המחזור הרביעי בעונת 23/24 של ה-Serie A: חוזרים ישר לדרבי דלא מאדונינה, ליובה נגד לאציו ועוד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏15/9/23.

1. itzik.miro Member

זה יפסיק כשחלק מאוהדי אינטר פה בפורום יתחילו להעריך מה שהוא עושה עם שחקנים כמו דרמיאן, אצ'רבי והאקאן כבר שלוש שנים, את השיפור המתמיד שדימארקו חווה בכל שבוע ועוד הרבה דברים שאינזאגי אחראי עליהם ויודו שהם סתם האשימו אותו בהחמצות של לוקאקקי בעונה שעברה והפכו אותו לאיזה מאמן גרוע כשבפועל הוא כבר כמה שנים מאמן שנמצא בקו עלייה מתמיד וחווה הצלחות נהדרות, גם בלאציו וגם באינטר.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. טל. Member

״פעם, כשהסרייהA שלטה בעולם"

-משחקים במהירות איקס כפול 2

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל אחד והדעה שלו, אותו דבר אני יכול להגיד על המאמן שלכם שעם החרא של ההנהלה שלו עושה את המיטב מבחינת תוצאות. שחררו מהטרנד המאוס הזה כבר.

4. DRORIKO Member

המאמן שלכם עשה גמר אלופות, שלנו עף בבתים כשהוא מפסיד אפילו למכבי חיפה.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  5. itzik.miro Member

ההבדל הוא שיש עובדות (גביעים, גמר אלופות, מאבק אליפות אמיתי בעונה אחת לפחות, כדורגל טוב) שתומכות בתזה שלי (שאינזאגי לא הבעיה של אינטר) ואילו לתזה שלך אין.

מה שכן שנינו נסכים שליובה הייתה חרא הנהלה (לגביי הנוכחית נמתין) וגולת הכותרת של אותה הנהלה היא החתמת אלגרי לארבע שנים והשארתו למרות הבזיונות.

6. GRANDE LAZIO Member

אף אחד לא מתגעגע לאינזאגי בלאציו, אין איזכורים שהוא אפילו קיים בפורומים ובאתרים הלאציאלים.
    עונה שעברה סיימנו לפניו ולפני הסגל שפרשנים רבים וטובים טוענים שהוא הטוב ביותר בליגה. ומציע לא לקחת הגעה לגמר כמשהו שמעיד על איכות, כי קבוצות פחות טובות מאינטר כבר עשו את זה. ואפילו מאמנים בנוניים, דוגמאת די מתאו ופוצ'טינו. לא שאינזאגי מאמן יותר טוב, סתם נקודה.

7. SerieA Il Capitano

האמת שאני לא מבין מה יש לך נגדו. הוא הצליח בלאציו יותר ממה שהצליח כל מאמן מאז סוון גוראן אריקסון.

סארי זרק את הכל כדי לסיים מקום שני, בלי לזכות באף גביע, וגם זה רק כי ליובנטוס הורדו נקודות.

Bianconeri אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

הכל זורם אצל אינטר עכשיו, אנחנו רק במחזור הרביעי אבל זה משחק שגורם לך לחשוב שהסקודטו יחזור השנה. אני חושב שגם העזיבה של רומלו לוקאקו עזרה, אין יותר "מתח" בחדר ההלבשה, מול האוהדים ובכלל. את הגול של מרקוס תוראם אפשר לראות גם מאה פעם ברצף זה לא ישעמם. לגבי מילאן, רכה, הגנה איומה, אפילו חשש מאינטר. צר לי לראות שמאמן מקבל בשלוות נפש כזו תבוסה של 5:1 כאילו זה קורה כל יומיים. זה כבר קרה לפיולי נגד אטאלנטה נדמה לי וזה היה אחד מרגעי המפנה, לא בטוח שזה יקרה הפעם. הסגל של מילאן בסדר ולא צריך להפוך כיסאות בחדר ההלבשה אבל להגיב קצת אחרת. אגב גם אני זכרתי ככה משהו מה-0:6 של מילאן איי שם ב-2000-01. שתיהן הלכו לאבדון אבל למילאן היה משחק למזכרת.

