המחזור הראשון בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/8/21.

1. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

קונדה לטעמי יכול להתאים בול למערך של טוכל בתור "הבלם ההתקפי" בשלישייה. פחות או יותר באותו התפקוד של אזפי בגמר הצ'מפיונס. מחד המערך יכול לנצל את היתרונות של קונדה כבלם מודרני (מהירות, טכניקה, שליטה בכדור ויכולת מסירה), ומאידך לכפר על החסרונות שלו (לא הכי פייטר, לא תמיד מרוכז, צריך לצבור עוד ניסיון).

golding אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

לגבי יונייטד: אני תמיד שואף להיות אובייקטיבי ואני אמיתי. אני ממשיך לטעון שהכל מזויף ביונייטד. לא מזויפת היכולת לשחק כדורגל. יש פה חלק התקפי מצוין. יש יכולת לשחק כדורגל ביום נתון, הבעיה זה לשחק סיסטמתי, להיות יציבים ובסוף להתחרות על תארים. יונייטד נואשת לעבודת אימון רצינית. היום במועדון מסתמכים על יכולת אישית. זה בלתי נסבל למועדון טופ.
    לא רואה בעיה בציפיה לשיטתיות ביונייטד.
    אולה קיבל את התפקיד בחסד. זה בהחלט מעליב שהוא עדיין ממשיך להחזיק בו. זה עילבון לענף.
    על הקבוצה להוכיח שהם מעבר לאוסף שחקנים שיודעים לשחק כדורגל.
    אני רואה המון תעמולה ויש לי אלרגיה אליה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יכול לשחק ברביעיית הגנה?

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה אוהד ליברפול. ליברפול היא מועדון כדורגל. לפעמים הקבוצה מצליחה ולפעמים לא, לפעמים משחקים טוב ולפעמים לא, לפעמים פוגעים ברכש ולפעמים לא, לפעמים ההנהלה עושה דברים טובים ולפעמים לא. כמו כל מועדון.

מנצ׳סטר יונייטד היא לא מועדון כדורגל. היא קרקס, היא גוף בזוי ונלעג שמתמקד בכל מה שלא חשוב, שמעדיף לייקים על הצלחה במגרש, ששום דשא לא יכול לצמוח בו וכל אדם שנקלע אליו בתמימותו משלם על כך בפגיעה אנושה בקריירה ובמוניטין. המקביל היחיד שאני זוכר למצב הזה זה ריאל מדריד בימי הגלאקטיקוס, אבל זה נמשך אז כולה שנתיים. כאן זה כבר כמעט עשור. אי אפשר להתנהג כאילו אתה אוהד של קבוצה רגילה. כל מי שאוהב כדורגל חייב לרצות שהמועדון הזה יתרסק ויושפל ואז שוב יתרסק ולקינוח קצת יושפל עוד פעם.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, אבל בפורום הזה כבר איבדתי את היכולת לזהות האם השאלה הזו צינית או לא :)

בהנחה שלא, סביליה תמיד משחקת עם רביעיית הגנה ואני לא חושב שראיתי את קונדה משחק מתישהו כחלק משלישייה, מה שכתבתי על ההתאמה שלו למערך של טוכל זה עדיין בגדר תיאוריה. אני פשוט חושב שהמערך הנ"ל יכול לתת ביטוי רחב לחוזקות שלו כבלם, ובאותה עת יעזור להסתיר קצת את החולשות שלו כרגע (שלחלוטין ברות שינוי אגב, בטח ככל שצוברים ניסיון ברמות הגבוהות). באופן כללי הוא בלם מעולה כנראה בכל מערך.

ChelseaPensioner ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. oranfu Member

אתם מקושרים בכלל לקשרים מרכזיים? לא זכור לי שראיתי משהו כזה בזמן האחרון, בטח לא ממקורות רציניים.

7. golding מנהלים

המקורות האמינים ביותר (הכל יחסי, כן?) כמו מאט לואו, ניזאר קינסלה ואד ארונס/דום פיפילד קישרו אותנו לרייס וטשואמני. לא יודע עד כמה זה רציני ואם משהו בכלל ייצא לפועל, אבל להערכתי יש רצון לרכוש קשר. אי אפשר לצאת לעונה עם שלושה קשרים מרכזיים בלבד, כשאחד מהם סובל מפציעות כרוניות בשני ההאמסטרינגס שלו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

2 שחקנים אתמול ערכו בכורה בפרמייר ליג המסגל הזוכה של אנגליה במונדיאל עד גיל 17 ב - 2017: ג'יידון סאנצ'ו ומרק גהי. בכך מספר שחקני הסגל ששיחקו או משחקים בפרמייר ליג עולה ל - 9, קדמו להם פיל פודן, אנחל גומז, קאלום הודסון-אודוי, אמיל סמית רואו, מורגן גיבס וייט,ריאן בריוסטר וקונור גלאגר.

היום עורך את הבכורה בפרמייר ליג השוער פרדי וודמן זוכה ביורו עד גיל 17 ב - 2014. אחרי 6 השאלות בניוקאסל נותנים לו צ'אנס.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל עולה למחזור הפתיחה מול ווסטהאם וכדאי לשים לב לפרדי וודמן. השוער האנגלי הצעיר, במעקב ע״י ארסנל מאז 2019, אשתקד עשה עונה פנטסית בצ׳מפיונשיפ עם 20 משחקים ללא ספיגה בהשאלה לסוונזי, היום יפתח בשער הקבוצה. השם שלו עלה אצלנו אחרי הפיאסקו ההזוי של שפילד ורמסדייל, ארסנל ניסתה גם לדחוף אותו לעסקת ווילוק וזה כאמור לא צלח.

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, צריך לציין שדובראבקה פצוע ודארלו היה חיובי לקוביד. וודמן אמור היה עד לפני שבועיים לצאת להשאלה בבורנמות׳, אז הבינו שדארלו גם יחמיץ את המשחק הראשון כנראה וארסנל בכלל הייתה בעניין של ראמסדייל. יהיה מעניין

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאני אבין נכון, יונייטד זה לא מועדון כדורגל, אבל ליברפול, שההנהלה שם הצליחה לקחת את הסגל הכי טוב שהיה להם ב-30 השנה האחרונות, בשילוב עם המאמן הכי טוב שהיה להם ב-30 השנה האחרונות, ולשים להם מקלות בגלגלים אחרי שנתיים של זכייה בליגת האלופות וזכייה באליפות, למצב שהיא בקושי מגרדת טופ 4 במחזור האחרון, הם מועדון כדורגל, לפי ההגדרה שלך.
    ענק. תודה שאתה מוכיח שכל מה שאני וגיל כתבנו בהודעות האחרונות שלנו היא נכונה.

12. קשר שמאלי Member

נו אז בגלל מכת פציעות חסרת תקדים הם סיימו במקום 4 . אתם עם מכת פציעוצ כמו של ליברפול הייתם מסיימים במקום שיותר קרוב לתחתית מאשר לצמרת.

13. oranfu Member

מקסימן הוציא את רייס לפנסיה.
    השמדה המונית זה מה שהוא עשה לו פה.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן מאוד מוכשר. לא שאני בדרך כלל אוהב את ההתמזמזויות האלה עם הכדור אבל פה היה לזה תוצר סופי ורייס יצא פיתה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

אני גם לא אוהב שחקן שמגזים ככה עם הכדור, אבל זה ניוקאסל...
    אם הוא לא מבטל לבד את ההגנה שמולו אז אין להם כלום.

שחקן סופר מוכשר.

Walkon אוהב/ת את זה.