המחזור הרביעי בעונת 23/24 של ה-Serie A: חוזרים ישר לדרבי דלא מאדונינה, ליובה נגד לאציו ועוד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏15/9/23.

1. GRANDE LAZIO Member

החילופים של אתמול הם הקבועים שלו, מצחיק שסבלת מהם כל כך הרבה ועכשיו אתה מהלל אותם בגלל התוצאה הסופית. להבא כשזה ייגמר בהפסד אני מקווה שלא תתהפך כמו סטייק.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/23
  2. SerieA Il Capitano

לא היה מאמן ללאציו שהביא כ"כ הרבה הישגים מאז סוון גוראן אריקסון. זו עובדה. אתה ציפית ליותר וזה בסדר, אבל אין פה ספקות. במה זכיתם מאז שהלך? במה זכיתם עד שהגיע מלבד דליו רוסי?

DRORIKO, itzik.miro ו-EO11 אוהבים את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי זה פשוט לא נכון אבל חד משמעית עדיף להיות סטייק מאשר להיות חמור שלא משנה דעתו.

4. SerieA Il Capitano

ממתי באסטוני יוצא ודה פריי נכנס? בארלה בחוץ בדקה ה-60?

5. itzik.miro Member

תן לי לנחש שגם לא יהיה. לאציו תחת אינזאגי הייתה הצלחה נהדרת.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נקודה שלא התייחסתי אליה, אבל בזמן שמדברים על יובנטוס, מילאן אתמול הראתה כמה היא חיה את עניין השיפוט. התגובות אחרי השערים, במיוחד הראשון והשני, מעידות על כך.

7. GRANDE LAZIO Member

העפלה אחת מקרית לאלופות ב5 שנים.. נתון עלוב ביותר.
    פיולי עשה זאת בעונה הראשונה, סארי בשניה.
    ברור שיש כאן הערכה עיוורת לאינזאגי, שיקולים שלכם. רק אל תנסו לעוות את המציאות, בבקשה.

8. itzik.miro Member

המציאות היא שאינזאגי אימן בלאציו חמש עונות במהלכן זכה בגביע אחד, פעמיים בסופר קאפ ועוד פעם אחת סיים כסגן של יובנטוס בגביע, כמו כן העפיל לליגת האלופות וכל זה תוך כדי פיתוח וקידום הקבוצה.

אולי סארי בהמשך יצליח יותר מאינזאגי אבל אין ספק שאינזאגי בלאציו היה מוצלח מאוד.

9. SerieA Il Capitano

אני מבין שאתה כמו לוטיטו מתעניין רק בליגת האלופות וזה בסדר. עכשיו הבנתי הכל.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@EO11 - כל שני וחמישי צץ לנו סקנדל אחר, מנגד אתם נראים מדהים. אי אפשר ללכלך על ההנהלה שלכם, המאמן שלכם או השחקנים כי הם כולם הטובים באיטליה כרגע… אז לפחות תן לנו קצת להתגרות בכם. מה נשאר לנו בחיים?
    אתה מבין שאני כאוהד מקווה שפוגבה יורחק לצמיתות וימצא אשם כדי שנוכל להתיר לו את החוזה? שאני מתעורר בזיעה קרה כשמקני משחק בימין?

SerieA ו-EO11 אוהבים את זה.
  11. ASROMA Member

אינזאגי היה בעונה הראשונה באינטר היה מאוד פרווה. איפשהו באמצע העונה השניה השתחרר שם פקק רציני ומאז אינטר בלתי ניתנים לעצירה
    העזיבה של לוקאקו בכלל לא השפיעה עליהם , בטח שתוראם נראה ככה. סה"כ אינטר גם עשו ביזנס טוב כי בתכלס הם תחת הסכם די מגביל של אופ"א וגם הבעלים שלהם בגדול רוצה למכור את הקבוצה.
    מחטריאן בחינם , תוראם בחינם , הקאן צלנולו בחינם ומכרו את לוקאקאו ב110 מיליון.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לגמרי מובן, אבל נדמה כאילו יש סוג של ועדת מעקב על הדעות של אוהדי אינטר, מה גם שאין קשר בין מה שהיה במרבית העונה שעברה לבין מה שקורה עכשיו. מה גם 2 שאני לא רואה אוהד אינטר אחד שמתלונן על אינזאגי בינתיים. כשיהיה מה לבקר נבקר, שיהיה מה לפרגן נפרגן. בינתיים אנחנו בצד הנכון של הסקאלה.

ואני באמת חושב שאתם מחמירים עם מצבכם.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@EO11 - זה שאתם לא מתלוננים על אינזאגי העונה רק הופך את זה ליותר גרוע */aaa031

אגב אינטר, התנהלות ובניה, מישהו מופתע שעבודה של מארוטה נראית ככה? יש למישהו בכלל ספק ביכולות שלו? האובדן הכי חמור ממקרה רונאלדו. רק אלוהים יודע איך פארטיצ׳י כישף את אניילי וגרם לו להאמין בו ולדחוק הצידה את מארוטה.

SerieA אוהב/ת את זה.
  14. itzik.miro Member

לא הייתה להם סיבה להתלונן עליו גם בשנתיים הקודמות חוץ מפינוק.

והדבר הכי גרוע שקרה ליובה זה שעד לפני שנה עם אריוואבנה לא הביאו למארוטה מחליף.

15. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

Fiorentina: Terracciano; Dodo, Milenkovic, Martinez-Quarta, Parisi; Mandragora, Duncan; Nico Gonzalez, Bonaventura, Brekalo; Nzola

Atalanta: Carnesecchi; Toloi, Scalvini, Kolasinac; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners; De Ketelaere, Lookman

אגב, מה קורה לסאסולו...