זה מאוד פשוט. אצלי לפחות (כי אני יודע שיש אוהדים שלנו שסובלים כשאנחנו מנצחים בגלל שהם אוהדי הצלחות שהתרגלו להצלחות וברגע שהם נעלמו הם הפכו לאנטי כלפי יונייטד יותר מהשונאים שלנו). אני נהנה מהניצחונות, נהנה מהכדורגל כשהוא טוב, אבל עם רגליים על הקרקע גם כשנותנים 5 ללידס (או 6 בעונה שעברה). היינו כבר עם אולה בניצחונות גדולים וגם במשחקים עם כדורגל שוטף. יש מועדונים שיחגגו מקום 2 או סגל שעל הנייר יכול לקחת אליפות. אנחנו שונים. אצלנו הרף הוא או אליפות או לכל הפחות מאבק אמיתי על אליפות עד הסוף. כשזה יקרה אז נדבר על אולה אחרת. עד עכשיו במשחקים שנתנו לנו שטחים הצגנו כדורגל טוב, וכשלא נתנו שטחים התקשנו איבדנו נקודות או גירדנו אותם בזכות ברונו. נחכה לסוף השנה, אולה ימדד לאורך זמן, כרגע נהנים ממה שיש אבל לחלוטין סקפטיים.
חחחחחח שחרר אתה את המקלדת יא יצור. א' מי אמר שסוארז לא היה שחקן מגעיל? לחלוטין שחקן מגעיל. מה הקשר לפרננדס רק או שאתה פשוט מסיט את הדיון כי זה נוח לך? ב' ההערה על אוהדי יונייטד הייתה *בכלליות*, הבנתי שבשבילך עברית שפה קשה, אבל ליטרלי כתבתי "סתם הערה", לא קשור אליך בשום צורה. העיקר לרדת לפסים אישיים, איזה הייטר וואו. Haters gonna hate hate hate hate hateee
מחצית ראשונה בינונית ושנייה מצוינת שלנו לדעתי, וכל זה בלי קישור בכלל. צימיקאס התקפית היה טוב מאוד, הגנתית שייקי, ובכלל הוא, קייטה ומאטיפ נראו גמורים לגמרי כבר בדקה 70 ככה. טרנט, סלאח, מאנה, ג׳וטה, בובי ופאביניו - הופעות מאוד מעודדות. אבל החזרה של ואן דייק... זה משהו אחר. בחיי שעם רגל אחת היה עדיף אותו על פני מה שהלך לנו שם בעונה האחרונה. כיף לחזור עם אוהדים, שבוע הבא אנפילד משחק מוקדם.
לא יודע מה סיפוק קשור לזה. מבחינתי כדורגל זאת מחלה. לא סבלתי היום וגם לא הייתי לחוץ. פשוט אין לי ציפיות מיוחדות מהעונה. אני לא מנבא שחורות, אני מעריך שנסיים 3-4. זה כל כך "שחורות" שאני חושב שיש לנו סימני שאלה גדולים העונה וצריך שפחות או יותר כולם יהיו חיוביים? אם הכל יהיה אש - ניאבק על אליפות. אם לא - נסיים מקום 3-4. כקבוצה אני חושב שאנחנו יותר טובים מכל הליגה אולי למעט סיטי (אולי). פשוט יש לנו בעיה קשה ברגע שיש פציעות כי המחליפים שלנו עלובים ברובם. לנבא שחורות זה שלא נסיים אפילו טופ4. אגב, עיקר הדיכאון שלי לגבי המועדון זה לא לעונה הקרובה אלא לעתיד. לדעתי ההתנהלות שלנו לא תאפשר להתמודד על תארים בעתיד וזה מה שמפריע לי. לגבי העונה הקרובה המצב סביר.
