המחזור הרביעי בפרמיירליג: הלילה לא (עלית לי בזיכרון)

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/8/15.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היו הרבה מאוד דומות בחצי שנה פלוס האחרונות.
    אין ספק שזה לא יוצא מהכלל אלא כמעט שגרה ובוודאי שלא סנסציה.

רומן לא ייתן לזה להמשיך עוד יותר מדי זמן. במידה ולא יהיה שינוי דרסטי מוריניו לא יזכה להגיע לסמי עופר.

2. oranfu Member

רודג'רס מכר את המשחק היום. אני פשוט נגעל לראות מה הוא עושה. כמובן שהגיע לנו להיות מושפלים, יהיו עוד הרבה משחקים כאלה העונה.

ווסטהאם אפילו לא במשחק גדול ניצחו בקלות 3-0 וזה גם היה יכול להיות יותר. אנחנו הגענו לשני חצאי מצבים בלבד (כמובן שאת אחד מהם לוברן החמיץ).

השופט היה בנזונה עם האדום לקוטיניו וכמובן וכמובן שגם לנובל לא הגיע אדום.

עוד עונה שנגמרת עוד לפני שהתחילה, שיעיפו כבר את הטיפש הזה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאריק, זה אפילו יותר גרוע.

Squawka Football ‏@Squawka 23s23 seconds ago
    Jose Mourinho's last 7 Premier League defeats have come against: Pulis Poyet Pardew Pochettino Pulis Pellegrini Pardew 'P's in a pod.

Luis Suárez, oranfu ו-Michael Carrick אוהבים את זה.
  4. Mellow29 Kopite

פשוט הזוי לאיזה מצב הגיע עולם הכדורגל. מילא רודג'רס (גם אם לדעתי זה מגוחך), אבל להגיד ברצינות שהמשרה של מוריניו נמצאת בסכנה כלשהי?

*זו לא ביקורת על אף אחד פה, יותר על הסטייט אוף מיינד הכללי.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם במשחק הבא איבנוביץ משחק מגן ימני, אני אתחיל להאמין שמוריניו עושה לנו וונגר.

Gunner_ForeveR ו-golding אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

לא מיידית אבל רומן שולף מהר אתה יודע

7. אבו Member

שם בפרופורציה קצת את היכולת העלובה שלנו, והיא באמת עלובה. אבל מה יגידו ליברפול וצלסי? מה שמפחיד אותי עכשיו, שעם כמה אני שמח מההפסד הזה של צלסי, אני לא אתפלא עכשיו אם הם יוציאו איזה 100 מיליון פאונד וישברו את הבנק. פוגבה כמובן ,בין היתר.

ופאלאס, פאלאס נפלאה וזה היה ברור עוד לפני פתיחת העונה. פארדיו פשוט מנגר נהדר. פשוט כל הכבוד.

כבוד גם לפטישים. אין הסבר...לנצח באיימירטס ובאנפילד על האפס ולחטוף רביעייה מבורנמות בבית?

Eric Cantona אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

גם לפני שלוש שנים מוריניו פתח את הליגה עם 4 מ-12, אז כשאימן את ריאל מדריד וזו הייתה 'תסמונת העונה השלישית'. ריאל סיימה את עונת 2011/12 עם אליפות גדולה - 100 נקודות ו-121 שערי זכות. במחזור הפתיחה ריאל סיימה בתיקו ביתי נגד ולנסיה(1:1); במחזור השני הובילה והפסידה בחטאפה(2:1); במחזור השלישי הגיע ניצחון בכורה עם 3:0 על גראנדה בבית(משחק ה-'אני עצוב' של כריסטיאנו) ובמחזור הרביעי עוד הפסד, 1:0 בפיחואן של סביליה ואחריו אמר מוריניו "אין לי קבוצה". אז גם הפעם נראה שמוריניו פשוט איבד שליטה והוא לא קשור לשום דבר שקורה בקבוצה שלו. האמת שהסגל הנוכחי ממש הזנחה. ההגנה סופגת בכל משחק, תשעה שערים ב-4 משחקים. זה היה קצת נאיבי לחשוב שחוליית ההגנה תתפקד בדיוק כמו אשתקד. מצד שני, האזאר וקוסטה לא הופיעו לעונה הזו וצ'לסי בבעיה גדולה. זו גם לא הייתה עונה שאחרי מונדיאל או יורו.
    הליגה לא תיגמר בנובמבר כי סיטי לא תגיע ל-100 נקודות כמו בארסה, גם להם תהיה נפילה מתישהו, אבל היא נראית לא רק הרבה יותר טוב מצ'לסי אלא גם הרבה יותר רעבה. צ'לסי תהיה חייבת לחבר רצף נצחונות מתישהו. מעניין מה יהיה למוריניו להגיד במסיבת העיתונאים ואת מי הוא יאשים הפעם. לא ככה הוא חשב שיהיה משחקו ה-100 בבית, פעם המבצר. "דוקטור, תציל אותי"..

