוף יותר גדול מהעונה הקודמת. כלומר אתה אומר לי פה שבמהלך העונה הזאת שוב פעם לא יהיו לי בלמים בכירים כשירים (כל ה4) או חצי סגל בחוץ בו זמנית. אגב לא היינו בסגל מלא היום, תוריד את ה"גם". 4 שחקני הרכב לא פתחו את המשחק הזה, אחד מהם רק עלה מהספסל.

צימיקאס שחקן טוב והיה בסדר גמור בעיניי. לא קשור? טוב. הוא לא ברמה של רוברטסון הגנתית, להשוות אותו ליצור כמו מורנו שאיך שעלה למגרש כדורגל החמצן הפסיק לזרום לו למוח זה מצחיק.

אבל בסדר, כולנו הבנו כבר מה קורה. אתה כהרגלך קודם מסיק את המסקנה אחר כך עובד אחורה כדי להגיע אליה. האג'נדה לעונה הנוכחית זה להיות יותר אורן מאורן ולנבא לליברפול שחורות כי לסטר הביאה את חביב ההיפסטרים התורן מטולוז או וואטאבר דה פאק והוא הדבר הבא. אמרתי לך מה אני חושב כבר. שרשור ההימורים. זה לא הוגן לצפות מכולם לשמור את ההודעות שלך בסימניות כמו שאתה עושה.

owen11111 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  15. הקופ בישראל Member

.