ראיתי רק את 20 הדקות האחרונות של ארסנל. כל כך חסרה. כל כך לא מוכנה לעונה. בתור נער ארסנל היתה מפסידה והייתי מתרץ לחברים בכיתה שזה רק בגלל שלי דיקסון או טוני אדמס לא שיחקו. ממש האמנתי בזה שאת ארסנל בהרכב מלא אי אפשר לנצח. היום גם כשארסנל עולה בהרכב כך כך חסר זה לא תירוץ כי אתה יודע שזה מה שהקבוצה הזו שווה בכל הרכב. קצת הזוי לי שבפורום כדורגל אנשים מסוגלים לראות שחקן מחזיק שוער בתוך תיבת ה 5 ויכולים להפליץ מהמקלדת שזה בעיניהם שער חוקי. כמה עצוב שאם לא זה המשחק היה נגמר 1-0 וזה כל כך ברור שזה לא באמת השפיע על משהו. Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי פעם ראשונה שיצא לי לצפות בצימיקאס וזו אחלה רכישה למגן שמיועד לבקאפ. גם אלכסנדר ארנולד נראה טוב היום.
אמרה הזויה לגמרי. לכל אוהד יש זכות לבקר את הקבוצה שלו,כאן לפחות בפורום יש פה אוהדים שפוים.. אתה בכלל לא מבין איזה טמבלים יש לך ברד קפה,ובשאר האינטרנט בלעז. אני מעריך שאתה בן 30-35 גג,מקסימום התחלת לאהוד את יונייטד בשיא הפריחה של שנות ה90 ,זה לא שאתה התחלת לאהוד תקבוצה כמו מלא ווטרנים (שאני מכיר באופן אישי שעוד הייתי באנגליה) ,שהם סבלו בסבנטיז ובאייטיז... ותאמין לי שיש גם כאלו שלא קונים את הבלוף הזה שקורה במועדון. אנשים פה בפורום סובלים כבר כמעט עשור,אז אפשר להבין את התסכול . זה לא שנה או שנתיים גם הרוב אני בטוח לא יכעסו ולא יעברו לאהוד את פסז' גם אם נגרד טופ 4 ולא ניקח אף תואר. תיודע לא כולם כמו העיתונאי הטמבל הזה (דסקל או איך שלא קוראים לזין ההוא)
במקרה שאתה איטי; הטיעון שלך נגד ברונו נובע ממוסריות בשקל. אתה טוען שלכאורה הסיבה שאוהדי ליברפול בכל חור משמיצים אותו היא בגלל שהוא ''צולל'' (כאמור לא יותר משחקן זר ממוצע), אבל את סוארז שהיה אחד השחקנים הצוללנים והמלוכלכים שהיו, פה אחד, מיותר לציין - אהבתם כמו אלוהים. זה לא נקרא להסיט, זה נקרא להפריך טיעון עקב חוסר עקביות. מצטער בשבילך שברונו שחקן יונייטד. אתה רוצה שאתחנף לאוהדי ליברפול בשביל לייקים כמו הטרול של הפורום? תפסיקו לבכות כמו ילדה קטנה. את הפרווילגיה שלך כאוהד ליברפול ניצלת מספיק - להשמיץ שחקני ואוהדי קבוצה יריבה, ואז להתקרבן כשעונים לך.
חחחח שמע אתה לא בכיוון, אין פה שום דיון על מוסריות, דיברת על אהבה. מילים שלך. הסברתי למה אני לא *אוהב* אותו והסיבות הן שהצלילות שלו וההתנהגות שלו מלוכלכות בעיניי ומעצבנות אותי, מה לא ברור? והאמת שגם הפרצוף שלו מעצבן אותי אם כבר אנחנו מדברים. נהנה לאללה לראות אותו בוכה. סוארז לא קשור לדיון. ואם אתה ממש מתעקש להוציא את עצמך אידיוט, תחפש מה כתבתי פה בזמנו גם על הצלילות שלו והנשיכות שלו. מומלץ.
