משחק טוב מאד שלנו אתמול, אבל מן הסתם ג׳נואה, שהיא קבוצה פשוט איומה, אינה מדד. הקאן היה נהדר, הלחץ במרכז המגרש היה מעולה ומשחק האגפים כאילו מימי קונטה. הכל כצפוי, אבל צריך לראות איך זה יראה מול קבוצה פחות גרועה.
גם בלי לוקאקו וחכימי, אינטר קבוצה בשלה ועם שלד יציב, ואנשים משום מה חשבו שזה ישתנה בקיץ, לא מבין על סמך מה. היה נראה בהחלט כמו שיוט קליל. דז'קו והקאן שוחים במים ושניהם יחד עם וידאל סיימו עם שער+בישול. בכלל אם אפשר להסיק(לנחש אחרי מחזור 1) משהו זה שהיכולת של דז'קו עם הגב לשער תאפשר להקאן/בארלה/וידאל לאיים על השער בצורה מאוד משמעותית. היה בולט בשער של וידאל שהוא יצא אחורה ווידאל ובארלה נכנסו לרחבה.
כל מילה בסלע. פאניקה מוגזמת. לוקאקו וחאכימי כבודם במקומם מונח... -אבל בשאר 9 העמדות כמעט על כל בלטה יש לאינטר את השחקן הכי טוב בליגה.
משחק נהדר של אינטר אתמול ולמרות זאת, לוקאקו כבודם ומקומם מונח - הם לא הובאו בשביל לנצח את גנואה, עם כל הכבוד. את גנואה אינטר מפרקת כבר שנים עם נגרים דוגמת גליארדיני. היה סיפתח קל לעונה אבל לא הייתי מסתנוור. עוד יהיו ימים קשים ומשחקים קשים. כיף לראות שהקהל חזר למגרשים, חבל שפה יש בלאגן עם הטיסות אחרת אתמול הייתי בסן סירו ומאמין שלא מעט ישראלים כמוני. אבל בסדר זה מה יש. נחכה עוד קצת. חיכינו שנה וחצי נחכה עוד קצת. גנואה זה באמת לא קנה מידה - כמו שאור אמר יש כמה קבוצות כמוה, אני רוצה לראות את אינטר מול מוקשים וכמובן מול הגדולות. אינזאגי הוא מאמן, להבדיל מקונטה, מאוד התקפי, קונטה הרגיש לי מסרס את הצד ההתקפי לא פעם באינטר, הוא היה בגישה של תוצאות מעל הכל, אבל כפי שנוכחנו לדעת אפשר להביא גם תוצאות וגם כדורגל התקפי. לא אומר שאינזאגי יוביל את אינטר לאליפות, זה כמובן מוקדם מדי אבל אין ספק שתמיד כיף לראות כדורגל התקפי ומהנה, יחד עם התוצאות.
יש מגמה. לא יודע אם בגלל הקורונה, או הקורונה רק העצימה את התהליך הטבעי שהיה מגיע ממילא. -יש 7 גדולות. -אח"כ יש תהום. -ואז יש את "כל השאר". מתוך 13 הקבוצות שמהוות את "כל השאר" - יכול להיות שיהיו 2 קבוצות ממש חביבות, שיהוו את הבטן של הליגה.
את דעתי על הפאניקה המוגזמת סביב המצב המקצועי כבר אמרתי, אז רק אגיד שוידאל אתמול נתן יכולת שהוא לא נתן בכל העונה הקודמת. לא הפסיק לרוץ מרחבה לרחבה, היה מאוד מעורב במשחק וגם הבישול שלו לדז'קו היה סופר אינטליגנטי. ההרכב של אינטר חזק מאוד, אבל חשוב מאוד שגם הספסל יביא אקסטרה. עוד מוקדם, אבל אם וידאל ימשיך ככה זה חיזוק רציני שבא משום מקום. אגב, לדעתי גם המצב הניהולי לא קטסטרופה כמו שחושבים. התקשורת מייצגת תוהו ובוהו ויש מצב שזה נכון, אבל מצד שני מארוטה ואוסיליו האריכו חוזים לעוד כמה שנים, ראיולה דוחף שחקנים שלו לאינטר והשחקנים הבכירים כגון טורו, בארלה וכו' רוצים להאריך חוזים. אני סומך על הידע הפנימי שלהם יותר מעל התקשורת ואם הם לא בורחים מהמועדון, כנראה שיש סיבה.
לגבי ההנהלה רב הנסתר על הגלוי לכאן או לכאן. לגבי הסגל מי שחשב שבגלל שלוקאקו וחאקימי הלכו אז אינטר תהפוך מהאלופה לקבוצה שתגרד מקום 5 כנראה מעריך מעט מדיי את השחקנים ואת אינזאגי שעם סגל משמעותית פחות טוב הביא הישגים יפים. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
שבעת המפגשים האחרונים בין אינטר לג׳נואה (25-0): https://i.postimg.cc/rwvq0NLj/Screen-Shot-2021-08-22-at-14-52-45.Xxx
דנילו מגן ימני, סנדרו בשמאל. ברנרדסקי מצאלה קוודראדו ימני ב4-3-3 רונאלדו וקייזה על הספסל. אלגרי מתחיל סדרות חינוך? עריכה: הפרשנים(רומאנו בעיקר) אומרים שרונאלדו ביקש לשבת על הספסל כי הוא החליט שהוא עוזב. או שהוא מצא מי שישלם עליו(מי?) או שהוא החליט באמת עכשיו(עכשיו? באמת עכשיו?) או שמדובר במשהו אחר. נראה שיהיה מעניין. זה כמובן מחזיר את כל השמועות(שהיו אז) על זה שאלגרי לא רצה אותו בקבוצה מלכתחילה. מבט נוסף על המערך(שאומנם כתוב כ-4-3-3) מגלה שאולי נשחק בכלל 4-4-2 ואולי בגלל זה קייזה על הספסל. כלומר, קוודראדו בימין וברנה בשמאל ולא באמת מצאלה, נצטרך לחכות לפתיחה כדי לגלות.
קייזה על הספסל מה קשור? עדיין לא החלטתי לאן אני עובר ו-מחא אסמם יס עדיין לא העלו את הערוץ. צריך לחזור ל vpnאקספרס וכל השיט הזה.
כמו שכתבתי, לדעתי קייזה על הספסל כי אלגרי בפועל עולה ב4-4-2 ולא ב4-3-3 כמו שכתוב. נגלה תכף. הטוויטר בשגעת עקב הספסול של רונאלדו. נדבד כבר הספיק להגיד שהוא נשאר ולא קיבלנו הצעות. מצד שני נדבד אמר את זה גם על אלגרי בפעם הראשונה, על סארי, על פירלו.. בעצם כשנדבד אומר שמישהו נשאר זה אומר שהוא כנראה עוזב.