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לוואן חאל יש שכל, הוא רץ למשרד הפנים בהולנד ומשנה את שמו ל-Pvan Gaal.

10. אבו Member

אגב, שתי המשחקים הבאים של צלסי בגודיסון פארק, מגרש שהיא מסורתית מתקשה בו( כמו כל קבוצה למעשה) ובבית מול ארסנל. בקיצור, יהיה מעניין. ויהיה מאוד מעניין בימים הקרובים בפיניש של חלון ההעברות- גם בצלסי וגם בארסנל ונגר בראיון אמר ורמז שנוא לא הרים ידיים לגבי להביא חלוץ.

11. alexshw Member

ארסנל זה באנקר [emoji6]

12. South Boy Member

הוא לא אומר את זה כבר שלוש שנים בערך?

13. אבו Member

South boy- להזכירך בקיץ הקודם הבאנו את אלכסיס סאנצז, שהיה אחד השחקנים הטובים באירופה בעונה שעברה. ולפני שנתיים הבאנו את מסוט אוזיל, שהרבה בעזרתו שברנו את הקרח ובצורת התארים. אני באמת מאמין שונגר מחפש, פשוט השוק דליל. מאוד. תרא את יונייטד ומסכת החלוצים שלה(הא, פלאייני הפתרון הא ?), צלסי הימרה על פלקאו שעד עכשיו עם קריירה כושלת באנגליה למרות הגול היום, וליברפול? לא תודה, בנטקה לא טוב מגירו ולא ישדרג אותנו בכלום. זה לא כזה פשוט. אני מחזיק אצבעות בכל אופן

14. South Boy Member

לא הייתי קורא לאלכסיס סאנצ'ז חלוץ, אבל כן הייתי קורא כך לג'קסון מרטינז, בנזמה ועוד הרבה שמות שקושרו לארסנל ולא הגיעו בסוף.
    אם ארסנל רוצה לדבר במאבקי הצמרת היא חייבת חלוץ, את ליברפול אני לא מבין למה הכנסת למשוואה כי היא לא נמצאת ברמות האלה בכלל.

15. אבו Member

הכוונה היא שכן הבאנו רכש גדול בדמות אלכסיס. בתכלס, גם הקיץ הבאנו רכש ברמה הכי גבוהה(צך) אבל כן, אנחנו צריכים חלוץ .
    שוב זה לא כזה. פשוט. ונגר רצה את בנזמה, אין לי ספק בכך, אבל ריאל פשוט לא רצתה למכור. להוציא שחקנים מריאל או ברצלונה שהם לא ריגקטים, כמו פדרו, או כמו אוזיל ואלכסיס עצמם, זה כמעט בלתי אפשרי.

גקסון מרטינז, עוד שם עם הרבה רעש וצלצולים אבל לא באמת מוכח בכלום ברמות הגבוהות. ק אם הוא טוב מגירו. גירו הוא חלוץ טוב מאוד סך הכל, שנמצא בתקופה שחורה. המספרים שלו בעונה שעברה ביחס לכמות משחקים ששיחק הייתה מרשימה.