תעלה כיתה ותפסיק לגרור מקשים. נסה להשלים תגובה בלי לקלל אותי, אחרי זה תצטט כראוי - רשמתי לאהוב את השחקן, לא את האדם. זכותך לא לאהוב את ברונו כשחקן בלי קשר לכמה הוא טוב. אבל אני לא קונה ולו לשנייה את הנימוקים המוסרים האלו, כאילו לכם אין צוללנים בקבוצה (טרנט זה דני אלבס 2). כמוכן, ברגע שאתה מעביר ביקורת על האתיות שלו אתה אוטומטית הופך את זה לדיון על מוסריות (כי הכל יחסי). אני רק ציינתי את מקור הBias שלך. הרי במקרה של סוארז, שחקן מדהים, אבל אחד מפחי הזבל האנושיים הגדולים שראיתי, אתה עושה את ההפרדה ומגנה מעשים. מנגד, כשזה מגיע לברונו (צוללן מצוי, בדומה לסלאח ומאנה) - אתה שונא אותו ואת הפרצוף המכוער שלו. אני נשאר עיקבי - הצלילות של ברונו לא במקום, אבל הוא שחקן ענק שפשוט כיף לראות.
נראה לי אתה מתבלבל. אין לי בעיה עם ביקורת. גם אני מבקר לא מעט. יש לי בעיה עם אוהדי הצלחות שלקחו להם את התארים שהיו רגילים אליהם, והפכו לאנטי למועדון. שכל מחזור הם מדברים על שהכל מכור לטובת יונייטד גם במשחקים של 5 -1 כשאפילו אוהדי היריבות שלנו לא מדברים על טעות או ספק טעות בגלל שכולם יודעים שזה לא רלוונטי במשחק כל כך חד צדדי. שמחפשים לבקר כל דבר אפילו הצגה של שחקן רכש לפני המשחק אחרי שנה שבקושי היה קהל באולד טראפורד. שאפילו רוצים שנפסיד ונכשל כדי לפגוע בהנהלה של המועדון. לבקר מקצועית תמיד אפשר, להתנהג כמו חתול שלקחו לו תשמנת ומאז הוא רוצה להרוס את הבית זה להיות כפוי טובה ולא להיות אוהדי אמיתי מבחינתי.
כמעט ואין כאן אוהדי מנ יונייטד. האנשים שפה שונאים את המועדון הזה כמעט יותר מאיתנו. אין עם מי לריב גם אם רוצים. יכול להיות שאלה אוהדים אבל הם כל כך מדוכאים מהמצב שזמנית הם לא אוהדים, הם יעדיפו לראות הפסדים. בכלל ה Main theme של הפורום הוא לא ליברפול-מנ יונייטד או מאבקי אליפות או משהו כזה אלא @k_700 נותן תחזיות ונכנס אישית באנשים ומקבל על זה תגובות וכך חוזר על עצמו. על זה מתבסס הפורום. זה הפורום שלו, הוא המנהל והכותב הראשי.
אחי עזוב, שחררתי את המקלדת. הרי ברור שאתה תקוע בפוזיציה מסוימת ולא קורא בכלל מה אני כותב, אז תמשיך לדון עם עצמך, שיהיה לבריאות.
טוכל מדבר עליו בהערכה רבה. יש הרבה מאוד דיבורים על קונדה וזה בהכרח יבוא על חשבונו, אז השבועות הקרובים יהיו מעניינים ולו רק כדי להבין מה הצעד הבא מבחינתו והאם טוכל באמת מאמין בו. אני עדיין בדעה שקונדה יכול להיות חיזוק רציני ומתבקש, אבל נראה לי שהעדיפות היותר גבוהה היא חיזוק הקישור המרכזי. ואם אפשר לחזק רק עמדה אחת מבין השתיים, אני מקווה שנתמקד בקשר מרכזי כי מצב ההאמסטרינג של קאנטה מדאיג מאוד.