כמה תלונות על קבוצה שמנצחת פה בקלילות את לידס. האשטאג, גלייזרים, ג'יימס, מורה לספורט, למה עושים הצגה על הדשא של החתמה של כוכב כמו ואראן... המצב שלכם כל כך טוב ומרוב תלונות אתם מסרבים לראות את זה.
עד כה הם מסוכנים רק בגללו . מתי שהוא אחד הבידודים שלו אחד על אחד מול המגן יכול להתברר במצב לשער. לינדלוף ידאג לפספס כדור רוחב\גובה
ומה שווה כל הטוב הזה? מקום שני במקרה הטוב. מזה מקום שני ומה זה מקום 4? אותו חרא. רק האוהדים הבריטים ההזויים שלהם יכולים להיות מרוצים ממקום 2
מה נהיה משואו מאז המשחק הראשון ביורו… שאלוהים יעזור לי, נראה כמו המגן ההתקפי הכי בזון בעולם. פוגבה ומרכז הקישור שלנו מקבלים את המאץ אפ הכי קל בליגה היום. מרכז מגרש של אפס קשרים פיזיים מקבוצה שגם ככה מוותרת על מרכז השדה שלה. מחצית שהייתה צריכה להגמר ב3-0.
גיימס שחקן פשוט ח-ל-ש. לא טכני, לוקה בהבנת המשחק, שחקן חביב שפשוט מתבסס נטו על המהירות שלו. בכלל לא לרמה שאנחנו שואפים להיות בה. הבנתי שיש כמה מועדונים שהראו עניין, כך שאני לא מבין למה הוא עדיין פה. אם זה בגלל שסולשיאר רוצה עומק אז אני בכיף שולח את אלנגה לסגל במקומו (שגם ממנו אני לא ממש מחזיק אגב).
מה לעשות שסיטי גם שמה סכומים אדירים ויש לה סגל חזק ומאמן מצוין ומדובר בליגה תחרותית? התלונות שלהם מגוחכות, הם מחפשים על מה להתלונן מתחת לבלטות (למה נתנו לקבאני חופשה??). יש התקדמות ברורה ביונייטד, מקבוצה עלובה ולא רלוונטית לפני 3 שנים הם היום קבוצה שמאיימת על האליפות באנגליה עם סגל חזק. הם עלולים לקחת אליפות העונה לדעתי ובאופן כללי המצב שם נראה מבטיח לגבי העתיד.
לידס נראית כבויה, היחיד שנראה בעניינים זה ראפיניה. יונייטד עושים עבודה מצוינת בלחנוק אותם במשחק הלחץ. לחשוב שההרכב הזה חסר את וראן, קבאני, ראשפורד, סאנצ'ו... יש על מה לבנות אפילו שסולשאייר על הקווים.
הם 8 שנים בלי אליפות, טבעי שהאוהדים השפויים שלהם, כלומר אלו שלא בסטלה תמידית, יהיו מתוסכלים. אני לא רואה שוםהתקדמות, אין להם לא סגל אליפות ולא מאמן לאליפות. ממשיכים לרמות אותם
לידס בקושי מצליחים לעבור את החצי כשיונייטד עם חצי הרכב, אבל עשו הצגה של ואראן על הדשא איזה התנהלות עלובה האשטאג. חד משמעית סגל לאליפות. לא יודע מי תהיה האלופה, אבל זה יהיה צמוד בין יונייטד לסיטי.
אין להם סגל לאליפות? נו באמת. למעט סיטי שברור שהיא רמה אחת מעל כולן מבחינת הסגל, ליונייטד יש את כל הכלים. ובוודאי שהם לא נופלים מצ'לסי או ליברפול בהיבטי הסגל. מאמן לאליפות אין, אבל הוא גם לא מאמן -כזה- גרוע. יש פה סגל שיכול להתחרות.
הרבה דקות של כדורגל מצוין ובכלל מחצית מהנה. אם פוגבה לא היה משחק עבור רשתות, הוא היה פה עם שער ובישול. במקום לגלגל בפשטות, הוא ניסה תרגיל.
ההתקדמות היא באיכות הסגל. אבל זה צ'יט, תתן את התקציבים האלה לכל ילדון שמשחק מנג'ר והוא מביא לך שחקנים באיכות הזאת. בסוף, כשמדברים על התקדמות מדברים על האם המאמן לוקח את הקבוצה הזאת למצב שהיא WEEK BY WEEK נראית כמו קבוצה שתתחרה על אליפות וכרגע זה סימן קריאה מובהק שלא. ונזכיר לך, סיטי עד אמצע דצמבר בעונה שעברה בכלל לא הייתה מעליו ואת האליפות היא לקחה עם פחות מ90 נקודות. כלומר, הרף היה נמוך בהרבה. אתה לא באמת מאמין שנקח אליפות עם הליצן הזה. אופטימיות לעתיד יש בגלל הסגל. הוא איכותי, עמוק וצעיר.