9. GRANDE LAZIO Member

https://www.rossoneriblog.com/wp-content/uploads/2020/10/48802014.Xxx

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מסכים עם השורה התחתונה של גראנדה לאציו, גמר ליגת האלופות או כל נוקאאוט אחר לא מעיד דבר ולא חצי דבר על איכויותיו של מאמן (אלגרי המושמץ עשה את זה פעמיים). אינזאגי נכשל בעונה שעברה ברמת הליגה אבל לשמחתי נראה שהוא למד מטעויות, לפחות כך זה נראה עד כה.

לא היה מתח בגלל לוקאקו בעונה שעברה ועובדתית התוצאות עכשיו דומות לתוצאות איתו כשהיה כשיר. מה גם שכל השוואה בין לוקאקו לתוראם מקורה בגוון עור דומה ולמעט זה אין שום דבר דומה ביניהם. תוראם הרבה יותר דומה לחלוץ שהוא באמת החליף, מאוד מזכיר לי את פריים דז'קו שהיה חלוץ טופ עולמי.

11. itzik.miro Member

סיימתם מקום שני והגעתם לצ'מפיונס, יופי טופי. אינזאגי הביא צ'מפיונס ותארים גם יחד כולל פיתוח של שחקנים כמו SMS, אימובילה ולואיס אלברטו (שסארי בתחילה לא העריך וגרם לו לרצות לעזוב ואז ראה עד כמה הוא משמעותי ואיכותי) נראה אותו עכשיו עם סגל בלי סרגיי, עם מחוייבויות שאי אפשר לזרוק לפח הזבל. (גם יובה שלו התחילה להתניע אחרי שעפה מהאלופות וקיבלה נוק אאוט מלאציו ונאפולי).

לגבי אלגרי, בקדנציה הראשונה שלו ביובה הוא היה מאמן טופ עולמי לכל דבר ועניין ואני לא הוצאתי נגדו מילה אחת רעה, מה לעשות שאלגרי בקדנציה השנייה הוא גרסה מאוד מאוד מאוד חיוורת ומיושנת של הקדנציה הראשונה ואני לא חושב שמישהו השווה בין תוראם ללוקאקו אלא אמרתי שאם איש הוודו היה מסיים את המצבים שאינטר סידרה לו, אף אחד לא היה מקשקש על אינזאגי דברים רעים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/23
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה הדרבי אתמול היה היסטורי?
    1. תוצאת הבית הגדולה ביותר שאינטר השיגה בדרבי היא 1:5. היא הושגה 3 פעמים לאורך ההיסטוריה: 1910, 1974 ואתמול
    2. ניצחון החוץ הכי גדול של אינטר בדרבי הוא 0:5, זה הושג ב1910. לא שוחזר מאז.
    3. פרט לתוצאות האלה עוד פעמיים בלבד הושגה תוצאה שבה אינטר ניצחה בהפרש של 4 שערים, בתוצאה 0:4. ב1967 וב2009 עם מוריניו.

13. SerieA Il Capitano

כמה תארים?

14. GRANDE LAZIO Member

מקום 3 כבר בעונה הראשונה וגמר קופה עם סגל נחות שבעתיים, מבלי אפשרות 'להתגלח' על חשבון הצלחת הקבוצה. לכן גם פוטר עונה אחרי.
    באופן אישי נהנתי יותר גם מהכדורגל של דליו רוסי האגדי.
    פשוט יש לי טראומה מהחילופים של אינזאגי עד היום (על החילופים של אתמול הוא כבר ישלם בעתיד), ולא פחות מהקריסה המנטלית הנוראית שלו. לכן אני סקפטי אם יוכל להחזיק מעמד במשך עונה שלמה ולעשות אליפות, למרות שיש לו את כל התנאים לעשות זאת. נכשל פעמיים, להערכתי יכשל פעם שלישית.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

החילופים של אתמול היו בול במקום. בול. לא מפתיע שבן אדם שטוען שרומאניולי > באסטוני חושב אחרת.